Patch 2.4.0
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Blizz je opravdu banda trotlů .... jediné co umí jsou Cinematic tvl ... horší je , že tuhle břečku budu hrát nadále
Re: Patch 2.4.0
taky to furt hraju, i přes to neustálé zvyšování čísel jako patch .
Nicméně 8. března vyjde Division (hrál jsem betu) a tím pádem na hodně dlouho udělám Diablu pá pá :/
Nicméně 8. března vyjde Division (hrál jsem betu) a tím pádem na hodně dlouho udělám Diablu pá pá :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Tak tak , jsem šílenec do aut a nové NFS mě dostalo takže až to příjde ...Diablo padá.
minor patch no koment, já teď opustil pole Diabla a pařím na plejáku Baseball , MLB 15 za rohem Needy, no opět se asi jen tak nevrátím
Blizz by nejlip udelal kdyby vyhlasil patch 2.4. jako ten uplne posledni a venoval se necemu jinemu, gameska je oproti vanille nekde uplne jinde, hraje se perfektne, a neni duvodu se snazit neustale predelavat v podstate ...porad to same...
sezony jsem dodnes nepochopil, ale tesim na napr. S28, az bude ta posledni skupinka co to porad hraje na urovni PL 7900.... :-)
sezony jsem dodnes nepochopil, ale tesim na napr. S28, az bude ta posledni skupinka co to porad hraje na urovni PL 7900.... :-)
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Ptr 2.4.1 live tak šup šup čekám reporty
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Tohle PTR 2.4.1 vypada jen na malý balanc, gemů tedy upravili dost, sety jen čísla a konečně jde např. rozložit legendární lektvar. Jinak co jsem tak v rychlosti sjel patch notes, nic extra.
Zapomel jsi na celkem zasadni zmenu a to, ze zabili Tornado Wizze, takze se bude nejspis menit slozeni party na GR. To je docela zasadni zmena...
Pokud ano, tak to je nejzasadnejsi změna, kterou mohli udelat, krome pridání nového classu. Týká se jen lidi co nehrají výhradně solo samozřejme. Otázkou je, co to přinese. Pokud to zustane 1+3 a jen se vymeni classy/buildy, je to opet k nicemu. Psal jsem to dřív a budu to opakovat, Čistý Support buildy pro hru jako D3 je imbecilita. Vsichni by měli být DPS a mít menší buffy/debuffy. Skladba 1+3 je fakt hovadina. Mělo by to imho být 4+0, nejhůře 3+1.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Sevas, najdu někde překlad patch notesu? Koukal sem nan web a tam se zkončilo u první poloviny 2.3.0 a dál to nepokračuje.
Už se nebude překládat na web? Alespoň zásadní změny, co se dotknou všech, né ability classu, talenty atp. To si vyčtu z postavy sám, ale něco o riftech, bounties atp se složitě zjišťuje.
Na video Adamka sem se koulal, ale zdálo se mi téměř nic neříkající. A nějaký psaný souhrn alespoň, sem nenašel.
Děkan ; )-
Už se nebude překládat na web? Alespoň zásadní změny, co se dotknou všech, né ability classu, talenty atp. To si vyčtu z postavy sám, ale něco o riftech, bounties atp se složitě zjišťuje.
Na video Adamka sem se koulal, ale zdálo se mi téměř nic neříkající. A nějaký psaný souhrn alespoň, sem nenašel.
Děkan ; )-
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:Venom#21979
Áno, nepokračuje sa z prozaického dôvodu: nemá to kto robiť! Ja osobne pracujem ako sa dá a ako mi vyjde čas na obsahu webu a snažím sa čo to dá udržať to ako tak pokope a witek je jediný kto píše novinky, čiže asi toľko k tomu. Nedávno James písal tuna na fórum návrh či niekto nemá záujem s spoluprácu, resp. pridanie s k nám, išlo tam vlastne o patronát nad jednotlivými postavami...reakcia? Bod mrazu, nula bodov, mŕtvo...Cartman píše:Sevas, najdu někde překlad patch notesu? Koukal sem nan web a tam se zkončilo u první poloviny 2.3.0 a dál to nepokračuje.
Už se nebude překládat na web? Alespoň zásadní změny, co se dotknou všech, né ability classu, talenty atp.-
https://www.diablofans.cz/forum/viewtop ... =9&t=11693
Ono to bude spíš tím, že většina se nepovažuje za takový odborníky, aby tady dávali nějaký super sofistikovaný rady. I když někteří by asi mohli. Mlok už tu má DHčko, Kisiko WDčku taky celkem rozumí. Já mám monka taky celkem nastudovanýho, tak bych nějaký základy mohl dát, ale zase nějaký extra podrobnosti taky neznám (různý výpočty atd.). Taky by to chtělo mít možnosti vše vyzkoušet ve hře a třeba na PTR nemám čas vůbec.
