Diablo 2 kecání

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2016, 21:36 hod.

Zrovna jsem nad tím tak přemýšlel a kdybych nepřišel o poslední asi 3 grály, tak jen u uniq/set bych byl na čísle -5. Co se týče RW's, tak tam netuším, ale 100% by mi chyběly už jen nějaký Ber, Jah a ta Zodka.

dawemorraless: Jj, to je ta zákeřnost portu :) Když si někdo v turnaji veme Sosu a pojede HC, tak ten Teleport nevidím jako nějakou jo výhodu :D
Javurek píše:Holt když hraje jen Diablo 2 pár hodin denně :) Pořád single pár let...
A nezačíná furt od začátku, co? :)
RIP píše:Tak HoTO a CtA ani nepocitam
Tjn...to se skládá jak na běžícím páse :) Kor když chce člověk hrát WC Barba...to je jedno HotO za druhým :D

Antabus
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 18.11.2016, 22:15 hod.

Hmmm, tak sosnička dososává A5 na normal, zatím neumřela, diablo byl ale krutopřísnejmoc věci sem do 27lvlu od pervního aktu nevyměnil a bylo to znát :) teď už to vypadá lépe, trošku sem pofarmil. Někdy krasně zalamím s portem přímo do bitvy místo meteoru :D no to se poddá (ložnul jsem ji SC, houby bych se pocvičil až bych po 10ti runech na countess/mephovi ripnul :D což se nejspíš stane :) )

Napřed jsem si říkal, že si do hry nebudu nic přidávat, ale začalo mi to padat(zatím 5setovek, 4 unikaty), a sběratel ve mě už se projevuje, ta truhla je fakt směšně malá, navíc některý ty RW by fakt chyběly..zkusím si ješte zprovoznit ty počítadla nějak...

Technická, při hraní v okně (ale vlastne i normálně-tlačítko win) dá se nějak ošetřit, abych omylem neklikl do windows a tím pohřbil svoje HC snahy? už se mi to dneska povedlo, bez následků díky normálu.

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 18.11.2016, 22:19 hod.

DD jo no místo Blizzardu sem do místnosti plný scarabů jebnul teleport a díky oculu sem tam lítal jak kulička v pinbalu a rip :roll: Nic jdu dát pár CSek snad se tam už něčeho dočkám aspon plečky :roll: btw nevim jak ale počítadlo sem sosnul a funguje což před tím odmítalo :)
antabus ....já jedu fullscreen a pokud omylem místo altu zmáčknu win tak se hra pauzne ale pouštím přes mod manager kvůli světýlkům..
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2016, 22:25 hod.

Antabus: Výhoda hraní v okně je, že když zmáčkneš třeba tlačítko win nebo pravým klikneš na plochu, tak rychle klikneš zpět do hry. Kdežto pokud jedeš fullscreen a zmáškneš win, tak jsi jaxi v řiti. Co se týče malé truhly, tak opravdu doporučuju stáhnout ty PlugY.

dawemorraless: Klasickej Sorc rip :D Opovaž se v CS dropnout runy typu Ber+ :D

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 18.11.2016, 22:43 hod.

DD asi sem utahenej z hokny ale místo do CS sem vlítnul do wsk nicméně se vyplatilo :green: tak CS až zítra no :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.11.2016, 23:12 hod.

Pěkné :) Mě tydle ludry padaj zatím jen setové :{

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 19.11.2016, 01:42 hod.

Tentokrát hodlám turnaj vyhrát a tak pojedu asi od začátku softcore :) A mám takové tušení že i na Tyraels dojde :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 19.11.2016, 07:37 hod.

Nejak nechapu Tvou logiku...Zacnes obsahlej HC projekt a presto chces jet turnaj SC, to mi nedava smysl...

Co se tyce me, tak ma ucast v turnaji bude asi velmi omezena, kdyz vidim dawe-uv progres a fakt, ze ja jsem dlouhodobe co se tyce gralu zaseklej na miste, tak dalsi turnajova postava by byla z meho pohledu stejne nelogicka jako Javoruv SC...Ucastnim se, ale asi jen abych toho medveda nejak dohral, rozhodne se nebudu honit zy itemy, ktere jsem nasel predtim uz tisickrat jen kvuli bodum...Takze pokud me nekdo vyfasuje do tymove souteze, tak se predem omlouvam, moc mu nepomuzu...Hodlam se soustredit vic na toho Hammera a jine MF projekty

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 19.11.2016, 10:11 hod.

No já si pudu od toho runování odpočinout na HC :lol: možná založím od turnaje i hc grál (ten pravděpodobně neudělám) ale priorita bude furt soft dokud ho nesfouknu.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 20.11.2016, 13:26 hod.

