Pets - Mazlíčci

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Glimmer Man
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:GlimmerMan#2825
Re: Pets - Mazlíčci

Příspěvek od Glimmer Man » 08.06.2016, 11:45 hod.

MARVEL_svk píše:Myslel som to tak, ze hned potom prvom som neresetol hru, kedze som mal rozrobene bounty a necakal.som ,ze natrafim na dalsieho ;) ...pekna kuriozita :) ...inak som pozeral ze ludia maju zabitych 250+ rainbow goblinov a kridla nikde...skratka rng je svinarna ....stalo sa mi uz viackrat ze sa goblin neozval a preletel.som okolo neho a az tak.som si ho vsimol...
Je to pakárna. V období mezi sezónama jsem si vyběhal Staff of Herdig a od novýho patche jsem šel běhat do Whimsyshire na ten rámeček. Dvě odpoledne jsem nedělal nic jinýho, než padl správnej méďa.

A to bylo značně jednodnoduchý, protože víš, kde co najdeš. Akorát tě zdrží snaha najít ten jeden kousek na hůlku z Chiltary, ale přeci jenom jak víš kam máš běhat, je to pouze otázka času.

Ale tyhle křídla, to je ještě jinej level, páč ten goblin může bejt skoro kdekoliv a najít správnýho koníka bude taky asi hodně velká loterie.

A ještě větší legrace je ten pennant, sleduju diskuzi u blizzardů a ještě asi nikdo nepřišel na to kde nebo jak ho získat. Taky zajímavý. Ale myslím, že tohle hru dělá zajímavější. Třeba Falcon Wings je docela nuda. To jsem měl za chvilku.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)

Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455

MARVEL_svk
Wraith
BattleTag:MARVEL#22102

Příspěvek od MARVEL_svk » 08.06.2016, 11:53 hod.

No ta chiltara mi dala zabrat tiez a ten ramecek bol hned (mal.som stastie) ....sranda ze som robil bounty o cca tyzden na to,dalo mi vycistit tu jaskynu a z chiltary hned padol ten gemstone kukal.som ako puk hh...to ano tie kridla su naozaj hardcore,preto sa nezameriavam na to....ten penant sa mi htozne paci a som vazne zvedavy ako sa nakoniec bude dat ziskat a kto na to dojde :))
MARVEL // DemonHunter // SoloPlayer // Profile! // MARVEL´s SoloSF Topic! //

Bambinot
Wraith
BattleTag:Bambinot#2874

Příspěvek od Bambinot » 09.06.2016, 09:55 hod.

Mam pocit, ze je menagerist goblin tak nejak plassi - ta potvora za chvili zdrhne i kdyz hra ani nenapise engaged.
Myslel jsem, ze kdyz budu opatrnej tak je casu plno na to volat ostatní, ale asi to chce se do nej hned pustit resp. zkusit na nej utocit pomalu.
Uz jsem si ho 2x nechal utect kdyz jsem cekal na ostatní spoluhrace.

Glimmer Man
Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 09.06.2016, 10:19 hod.

Bambinot píše:Mam pocit, ze je menagerist goblin tak nejak plassi - ta potvora za chvili zdrhne i kdyz hra ani nenapise engaged.
Myslel jsem, ze kdyz budu opatrnej tak je casu plno na to volat ostatní, ale asi to chce se do nej hned pustit resp. zkusit na nej utocit pomalu.
Uz jsem si ho 2x nechal utect kdyz jsem cekal na ostatní spoluhrace.
To mě se jednou povedlo ho zahlídnout a poznat tak, že on mě neviděl, takže jsem zdrhnul a kousek dál, zavolal ostatní a pak jsme ho klepli. Asi je důležitý, aby tě ani neviděl a nezačal zdrhat.

Demogorgon
Doom Knight
BattleTag:Démogorgon#1565

Příspěvek od Demogorgon » 18.06.2016, 22:20 hod.

Glimmer Man: nevíš kdy ti ta blbá Chilitara dala ten kus drahomaku na hůlku? Né že bych tu škaredou, kosmetickou věc tak chtěl ale mě to prostě nedalo a chtěl jsem to najít. Teď jsem za ni chodil asi 2 hodiny a prd. A to tam ten Wizard s teleportem pomalu drív dojde, než se mu ukončí a načte hra :( . I kydž teď čtu, že jsi ještě dvě odpoledne hledal toho méďu..

PS: no jó no, jak jsem tu hůlku měl někdy hodně dávno a říkal si: "naco mi ten krám bude, škoda místa v truhle", tak teď nadávám :)

Glimmer Man
Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 19.06.2016, 12:31 hod.

Demogorgon píše:Glimmer Man: nevíš kdy ti ta blbá Chilitara dala ten kus drahomaku na hůlku? Né že bych tu škaredou, kosmetickou věc tak chtěl ale mě to prostě nedalo a chtěl jsem to najít. Teď jsem za ni chodil asi 2 hodiny a prd. A to tam ten Wizard s teleportem pomalu drív dojde, než se mu ukončí a načte hra :( . I kydž teď čtu, že jsi ještě dvě odpoledne hledal toho méďu..

PS: no jó no, jak jsem tu hůlku měl někdy hodně dávno a říkal si: "naco mi ten krám bude, škoda místa v truhle", tak teď nadávám :)
Na to ti můžu říct jen to, ta Chiltara mi ten drahokam dala přesně ve chvíli, kdy umřela... 8-) 8-) :lol:

Byla to doba mezi sezónama, tak mi to bylo jedno, ale najít toho méďu mi přišlo ještě horší. Ale záleží na štěstí. Cosmic Wings jsou ještě větší problém a taky je už mám.

Já se řídím pravidlem, že když se nedaří, je třeba přitlačit... :twisted:

Demogorgon
Doom Knight
BattleTag:Démogorgon#1565

Příspěvek od Demogorgon » 19.06.2016, 14:22 hod.

No já tu potvoru zabil už mokrát.. bohužel ho dává jen náhodně :( . Někdy to zase zkusím ale uvidím, asi jen občas.

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 05.08.2016, 17:18 hod.

Mohli to udělat tak, aby ty peti přece jen dělali něco víc než jen sbírali. Aby byli jako slabí followeři. Třeba ta ječivá bláznivá ženská by házela na chvilku fear. Ta truhlička zvyšovala počet goldů o 5%. Další pet by na sebe na chvilku vázal třeba 2 nepřátele. Ten ghost by třeba sbíral peníze a unikátky všude možně i za překážkama - dobrý na speedrun. Lebka by se občas do někoho zakousla a dala by mu 10% mojí dmg apod. Krab by se mohl na chvíli pokadit a lejno by zpomalilo v okruhu 5 jardů nepřátale na 1s. Vzhledem k počtu petů by si pak každý vybral pro svůj styl hraní toho co by se mu hodil nejvíc.

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 05.08.2016, 19:33 hod.

+1
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Obecně“