Diablo 2 kecání

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Antabus
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání

Příspěvek od Antabus » 16.11.2016, 17:22 hod.

Pánové, již poctivě trénuju, farmím, letím. Málem mě sice zabil rakanishu:D , ale sosnička sosá, Cain už zase muže stejlvajlovat a lisnovat ve městě(= a1 q3 hotový:) )
Nelze mi sem vložit obr, piše, že nelze zjistit rozměry obrázku..

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 16.11.2016, 19:19 hod.

RIP píše:Na inc je transfer z nizsiho patche do vyssiho normalne povolenej
Jsou to másla.
RIP píše:Jinak jasne Furyzona je urcite jedna z nejlepsich moznosti do kravek, pokud ne vubec nejlepsi, ja tam chci vyzkouset toho sveho summon/CE Necra, ale az se k tomu dostanu :D
S CE/Poison Nova Necrem jsem tam kdysi lítal a na p8 šlo to v klidu. Ani jsem nebral merce, protože mi kazil tvoření velkých skupinek. Jen pak to prohrabování se tím bordelem, když na m2 sejmeš 30 kravek :roll:

Jimmy: Nějaký týmy vůbec neřeš. Během turnaje se stane tolik haluzí, že je to fuk :) Tím myslím, že třeba budeš v týmu s někým, kdo pojede HC, pak 3x ripne a nakonec budeš mít víc bodů jak on :)

Antabus: Jen trénuj, trénuj :) Hlavně nezapomeň, že tady není žádná pasivka na přežití jak v D3 :) Jedna chyba a rip. Než začne turnaj, tak by to chtělo, aby ses dostal na Hell a trošku si to tam oťukal, protože tam teprv začíná ta pravá sranda :twisted: Co se týče obrázku, tak buď musíš zmenšit nebo oříznout, ale celej se sem nevejde. Nejjednodušší je fotku někam nahrát se na ni dát odkaz.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 16.11.2016, 21:44 hod.

Dneska jen 3M expu a jdu chrnet...Jsem totalne odvarenej z 12ky v praci a to me cekaji jeste dve :roll: Diablo dal 28 Maras, padl jeste Lightsabre a podobny plecky, jinak nic

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 17.11.2016, 09:07 hod.

K turnaji... jsem pro dva měsíce, ale uvidím, jak to celkově budu stíhat... zas se mi to kryje se zkouškovým :D Respec ne, jsem ale pro zachování SC/HC, aby to neodradilo méně zkušené (nebo méně masochistické) hráče, pro které by HC bylo jen frustrací.

Jinak jsem teď rozjel kickassu (nikdy jsem ji pořádně nehrál) - 20 Dragon Talon, 20 Shadow Master, 20 Fade, 20 Venom, zbytek DS (jak vidíte, je to spíše defenzivně založený build). Zatím jsem v aktu 4 na normalu (level 31) a musím říct, že i na /players 8 to moc pěkně sviští (zatím jsem nesnižoval). Tak jsem zvědavej jakej bude NM :)
Máte někdo zkušenosti, nějaké doporučení?
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 17.11.2016, 09:24 hod.

Idealni je sehnat neco s Freeze target, ja ji hral takhle tady v Ironman/lady challenge a v pohode jsem se dohrabal do A4 NM, nez jsem se nechal tupe vykostit, ale ju, byla celkem silna...Zakladem jsou dobre botky, takze pouzivat exceptional a pozdeji elite verze, tim padem se hodi upgradeovaci recepty na rare/unique v kostce...Idealne pak dropnout Gore ridery, upnout je a mas vyhrano :D

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 17.11.2016, 12:51 hod.

Já se této Assky něco nahrál :) Jen tady mám pohřbený tak 3 holky :D Co se týče skillů, tak já preferoval Burst of Speed před Fade, páč rychlost zabíjí :)

Jinak nejdůležitější mody u toho buildu jsou: FHR, Life + Mana stolen per hit, OW, CB a IAS)

Ze začátku určitě složit Strength do Scimitaru a pak jak psal RIP. V gamblu točit jen Greaves a pak je upnout aspoň na exeptional (req 125 str). No pak jen doufat, že padnou ty Gore Riders :) I když třeba upnutý Goblin Toe taky nejsou k zahození, jen nemají FRW. Dále šetřit věci na craft. Hlavně blood rukavice, dále jsem zkoušel blood/safety Amulet a blood opasek. Jo, taky se snažit co nejdřív složit Rhyme do Tower Shield.

Merca jsem dycky bral Mightera, páč jsem se spoléhal na MB/CoS.

RIP: Včera jsem na tom byl s únavou podobně, takže jsem dal jen 5 runů a tím bylo hotovo :D

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 17.11.2016, 21:22 hod.

DD voe nevím co ted dřív běhat...dobrej pokec ;)
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 17.11.2016, 21:28 hod.

To věřím :D Myslím, že tě nejvíc láká po těch screenech Travincal, co? :D

Pro ostatní...mrkněte na spoilery uživatele Gripphon :) Má tam dva posty za sebou a opravdu je na co koukat.
http://www.diabloii.net/forums/threads/ ... ts.894539/

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 17.11.2016, 21:41 hod.

Jako jo ale těch runů :roll: navíš víš jak to je se mnou a fast runama :-x
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 17.11.2016, 22:10 hod.

Jn, to vím :) Člověk se holt musí zakousnout a frčet. Ono je myslím lepší určit si nějakej cíl než si určit počet runů. Respektive na počet runů pak radši ani nekoukat :D

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 18.11.2016, 10:13 hod.