Zjistil jsem, že hra se mi při missclicku a skoku do windows pauzne taky,takže o starost méně, už sem pomalu zapomněl, že se dá na single pauznout i přes ESC :D stejně taky na to, že při hraní na stejné obtížnosti zůstává mapa, což je supr. Jo dále sem taky zapomněl, že v tunelech pod kurastem jsou ty vybuchující dollky, takže už sem samozřejmě i chcípnul, po tom co sem si tři odpálil u těla fireballem :D Jsem fakt rád, že jsem zvolil ten SC na rozjezd :D Právě začínám farmit mepha na nm. Zatím mám složený spirit v meči a rhyme ve štítu, mercovi jsem udělal insight, strašně chlastám. Ostatní věci "charsi food" :) ale padá vše dobře a citím se OP (proto sem taky samozřejmě zdechl :D ) V jungli po cestě mi padla dosud nejvyšší FAL :)

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 20.11.2016, 14:27 hod.

Antabus jo no dollsky má každej rád :green: Já ted mrskám Ripovo oblíbené CS a začíná to trochu padat runy zatím nic max lum ale ty neberu. Nejvíc mě štvou obvilion knighti a jejich decrepify :ble:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 20.11.2016, 20:26 hod.

dollsky měl vždycky rád můj HC wind druid. Vlítli mi do hurikánu a ani útěk nepomůže. :D
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 21.11.2016, 01:35 hod.

Co se turnaje týče, tak už o tom můžem začít pomalu polemizovat. A sice:

1) začátek turnaje: buď třeba 25. prosince nebo jako loni 1.ledna ?
- vzhledem k délce turnaje, není začátek relevantní, klidně už v prosinci, každý to nemá tak nabité, tak ať si můžeme letos ještě v klidu poRIPat :-)
2) délka turnaje: 1,5 nebo 2 měsíce ?
- 1,5 je až až...
3) povolit Teleport a Find Item jako loni ?
- stejně rozhoduje výdrž, ostražitost, efektivita huntění + troška štěští, takže ANO / ANO
4) tabulku rozdělit na SC/HC ? A vytvořit týmy ?
- bude-li zařazen bod "SMRT HC", tak za mně se to dělit nemusí.
- týmy ANO
5) nějaký jiný nápad ?

SMRT HC:
- HC hráč si ukládá do sdílené truhly jen itemy, které chce bodovat. Ty, které chce v budoucnu používat (včetně run) nebo má na sobě, převede do sdílené truhly až po skončení turnaje.
Takže celou výbavu (MF i Combat) a připravené runy (např. LO na Grief) nosíte v privat stashi a přijdete o vše. Ze sdílené truhly se prostě nikdy nesmí nic vyndat. Na druhou stranu vše, co tam je, se boduje.

Bodování:
- Při té délce turnaje už loni bylo znát, že kolem osmistovky to přestává padat, proto bych rozšířil bodování
a) eth verze
b) Runová slova do kterých lze runy cubit, ale počítaly by se jako bodový součet run/2 + (1-3)b za norm/excep/elit base item
c) perfect verze (pro fajnšmekry)

Tyto návrhy směřují pouze k tomu, aby i 10 dní před koncem byl důvod a možnost navýšit konto a event. zahýbat s pořadím (speciálně v týmech).
Greenhorn s duší Throwera

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 21.11.2016, 12:54 hod.

Abúzus: To s tím bodováním je skvělý nápad, ale než nějaké vzorečky, by bylo lepší stanovit pevný bonus k již napevno stanoveným bodovým hodnotám, bude-li perfektní/éterický.
U těch éterických by byl dle mě logický nárůst bodového zisku o 50 %, protože i jeho základní staty lezou nahoru o 50 %. A zaokrouhlovalo by se nahoru, aby mohly zahýbat pořadím i eth normál unikátní předměty, co mají standardně jen jeden bod.
U perfekt verzí by mohl u normálových být také bonus +1, i u mnoha exceptionálních. Pak u vybraných +2, u grailerů klidně i +5 nebo +10. (to by se uvedlo do té tabulky)
Runová slova....zde bych za použité runy nedával žádný bonus, ale hodnotil bych i kvalitu základního předmětu a výsledku (perfekt roll by měl zase bonus od +1 do +10 u nejlepších RW za sledovanou položku....+2-20 by měl, pokud by náhodné rolly byly perfektní dva na jednom předmětu, na každém zvlášť by to bylo opět jen 1-10)

Každopádně podle mě směřuješ správným směrem. Jen bude poněkud práce s upravením té tabulky na záznam.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 21.11.2016, 19:41 hod.

kdy je mě putna...
Abazus: pěkná snaha..ale přijde mě to celé jen jako další nesmysl na komplikování bodování a kdo ví čeho, jsem proti všem těm blbostem :roll:
teleport za mě zakázat..respec ne ;)
only HC

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 21.11.2016, 19:48 hod.

