Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné Jen ten LL se moc nepochlapil.
Re: Nejkvalitnější věci z monster
Btw proč nemáš zaka? A jakého máš pomocníka?
Pac na HoZu, at koukam jak koukam, nevidim nikde FCR...Ty dva kombat skilly by me nevytrhly
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Škoda že nejsou jewely, co by uměly dělat FCR
To ju, nebo ringy, ktery by mely max 20% jako amulety a ne 10...To je diskriminace
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono je to bráno asi tak, že ringy můžeš mít 2, takže v součtu se to vyrovná tomu amuletu
Ale třeba takovej jewel, co by uměl 10 FCR a k tomu třeba max 50 many a bylo by ho najít stejně obtížné jako 15/40 by nebylo špatný
Ale třeba takovej jewel, co by uměl 10 FCR a k tomu třeba max 50 many a bylo by ho najít stejně obtížné jako 15/40 by nebylo špatný
Hmm, to ju...Ja osobne bych videl rad daleko vyetsi vyuzitelnost craftu...Ikdyz zrovna muj hammer si na ne nemuze stezovat, ten 2/19/19 amulet je naprosto bozi...I ta Frost Nova na nem je kolikrat hodne dulezita
Tak jsem se zacal hybat smerem k lvl 98 (tim chci rict, ze uz je videt nejaka zmena na exp baru, nahral jsem 10M expu , tedy cca 50 p8 runu) a nejlepsi dropy jsou zatim ringy...Tahle vecicka ma lvl req 13? To je tedy vec...Je temer ultimatni na prehoz pro castery, to temer znamena, ze bych radsi vysoky Light res misto Cold res, ale i tak supr
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Vážně gut ring. Škoda, že místo goldů nedává ještě manu, ale i tak cajk na tak nízkej req lvl.
Musim rict, ze zatim je start do noveho levelu naprosto excelentni
Druha BER behem tydne!To se mi ani nesnilo v tech nejodvaznejsich snech (a ze se mi zda o runach z D2 casto )...Ne, delam si pr*el, ale proste supr...A vzhledem k tomu, ze vsechno zakladni, co potrebuje BER uz mam, tedy Infinity, Enigmu, CoH a Beast, jsem samozrejme pouzil i tu druhou BER k vytvoreni JAH a nasledne RW
Faith
Ucelem bylo vytvorit ho pro rogunu z A1, coz otevira super moznosti pro mnohe buildy...Roll se povedl, lvl 15 Fana je max, skoda toho 1all skillu, ale s tim se da zit
Jeste bych rad 2x JAH na dalsi Dream a pak Ice, mno a mozna jeste jednu na Phoenixe a bude to cajk
Edit: Jo, a poznamka pro Javora, tentokrat byl base superior (14%ED)
Druha BER behem tydne!To se mi ani nesnilo v tech nejodvaznejsich snech (a ze se mi zda o runach z D2 casto )...Ne, delam si pr*el, ale proste supr...A vzhledem k tomu, ze vsechno zakladni, co potrebuje BER uz mam, tedy Infinity, Enigmu, CoH a Beast, jsem samozrejme pouzil i tu druhou BER k vytvoreni JAH a nasledne RW
Faith
Ucelem bylo vytvorit ho pro rogunu z A1, coz otevira super moznosti pro mnohe buildy...Roll se povedl, lvl 15 Fana je max, skoda toho 1all skillu, ale s tim se da zit
Jeste bych rad 2x JAH na dalsi Dream a pak Ice, mno a mozna jeste jednu na Phoenixe a bude to cajk
Edit: Jo, a poznamka pro Javora, tentokrat byl base superior (14%ED)
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tady si někdo koleduje o -150 bodů GZ
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
To ju a dik