- Demogorgon
- Doom Knight
wert: já to chápu tak, že není potřeba být odborník. Nábor je v podstatě hlavně na "překlad" skillů a udržování aktuálních informací. I příspěvek předtím je jen o nepřeloženém patch notes. Já osobně bych to dělal rád, ale nevěřím si v angličtině natolik, abych prezentoval můj překlad.
Troufám si taky říct, že už je těch aktivních hráčů opravdu docela pomálu - když si uvědomím jak vypadalo místní fórum před 2 lety a jak to vypadá nyní, je to fakt jak po vymření a je to vidět i ve hře - a upřímně se při jejím stavu ani nedivím
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:Venom#21979
THIS!Demogorgon píše:wert: já to chápu tak, že není potřeba být odborník. Nábor je v podstatě hlavně na "překlad" skillů a udržování aktuálních informací. I příspěvek předtím je jen o nepřeloženém patch notes. Já osobně bych to dělal rád, ale nevěřím si v angličtině natolik, abych prezentoval můj překlad.
tenhle web je IMHO primarne jen o foru a vse ostatni je jen dobra vule nekoho, pokud to otrocky prelozi s df.com kde je davno vse od a do z.
Cili provozovat cesky derivat df.com mi osobne smysl nedava, drzet dal alespon forum ano.
I kdyz - D3 je klinicky mrtvy uz asi dva roky, cili i to forum brzy umre spis samo.
Cili provozovat cesky derivat df.com mi osobne smysl nedava, drzet dal alespon forum ano.
I kdyz - D3 je klinicky mrtvy uz asi dva roky, cili i to forum brzy umre spis samo.
- Demogorgon
- Doom Knight
Je to asi 2 roky a měsíc, co vyšel RoS, takže dva roky to mrtvé být nemůže .
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Nechápu, co tím chtěl básník říct.lulinak píše:tenhle web je IMHO primarne jen o foru a vse ostatni je jen dobra vule nekoho, pokud to otrocky prelozi s df.com kde je davno vse od a do z.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
všici plačou jak je to mrtvé a stále ta hra žije
já jsem se na ten post koukal, myslím že jsou tu povolanější, ale vzal bych si nastarost překlad barba, klidně helfnu i s překladama patch notes, vím že jsou lidi co si prostě nepřeloží popis skilu nebo nějaké vlatnosti na itemu a těm se snažím pomáhat jak jen to jde (ať už ve hře nebo přes sz)
jinak s novinkama ať už o ovoci nebo o starém dobrém d2 jsem moc spokojený a konstatuji že dobrá práce (protože nečekám že witek nebo někdo jinej z toho něco má)
já jsem se na ten post koukal, myslím že jsou tu povolanější, ale vzal bych si nastarost překlad barba, klidně helfnu i s překladama patch notes, vím že jsou lidi co si prostě nepřeloží popis skilu nebo nějaké vlatnosti na itemu a těm se snažím pomáhat jak jen to jde (ať už ve hře nebo přes sz)
jinak s novinkama ať už o ovoci nebo o starém dobrém d2 jsem moc spokojený a konstatuji že dobrá práce (protože nečekám že witek nebo někdo jinej z toho něco má)
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Patch notes jsou tak obrovský kus práce, na který bohužel nemám čas. A když už nějaký náhodou mám, tak si s kámošema, nebo s lidma z klanu rád zahraju mrtvé Diablo III.
Navíc si myslím, že o spoustě věcí informujeme líp, než samotné DFans.com. Příkladem může být rozdávání žlutého ovoce. Na DFans.com je to jedna nemoderovaná diskuze. Informace o novém módu je na dva řádky a akorát copy-paste z Patreonu.
Hulku, dostal jsem od Jamese sběratelku RoS a i to my bohatě stačí :3 a virtuální lístky na Blizzcon, ze kterýho pak byl "live stream"
Navíc si myslím, že o spoustě věcí informujeme líp, než samotné DFans.com. Příkladem může být rozdávání žlutého ovoce. Na DFans.com je to jedna nemoderovaná diskuze. Informace o novém módu je na dva řádky a akorát copy-paste z Patreonu.
Hulku, dostal jsem od Jamese sběratelku RoS a i to my bohatě stačí :3 a virtuální lístky na Blizzcon, ze kterýho pak byl "live stream"
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.