Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, již poctivě trénuju, farmím, letím. Málem mě sice zabil rakanishu:D , ale sosnička sosá, Cain už zase muže stejlvajlovat a lisnovat ve městě(= a1 q3 hotový:) )
Nelze mi sem vložit obr, piše, že nelze zjistit rozměry obrázku..
Nelze mi sem vložit obr, piše, že nelze zjistit rozměry obrázku..
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání
Jsou to másla.RIP píše:Na inc je transfer z nizsiho patche do vyssiho normalne povolenej
S CE/Poison Nova Necrem jsem tam kdysi lítal a na p8 šlo to v klidu. Ani jsem nebral merce, protože mi kazil tvoření velkých skupinek. Jen pak to prohrabování se tím bordelem, když na m2 sejmeš 30 kravekRIP píše:Jinak jasne Furyzona je urcite jedna z nejlepsich moznosti do kravek, pokud ne vubec nejlepsi, ja tam chci vyzkouset toho sveho summon/CE Necra, ale az se k tomu dostanu
Jimmy: Nějaký týmy vůbec neřeš. Během turnaje se stane tolik haluzí, že je to fuk Tím myslím, že třeba budeš v týmu s někým, kdo pojede HC, pak 3x ripne a nakonec budeš mít víc bodů jak on
Antabus: Jen trénuj, trénuj Hlavně nezapomeň, že tady není žádná pasivka na přežití jak v D3 Jedna chyba a rip. Než začne turnaj, tak by to chtělo, aby ses dostal na Hell a trošku si to tam oťukal, protože tam teprv začíná ta pravá sranda Co se týče obrázku, tak buď musíš zmenšit nebo oříznout, ale celej se sem nevejde. Nejjednodušší je fotku někam nahrát se na ni dát odkaz.
Dneska jen 3M expu a jdu chrnet...Jsem totalne odvarenej z 12ky v praci a to me cekaji jeste dve Diablo dal 28 Maras, padl jeste Lightsabre a podobny plecky, jinak nic
K turnaji... jsem pro dva měsíce, ale uvidím, jak to celkově budu stíhat... zas se mi to kryje se zkouškovým Respec ne, jsem ale pro zachování SC/HC, aby to neodradilo méně zkušené (nebo méně masochistické) hráče, pro které by HC bylo jen frustrací.
Jinak jsem teď rozjel kickassu (nikdy jsem ji pořádně nehrál) - 20 Dragon Talon, 20 Shadow Master, 20 Fade, 20 Venom, zbytek DS (jak vidíte, je to spíše defenzivně založený build). Zatím jsem v aktu 4 na normalu (level 31) a musím říct, že i na /players 8 to moc pěkně sviští (zatím jsem nesnižoval). Tak jsem zvědavej jakej bude NM
Máte někdo zkušenosti, nějaké doporučení?
Jinak jsem teď rozjel kickassu (nikdy jsem ji pořádně nehrál) - 20 Dragon Talon, 20 Shadow Master, 20 Fade, 20 Venom, zbytek DS (jak vidíte, je to spíše defenzivně založený build). Zatím jsem v aktu 4 na normalu (level 31) a musím říct, že i na /players 8 to moc pěkně sviští (zatím jsem nesnižoval). Tak jsem zvědavej jakej bude NM
Máte někdo zkušenosti, nějaké doporučení?
Idealni je sehnat neco s Freeze target, ja ji hral takhle tady v Ironman/lady challenge a v pohode jsem se dohrabal do A4 NM, nez jsem se nechal tupe vykostit, ale ju, byla celkem silna...Zakladem jsou dobre botky, takze pouzivat exceptional a pozdeji elite verze, tim padem se hodi upgradeovaci recepty na rare/unique v kostce...Idealne pak dropnout Gore ridery, upnout je a mas vyhrano
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já se této Assky něco nahrál Jen tady mám pohřbený tak 3 holky Co se týče skillů, tak já preferoval Burst of Speed před Fade, páč rychlost zabíjí
Jinak nejdůležitější mody u toho buildu jsou: FHR, Life + Mana stolen per hit, OW, CB a IAS)
Ze začátku určitě složit Strength do Scimitaru a pak jak psal RIP. V gamblu točit jen Greaves a pak je upnout aspoň na exeptional (req 125 str). No pak jen doufat, že padnou ty Gore Riders I když třeba upnutý Goblin Toe taky nejsou k zahození, jen nemají FRW. Dále šetřit věci na craft. Hlavně blood rukavice, dále jsem zkoušel blood/safety Amulet a blood opasek. Jo, taky se snažit co nejdřív složit Rhyme do Tower Shield.
Merca jsem dycky bral Mightera, páč jsem se spoléhal na MB/CoS.