Ohledně vylepšení bodování: mně se Abuzúv nápad libí, pomohlo by to v závěřečných fázích turnaje, kdy už, co jsem vypozoroval při čtení starých vláken a koukání na výsledky, nebylo někdy moc o co bojovat, protože věcí co by pomohly v posunech v pořadí již bylo málo (aspon mluvím-li o posunech na bedně) a šance na jejich drop velmi malé.

HC smrt sem asi nepochopil, jak abuzus myslel. Nicméně ta fatální smrt se vším všudy, tedy tak jak jste to měli minulé roky, mi přijde v cajku, HC má být HC

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 21.11.2016, 20:45 hod.

Ja jsem taky proti komplikovani bodovani, minuly turnaj to bylo vyrovnane do konce a stejne uz nikdo nebehal, jak jsem psal, dva mesice jsou moc...

Co se tyce HC, fatalni to je, jenze SC vs HC nelze porovnavat a rekl bych, ze TOTO je hlavni frustrujici clanek pro vetsinu z nas, protoze vetsina z nas jede HC...Takze jak jsem psal, jedinou moznost vidim v tom, ze budou rovne moznosti pro vsechny, to znamena bud vsichni HC nebo separatni hodnoceni SC a HC...

V globale je mi to osobne jedno, protoze ma ucast bude spise epizodni, opravdu uprednostnuju toho Hammera a MF najezdy s jinymi postavami pred timto turnajem, na druhou stranu chtelo by to tuhle otazku jednou pro vzdy vyresit...

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 21.11.2016, 21:13 hod.

Jako snad nějaký body za runewords proč ne...já teda běhal minule až dokonce sorcky se dotahovali občas blízko. Hodně záleží na tom kolik lidí bude hrát jak SC tak HC.Ohledně HC death ve smíšeném turnaji jsem pro to co je v shared staši nesmí se brát z5 a zůstanou body. On rip v půlce turnaje odradí jet znovu. Pokud bude dostatek hráčů na HC i SC tak asi jet odděleně a co se týče týmů jeden sc + hc. Pokud by se jelo HC odděleně tak rip natvrdo všecko by se smázlo.
btw Demone už mě rovnou zapiš ;)
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 21.11.2016, 22:51 hod.

RIP píše:...minuly turnaj to bylo vyrovnane do konce a stejne uz nikdo nebehal, jak jsem psal, dva mesice jsou moc...
já si prostě myslím, že pak už není co sbírat, proto to malé rozšíření. A fatální smrt v HC se pro takhle dlouhý turnaj asi nehodí. Bylo vidět, že už lidé neměli motivaci se dohrabat na 10-té místo za cenu max úsilí. Nehledě na to, že i takto hráč ztrácí čas a hodně bodů.

Pokud jde o bodování, nejednalo by se o žádnou komplikaci. Udělal jsem Rhyme, píšu daný počet bodů - konec.
Spiše se pokusím navrhnout nějaké efektivnější a přehledné zapisování, protože ten přepis v html mně trošku drtí.

Avšak budou-li pravidla jako v loni, stejně tu Strafezonku pojedu :-)
Greenhorn s duší Throwera

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 21.11.2016, 23:17 hod.

HC / SC. Myslím, že možnost volby, co hrát je nejlepší řešení. Zavděčí se valné většině, ne-li všem a to u těch jiných variant nenastane. Rizika s hraním HC jsou dopředu známé, pravidla taky, at každý zváží, zda mu to za to stojí, javůrek už např k tomu rozhodnutí několik příspěvků výše dospěl a chápu ho, chce hrát na výsledek a čistě z rozumu, jít za vítězstvím přes HC hned od startu rapidně snižuje šance. Pokud bych k tomu přistupoval taky čistě z výsledkového hlediska, pujdu SC blizznu, ač určitě chci pěkný výsledek, zaroven se chci u hry bavit a trápit v dobrem slova smyslu, pujdu nějaký né tolik efektivní hybridní build a budu hodiny a hodiny farmit tam, kde bych to jinak mohl směle přeskočit plus nosit vybavu, která mě bude zpomalovat v efektivitě, ale třeba mi zachrání život:) Stejně tak by nemělo smysl hrát mnoho buildů, které se tu objevily v minulosti a zase určitě objeví, přesto si je někteří z vás vyberou,ač znamenají, že velmi pravděpodobně do bojů o vítězství nezasáhnou. Myslím, že je to to samé. Nakonec jde všem hlavně o zábavu, z tabulky výsledků stejně je hned patrné, kdo je na SC první a kdo vede na HC.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“