seton ja sa cudujem ze ty si dokazal opustil diablo hm
strecha a ty kam zase ides?
Bilance a poděkování
- MARVEL_svk
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MARVEL#22102
Re: Bilance a poděkování
Seton, sice ta moc nepoznam ale usudzujem.ze si.miestny stamgast ...Diablo mi pride hra ktora sa na 100% opustit nikdy neda ....i ked osobne som to mal podobne s inou hrou, ale tak uz je to vyse roka za mnou
@Relic: opustit právě asi není to správný slovo , jak vidíš, zase mě to táhne zpět, ještě nevím no, jestli to klapne nebo ne . Navíc takovou partu všerůzných humanoidů, jako je tady aby člověk pohledal , takže mě trošku chybíte hovada úchylný .
@Střechys: Ale, zase?
@MARVEL_svk: Jojo, místní štamgast, rádce, Monkózní WD Monk, mini-theorycrafter, úchyl, dobytek, pařan, kamarád a milovník Diablo série v jedné osobě
@Střechys: Ale, zase?
@MARVEL_svk: Jojo, místní štamgast, rádce, Monkózní WD Monk, mini-theorycrafter, úchyl, dobytek, pařan, kamarád a milovník Diablo série v jedné osobě
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
njn těžko se jen tak odchází od miláčka někdo to umí, já to chtěl taky tak udělat, ale nejde to.
Sice už to tak neřeším, sezona 6 je lážo plážo ale hraju, jinak to nejde
Sice už to tak neřeším, sezona 6 je lážo plážo ale hraju, jinak to nejde
- MARVEL_svk
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MARVEL#22102
Presne,netreba moc riesit a hlavne je ze to bavi inak raz ked sa rozhodnem urobit si este jednu classu, bude to monk )
Tak nějak jsem tušil, že to tak v téhle sezoně skončí - moje chuť hrát nebyla nic moc, po delší odmlce způsobené zdravotními potížemi už nejsem schopen najít motivaci se vracet - sezona je cca v půlce, já jsem ze svou postavou prakticky na začátku, takže asi na to minimálně dočasně prdím Poslední fakt, kterým to minimálně tuhle sezonu Blizz zabil, je setový bonus pro garga WD který se aktivuje pokud moje postava stojí na místě Tento styl hraní mi moc aktivní nepřijde a v partě při speedfarmách visím na gumě a jen sbírám co napadalo, prvotřídní zábava...
Takže pánové, možná se na vás někdy v klanu skočím podívat jestli nezlobíte , ale herně to minimálně do další sezony moc nevidím. Budu doufat, že Blizz udělá nějaké změny, ale očkávám jen klasický boost všeho a brzo speedrifty GR120
Prozatím se budu věnovat letním radovánkám, SC2 či snad trochu s kámošem PoE relax stylem
Takže pánové, možná se na vás někdy v klanu skočím podívat jestli nezlobíte , ale herně to minimálně do další sezony moc nevidím. Budu doufat, že Blizz udělá nějaké změny, ale očkávám jen klasický boost všeho a brzo speedrifty GR120
Prozatím se budu věnovat letním radovánkám, SC2 či snad trochu s kámošem PoE relax stylem