Mercenaries - výbava
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsi tam měl dát 2x Ber.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Re: Mercenaries - výbava
zdravím, v různých buildech pro Zealota doporučují pro jeho merce RW Treachery ... vzhledem k tomu, že nic lepšího pro něj nemám a nevyrobím (zatím nosí Viperko), co si o tom myslíte? Jako provizorium ...
Pro začátek dobrý. Ty resisty v podobě fade jsou užitečný. FHR se taky hodí. Venom mu taky pomůže.
vypadla mi pro merce eterická Hone sundan, tož jsem ji upnul a jeho dmg vylétlo do nebes, myslím, že jsem pro něj získal nejlepší zbraň, alespoň z unikátů (snad jen eter Bonehew by mohla být lepší ... teď jen dumám, čím naplnit ty tři díry, asi runy se sáním života a rychlostí útoku?
Emperor: Přesně tak!
já to věděl!!! ... ještě v jakém poměru? Shael Shael Amn? Nbeo jednu amn navíc (sání života už má v helmě, tak myslím, že to je zbytečný) ... jinak je velkej rozdíl mezi dvěma a třema shael v rychlosti, s jakou se merc ohání?
http://diablo3.ingame.de/diablo-2/calcu ... indigkeit/
Jestli máš sání už v helmě, tak bych ho možná oželel a dal třikrát shael, pokud se to dle kalkulátoru vyplatí
Jestli máš sání už v helmě, tak bych ho možná oželel a dal třikrát shael, pokud se to dle kalkulátoru vyplatí
bacátko slušné, zvlášť v eth verzi..ale nejlepší je pro meelečko reaperka..ty seš o ni ale bohužel ochuzenej
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Hraje Necra, tak si tu Decre může hodit sám
hraju palacha, nekroš je na mě moc pomalej ...Dark_Deamon píše:Hraje Necra, tak si tu Decre může hodit sám
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Aha, tak to jsem si něco spletl. V tom případě by byla lepší ta Reaperka.
i kdyby, píšu meelečko ne? čteme to? chápeme?