RIP: Včera jsem na tom byl s únavou podobně, takže jsem dal jen 5 runů a tím bylo hotovo
Jinak nejdůležitější mody u toho buildu jsou: FHR, Life + Mana stolen per hit, OW, CB a IAS)
Ze začátku určitě složit Strength do Scimitaru a pak jak psal RIP. V gamblu točit jen Greaves a pak je upnout aspoň na exeptional (req 125 str). No pak jen doufat, že padnou ty Gore Riders I když třeba upnutý Goblin Toe taky nejsou k zahození, jen nemají FRW. Dále šetřit věci na craft. Hlavně blood rukavice, dále jsem zkoušel blood/safety Amulet a blood opasek. Jo, taky se snažit co nejdřív složit Rhyme do Tower Shield.
Merca jsem dycky bral Mightera, páč jsem se spoléhal na MB/CoS.
RIP: Včera jsem na tom byl s únavou podobně, takže jsem dal jen 5 runů a tím bylo hotovo
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
DD voe nevím co ted dřív běhat...dobrej pokec
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To věřím Myslím, že tě nejvíc láká po těch screenech Travincal, co?
Pro ostatní...mrkněte na spoilery uživatele Gripphon Má tam dva posty za sebou a opravdu je na co koukat.
http://www.diabloii.net/forums/threads/ ... ts.894539/
Pro ostatní...mrkněte na spoilery uživatele Gripphon Má tam dva posty za sebou a opravdu je na co koukat.
http://www.diabloii.net/forums/threads/ ... ts.894539/
- dawemorraless
- Na-Krul
Jako jo ale těch runů navíš víš jak to je se mnou a fast runama
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jn, to vím Člověk se holt musí zakousnout a frčet. Ono je myslím lepší určit si nějakej cíl než si určit počet runů. Respektive na počet runů pak radši ani nekoukat
Díky za rady
Gore Ridery jsou jasné, to vím... počítám s velkou investicí do síly, vždy nosit co nejlepší boty.
Strength vypadá jako super RW pro tuhle postavu, díky za tip Měl jsem celkem štěstí, Rakanishu mi dal Gull, takže teď nosím tuhle nádheru Ale na NM bych řekl že přijdou první problémy, a to se mi life leech bude sakra hodit (mimo další skvělé atributy, jako je bonus do síly).
Rhyme je pro mě jasná volba a je pravda, že Goblin Toe mě taky napadly jako skvělé botky. Uvidím, co dropne a jak dlouho přežiju
U merce jsem přemýšlel, jestli nevzít Holy Freeze / Defiance, ale pak mi přišlo, že když už volím Fade místo BoS, tak by to už přeci jen bylo moc defenzivní
Mimochodem, mám takový dobrý postřeh k (téměř) jakékoliv assassince. Na levém tlačítku myši mám vždycky (za jakýkoliv build) Dragon Tail - už mi mockrát zachránil život... nikdy nevíte, co na vás kde vybafne, co vás obklíčí a ani nevíte jak... a člověk v takových situacích instinktivně prostě kliká myší
Gore Ridery jsou jasné, to vím... počítám s velkou investicí do síly, vždy nosit co nejlepší boty.
Strength vypadá jako super RW pro tuhle postavu, díky za tip Měl jsem celkem štěstí, Rakanishu mi dal Gull, takže teď nosím tuhle nádheru Ale na NM bych řekl že přijdou první problémy, a to se mi life leech bude sakra hodit (mimo další skvělé atributy, jako je bonus do síly).
Rhyme je pro mě jasná volba a je pravda, že Goblin Toe mě taky napadly jako skvělé botky. Uvidím, co dropne a jak dlouho přežiju
U merce jsem přemýšlel, jestli nevzít Holy Freeze / Defiance, ale pak mi přišlo, že když už volím Fade místo BoS, tak by to už přeci jen bylo moc defenzivní
Mimochodem, mám takový dobrý postřeh k (téměř) jakékoliv assassince. Na levém tlačítku myši mám vždycky (za jakýkoliv build) Dragon Tail - už mi mockrát zachránil život... nikdy nevíte, co na vás kde vybafne, co vás obklíčí a ani nevíte jak... a člověk v takových situacích instinktivně prostě kliká myší
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, chci se poptat na switch na MF výbavu těsně před zabitím bosse/superunikáta, je to účinné? Já to nikdy nedělal, protože mě prostě otravovalo.