Díky za rady :)

Gore Ridery jsou jasné, to vím... počítám s velkou investicí do síly, vždy nosit co nejlepší boty.
Strength vypadá jako super RW pro tuhle postavu, díky za tip ;) Měl jsem celkem štěstí, Rakanishu mi dal Gull, takže teď nosím tuhle nádheru :) Ale na NM bych řekl že přijdou první problémy, a to se mi life leech bude sakra hodit (mimo další skvělé atributy, jako je bonus do síly).
Rhyme je pro mě jasná volba a je pravda, že Goblin Toe mě taky napadly jako skvělé botky. Uvidím, co dropne a jak dlouho přežiju :D

U merce jsem přemýšlel, jestli nevzít Holy Freeze / Defiance, ale pak mi přišlo, že když už volím Fade místo BoS, tak by to už přeci jen bylo moc defenzivní :D

Mimochodem, mám takový dobrý postřeh k (téměř) jakékoliv assassince. Na levém tlačítku myši mám vždycky (za jakýkoliv build) Dragon Tail - už mi mockrát zachránil život... nikdy nevíte, co na vás kde vybafne, co vás obklíčí a ani nevíte jak... a člověk v takových situacích instinktivně prostě kliká myší :D
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Antabus
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 18.11.2016, 11:47 hod.

Zdarec, chci se poptat na switch na MF výbavu těsně před zabitím bosse/superunikáta, je to účinné? Já to nikdy nedělal, protože mě prostě otravovalo.

Druhá otázka, no vtipem mi někdo zde odpovídal, že DD by určitě věděl, jak počítat čas v D2. Zjistil jsem, že by se mi to hodilo pro moje zalíby ve statistikách, na počítání runů jsem tu nějaký odkaz zaznamenal, ale rád bych i ten čas k tomu. Dík moc

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2016, 12:11 hod.

Co se týče MF switche, tak na toto taky nehraju, protože mám většinou na switchi RW Call to Arms, hůlku na Life Tap/Lower Rezist nebo nějakej jinej prebuff: Leaf, Memory, Harmony...Jinak ještě pokud máš na mercovi nějaké MF a merc zasadí poslední zásah, kterej moba zabije, tak se přičte i mercovo MF. Jinak řečeno tvé MF + mercovo MF. Pokud zabiješ moba ty, tak se mercovo MF nepřičítá.

Počítadlo nájezdů: https://www.diablofans.cz/forum/viewtop ... =15&t=8148 Je ale nutné hrát v okně.
Co se týče záznamu času, tak používám obyčejné stopky. Výhoda je, že když čas pozastavíte a program vypnete, tak po zapnutí si zaznamenaný čas stále pamatuje: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... g[oz]=2.51

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.11.2016, 19:27 hod.

Ten Gripphonuv vysledek z RFO jsem tady uz kdysi postoval...Neuveritelna klika...Ja tam za 3.5k runu nenasel nic lepsiho nez SUR, to ta CS je ke me daleko privetivejsi...nevim, nejak jsem to uz s Travincalem vzdal, asi mi neni souzeno tam najit ty JAH, CHAM ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2016, 19:41 hod.

Já bych řek, že to je víc než neuvěřitelný. Jestli mi někdy padne Zod a budou mi do grálu chybět už jen runy, tak asi zabrousím na Councily :) I když Cowy taky nejsou k zahození, když se vydělí počet krav s šancí třeba na Jah.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.11.2016, 20:11 hod.

Tak ono tady, kdyz ma clovek Enigmu, Infinity, Griefy, Fortitude-y, Dreamy, a i Beast, CoH, BoTD a Faith si clovek pripada jako bohac...Na inc pak patris spis do prumeru :D Jsou tam lidi, co poskladali i cely RW gral a nebo jim jen malo chybi, treba Grape-ovy myslim ted jen dva itemy, a to shani base itemy, postavil ci dropnul uz 4 ZOD :shock: + spoustu dalsich veci, takze jo, je to neuveritelny...

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2016, 20:26 hod.

Jj, to o čem píšeš se myslím dá dohledat nebo sledovat tady http://www.diabloii.net/forums/threads/ ... il.757096/

Taky to na nás čeká, až začnem řádně huntit Cowy nebo Travincal :) Když pominu Dreamy a BotD, tak jsem asi složil to stejné, co ty. Nejvíckrát asi CtA a Infinity. Řek bych, že CtA už tak 10x a Infi snad 6x. Pak třeba 2x Ice, Faith, Enigmu, Bramble, CoH, Pride a pak ty slabší kraviny jako HotO atd :)

Nej sen je ale Kick Asse složit Last Wish 8-) :twisted: :love: :green:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 18.11.2016, 20:37 hod.

Tak HoTO a CtA ani nepocitam :D

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 18.11.2016, 21:13 hod.

RIP píše:Tak ono tady, kdyz ma clovek Enigmu, Infinity, Griefy, Fortitude-y, Dreamy, a i Beast, CoH, BoTD a Faith si clovek pripada jako bohac...Na inc pak patris spis do prumeru :D Jsou tam lidi, co poskladali i cely RW gral a nebo jim jen malo chybi, treba Grape-ovy myslim ted jen dva itemy, a to shani base itemy, postavil ci dropnul uz 4 ZOD :shock: + spoustu dalsich veci, takze jo, je to neuveritelny...
Ani bych neřekl neuvěřitelný. Holt když hraje jen Diablo 2 pár hodin denně :) Pořád single pár let...

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 18.11.2016, 21:15 hod.

To asi jedou jak DD non stop už pár let :green: já to dneska mrvim jak o život sice něco padá ale už sem soso dneska 4 stupidně položil :oops: ještě že šmudlím soft ....začínám být z MF7 krapet nervozní :lol: Travincal si asi nechám jako uplně poslední
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Odpovědět

Zpět na „Obecně“