Je to pakárna. V období mezi sezónama jsem si vyběhal Staff of Herdig a od novýho patche jsem šel běhat do Whimsyshire na ten rámeček. Dvě odpoledne jsem nedělal nic jinýho, než padl správnej méďa.MARVEL_svk píše:Myslel som to tak, ze hned potom prvom som neresetol hru, kedze som mal rozrobene bounty a necakal.som ,ze natrafim na dalsieho ...pekna kuriozita ...inak som pozeral ze ludia maju zabitych 250+ rainbow goblinov a kridla nikde...skratka rng je svinarna ....stalo sa mi uz viackrat ze sa goblin neozval a preletel.som okolo neho a az tak.som si ho vsimol...
A to bylo značně jednodnoduchý, protože víš, kde co najdeš. Akorát tě zdrží snaha najít ten jeden kousek na hůlku z Chiltary, ale přeci jenom jak víš kam máš běhat, je to pouze otázka času.
Ale tyhle křídla, to je ještě jinej level, páč ten goblin může bejt skoro kdekoliv a najít správnýho koníka bude taky asi hodně velká loterie.
A ještě větší legrace je ten pennant, sleduju diskuzi u blizzardů a ještě asi nikdo nepřišel na to kde nebo jak ho získat. Taky zajímavý. Ale myslím, že tohle hru dělá zajímavější. Třeba Falcon Wings je docela nuda. To jsem měl za chvilku.