Druhá otázka, no vtipem mi někdo zde odpovídal, že DD by určitě věděl, jak počítat čas v D2. Zjistil jsem, že by se mi to hodilo pro moje zalíby ve statistikách, na počítání runů jsem tu nějaký odkaz zaznamenal, ale rád bych i ten čas k tomu. Dík moc
Druhá otázka, no vtipem mi někdo zde odpovídal, že DD by určitě věděl, jak počítat čas v D2. Zjistil jsem, že by se mi to hodilo pro moje zalíby ve statistikách, na počítání runů jsem tu nějaký odkaz zaznamenal, ale rád bych i ten čas k tomu. Dík moc
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Co se týče MF switche, tak na toto taky nehraju, protože mám většinou na switchi RW Call to Arms, hůlku na Life Tap/Lower Rezist nebo nějakej jinej prebuff: Leaf, Memory, Harmony...Jinak ještě pokud máš na mercovi nějaké MF a merc zasadí poslední zásah, kterej moba zabije, tak se přičte i mercovo MF. Jinak řečeno tvé MF + mercovo MF. Pokud zabiješ moba ty, tak se mercovo MF nepřičítá.
Počítadlo nájezdů: https://www.diablofans.cz/forum/viewtop ... =15&t=8148 Je ale nutné hrát v okně.
Co se týče záznamu času, tak používám obyčejné stopky. Výhoda je, že když čas pozastavíte a program vypnete, tak po zapnutí si zaznamenaný čas stále pamatuje: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... g[oz]=2.51
Počítadlo nájezdů: https://www.diablofans.cz/forum/viewtop ... =15&t=8148 Je ale nutné hrát v okně.
Co se týče záznamu času, tak používám obyčejné stopky. Výhoda je, že když čas pozastavíte a program vypnete, tak po zapnutí si zaznamenaný čas stále pamatuje: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... g[oz]=2.51
Ten Gripphonuv vysledek z RFO jsem tady uz kdysi postoval...Neuveritelna klika...Ja tam za 3.5k runu nenasel nic lepsiho nez SUR, to ta CS je ke me daleko privetivejsi...nevim, nejak jsem to uz s Travincalem vzdal, asi mi neni souzeno tam najit ty JAH, CHAM
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych řek, že to je víc než neuvěřitelný. Jestli mi někdy padne Zod a budou mi do grálu chybět už jen runy, tak asi zabrousím na Councily I když Cowy taky nejsou k zahození, když se vydělí počet krav s šancí třeba na Jah.
Tak ono tady, kdyz ma clovek Enigmu, Infinity, Griefy, Fortitude-y, Dreamy, a i Beast, CoH, BoTD a Faith si clovek pripada jako bohac...Na inc pak patris spis do prumeru Jsou tam lidi, co poskladali i cely RW gral a nebo jim jen malo chybi, treba Grape-ovy myslim ted jen dva itemy, a to shani base itemy, postavil ci dropnul uz 4 ZOD + spoustu dalsich veci, takze jo, je to neuveritelny...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jj, to o čem píšeš se myslím dá dohledat nebo sledovat tady http://www.diabloii.net/forums/threads/ ... il.757096/
Taky to na nás čeká, až začnem řádně huntit Cowy nebo Travincal Když pominu Dreamy a BotD, tak jsem asi složil to stejné, co ty. Nejvíckrát asi CtA a Infinity. Řek bych, že CtA už tak 10x a Infi snad 6x. Pak třeba 2x Ice, Faith, Enigmu, Bramble, CoH, Pride a pak ty slabší kraviny jako HotO atd
Nej sen je ale Kick Asse složit Last Wish
Taky to na nás čeká, až začnem řádně huntit Cowy nebo Travincal Když pominu Dreamy a BotD, tak jsem asi složil to stejné, co ty. Nejvíckrát asi CtA a Infinity. Řek bych, že CtA už tak 10x a Infi snad 6x. Pak třeba 2x Ice, Faith, Enigmu, Bramble, CoH, Pride a pak ty slabší kraviny jako HotO atd
Nej sen je ale Kick Asse složit Last Wish
Tak HoTO a CtA ani nepocitam
Ani bych neřekl neuvěřitelný. Holt když hraje jen Diablo 2 pár hodin denně Pořád single pár let...RIP píše:Tak ono tady, kdyz ma clovek Enigmu, Infinity, Griefy, Fortitude-y, Dreamy, a i Beast, CoH, BoTD a Faith si clovek pripada jako bohac...Na inc pak patris spis do prumeru Jsou tam lidi, co poskladali i cely RW gral a nebo jim jen malo chybi, treba Grape-ovy myslim ted jen dva itemy, a to shani base itemy, postavil ci dropnul uz 4 ZOD + spoustu dalsich veci, takze jo, je to neuveritelny...
- dawemorraless
- Na-Krul
To asi jedou jak DD non stop už pár let já to dneska mrvim jak o život sice něco padá ale už sem soso dneska 4 stupidně položil ještě že šmudlím soft ....začínám být z MF7 krapet nervozní Travincal si asi nechám jako uplně poslední
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah