Authenticator
- Adagio
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Adagios#2329
Zdravím, D3 sem nehrál od loňskýho podzimu. Chtěl bych se vrátit k hraní. Mail a heslo si pamatuju, ale chce to po mě Authenticator Security Code, kde to mám vzít? Chápu, že jde o nějakou ochranu, ale žádný zařízení nemám, nic. Posílal sem něco na support, ale nevim co s tim. Ona se přidala nějaká ochrana účtu v minulých měsících? Díky moc za pomoc.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Authenticator
Musel sis to přidat sám. Buď to sám přes nabídku odstranit..tusim že je tam cant login atd a už se proklikas. Nebo na support klidně napiš i česky. Pomohl být ti líp ale jsem skoro mimo signál do neděle.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Zdar pařani,
mám takový problém za který si můžu asi sám Mám nový mobil a nějak mi nedošlo,že jsem v tom starém měl Bnet authenticator.Samozřejmě,že jsem tam dal tovární nastavení a prodal ho.Dnes zapnu diablo a šup chce to číslo z app.Náhrál jsem si appku,jenže kod mi to pochopitelně nebere.Tak jsem do té appky zadal kody z té předešlé,celé se to načetlo a stejně mi po zadání kodu hlasí chybu!!!
Co mám dělat ?Pls děkuji za odpověď...Doufám,že jsem si neposral celý učet
mám takový problém za který si můžu asi sám Mám nový mobil a nějak mi nedošlo,že jsem v tom starém měl Bnet authenticator.Samozřejmě,že jsem tam dal tovární nastavení a prodal ho.Dnes zapnu diablo a šup chce to číslo z app.Náhrál jsem si appku,jenže kod mi to pochopitelně nebere.Tak jsem do té appky zadal kody z té předešlé,celé se to načetlo a stejně mi po zadání kodu hlasí chybu!!!
Co mám dělat ?Pls děkuji za odpověď...Doufám,že jsem si neposral celý učet
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Už sem ti napsal do PM.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Problem vyresen.Kuki jeste jednou dik za pomoc.O ticketu jsem vedel,jenze potreboval jsem spravne nasmerovat.Pred pulnoci mi poslali email a rano jsem se uz v pohode prihlasil Jen co jsem zresetoval heslo.
-
- Quill Rat
Zdravím všechno dobré duše.Doufám že zde najdu pomoc...Dneska se chci přihlásit na D3-zadám e-mail,heslo a vyskočí na mě okno Secured Account a ať zadám security code z authenticatoru...ten jsem nikdy neměl takže absolutně nevim co mám dělat Věřím že mi dokážete pomoci PS:Na blizzard jsem psal před týdnem a reakce žádná...díky
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Kontaktovat support přes web chat. https://eu.battle.net/support/en/help/p ... 7/solution -> Vyber web chat, vyplň požadované .
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.