Jinak jsem uz ten luk vyzkousel na tom mem Dreamerovi (az ho dokoncim, tak neco sepisu) a je to bomba Puvodni merc byl Kiras/GA/The Reapers toll Mighter, coz ma svoje vyhody, tenhle setup byl hlavne na radu v Travi, ale musim rict, ze Faith mercine z A1 (najal jsem fire-ovou) me hned dostala, jede pekne...Dal jsem ji Andys helmu a vyrobil jeste jedno Fortitude (ted uz mam 3 ) a jedou spolu moc hezky...Nejdriv si schramstli na CS a pote na Eldritchovi a Shenkovi (jedu samozrejme na p8)...Diablo sel k zemi za 20 sekund, to neni spatny na melee char a p8
Strasne se mi libi, kolik moznosti to otevira, kdyz se Faith vyrobi v non-amazonskem luku (treba na Bow assu se uz uplne tresu )
Ty voe, a je to tu zase, jeste vic moznych projektu a tak malo casu
Jinak jsem uz ten luk vyzkousel na tom mem Dreamerovi (az ho dokoncim, tak neco sepisu) a je to bomba Puvodni merc byl Kiras/GA/The Reapers toll Mighter, coz ma svoje vyhody, tenhle setup byl hlavne na radu v Travi, ale musim rict, ze Faith mercine z A1 (najal jsem fire-ovou) me hned dostala, jede pekne...Dal jsem ji Andys helmu a vyrobil jeste jedno Fortitude (ted uz mam 3 ) a jedou spolu moc hezky...Nejdriv si schramstli na CS a pote na Eldritchovi a Shenkovi (jedu samozrejme na p8)...Diablo sel k zemi za 20 sekund, to neni spatny na melee char a p8
Strasne se mi libi, kolik moznosti to otevira, kdyz se Faith vyrobi v non-amazonskem luku (treba na Bow assu se uz uplne tresu )
Ty voe, a je to tu zase, jeste vic moznych projektu a tak malo casu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tvle já chci takýýý Dneska nejdu spát, dokud nepadneRIP píše:Druha BER behem tydne!
Jj, S Faith se daj dělat dobrý psí kusy A počkej, až se ti dostane do ruky RW Pride. To je taky solidní kolotoč Když Pride kdysi nosil můj Might Merc, tak ta Strafe Ama dávala neskutečný bomby a to jsem ju měl zaměřenou na MF. Takže žádný Forti nebo Gore Riders a podobný dmg kraviny
Nebojte, já vám ty body nějak rozdělímdawemorraless píše:Tady si někdo koleduje o -150 bodů GZ
Jo, o tom Pride uvazuju, pokud nekdy nejaka CHAMka dropne Uvidime, kdyby padly dve, byl by i Doom Koneckoncu, pokud se Ti budu chtit vyrovnat, musim postavit vsechny RWs
nádhera Faith mě taky láká, vždycky sem měl rád mercině z prvního aktu. Ale fana nedává moc dmg hráči ne? Spíš tu rychlost. Vyplatí se to oproti might bonusu a decre? Nebo jde i o to, že mercině s tímhle v ruce opravdu rychle zabíjí?
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Tak konkretne u toho meho Dreamera se to az tolik nevyplati...Nerikam, ze je to vyrazne horsi, nebo pomalejsi, ale preci jen zde vyhrava to Decrepify...Ale kdyz si predstavim treba toho Necra s tim BoTD v prackach tedy normal attack, tak uz je to jina...A takovychto buildu jde najit spoustu...Proste to otevira pole moznosti mimo ramec normalnich buildu, a z tech prumernych ci podprumernych to podle me udela zabijaky
Edit: Treba jakykoliv Hunter - Palach, Druid, Asska
Edit: Treba jakykoliv Hunter - Palach, Druid, Asska
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak o tom žádná. Jinak budeš do konce života poslouchat, že jsi poskládal "jen" mini-grálRIP píše:Koneckoncu, pokud se Ti budu chtit vyrovnat, musim postavit vsechny RWs
už druhá tento měsíc, to samé jak ze stormlashem, 8 let nic a pak bum pác. S takovou mi na turnaj už žádný luck nezbude
https://s22.postimg.org/3ln0rxtyp/Screenshot015.jpg
https://s15.postimg.org/z0zw6m4dn/Screenshot017.jpg
https://s22.postimg.org/3ln0rxtyp/Screenshot015.jpg
https://s15.postimg.org/z0zw6m4dn/Screenshot017.jpg
HC Grál od 18. 2. 2019
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele: