Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
A kdyz to vezmes obracene, tak ja jakozto hrac, ktery SC nikdy nehral, a na rovinu, ani me nenapadne, abych s tim ted zacinal, diky tomu ztracim motivaci hrat, protoze uz z principu toho zpusobu hrani jsem proste bez sance na vitezstvi...A tim padem me to odrazuje od toho, abych do toho turnaje investoval vetsi mnozstvi casu, pac bojovat jako minule o 4-5 misto neni pro me...Navic je to postavene na hlavu, pac vetsina z nas tu hraje HC Jinymi slovy, je to o uhlu pohledu...Asi je to moje deformace, ale kdyz uz je soutez v necem, tak by mela mit stejna pravidla pro vsechny, jinak se vysledky proste porovnavat nedaji...Muj nazor...At to rozhodne Deamon, ten to porada
Re: Diablo 2 kecání
Pokud pojedeš turnaj, tak HC budu Ale to už by teda rovnou chtělo aby byly všichni HC povinně. Proč myslíš že jsem chtěl jet sorcku na SC, protože na HC tohle nikdy nedohoníš a taky rád vyhrávám, tak se snažím zvolit to, co má nejlepší šanci.
Záleží jak to nakonec autor vymyslí. ALe pokdu by znamenalo to, že třeba já a pár lidí pojedu SC a to jiné odradí, to radši teda budu HC aby byla ve víc lidech větší zábava.
Záleží jak to nakonec autor vymyslí. ALe pokdu by znamenalo to, že třeba já a pár lidí pojedu SC a to jiné odradí, to radši teda budu HC aby byla ve víc lidech větší zábava.
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Sranda by byla, pokud by poměr SC a HC hráčů byl 50 na 50.... pak by se losování mohlo dít dle zřejmého klíče.
Teď vážně: nemám nic proti SC hráčům, ale jak říká RIP, je to srovnávání neporovnatelného. Ale to napětí, zda-li HC hráč porazí SC hráče, je i tak někdy lákavé.
Teď vážně: nemám nic proti SC hráčům, ale jak říká RIP, je to srovnávání neporovnatelného. Ale to napětí, zda-li HC hráč porazí SC hráče, je i tak někdy lákavé.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
@Javor: Hmm, ze by vyzva?Pokud by to tak bylo, tak mi nezbyde nez vzit sosu a zacit brat ten turnaj opravdu vazne
Jinka jak rikam ja i Fraxi, vysledky jsou proste neporovnatelne a handicap HC hracu takovy, ze se proste dohnat neda...Jet v HC na maximalni riziko (a to je v soutezi vs SC hraci naprosta nutnost) je proste cesta do pekel...Jak rika Fraxi, taky nemam nic proti SC hracum, je to volba kazdeho z nas, ale byl bych nejradsi, kdyby SC a HC cast byly kazda zvlast...Na druhou stranu taky chapu, ze pokud by byly jen dva lidi v SC casti a 10 v HC, tak to bude pro ty dva demotivujici...A to stejne se da rict v okamziku, kdy bude povinny HC...Je to proste poradatelsky orisek, nad kterym si ja osobne lamu delsi dobu hlavu, ale bohuzel mi prijde, ze neni reseni, ktere by uspokojilo vsechny...Je proste skoda, ze D2 uz nehraje tolik lidi jako pred lety, kdy na incgamers bylo treba jen v Pindle kategorii MFO 10+ lidi, to byla potom rezba
Jinka jak rikam ja i Fraxi, vysledky jsou proste neporovnatelne a handicap HC hracu takovy, ze se proste dohnat neda...Jet v HC na maximalni riziko (a to je v soutezi vs SC hraci naprosta nutnost) je proste cesta do pekel...Jak rika Fraxi, taky nemam nic proti SC hracum, je to volba kazdeho z nas, ale byl bych nejradsi, kdyby SC a HC cast byly kazda zvlast...Na druhou stranu taky chapu, ze pokud by byly jen dva lidi v SC casti a 10 v HC, tak to bude pro ty dva demotivujici...A to stejne se da rict v okamziku, kdy bude povinny HC...Je to proste poradatelsky orisek, nad kterym si ja osobne lamu delsi dobu hlavu, ale bohuzel mi prijde, ze neni reseni, ktere by uspokojilo vsechny...Je proste skoda, ze D2 uz nehraje tolik lidi jako pred lety, kdy na incgamers bylo treba jen v Pindle kategorii MFO 10+ lidi, to byla potom rezba
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
tak s tím ale zase nesouhlasím, HC hráč muže vyhrát,(už se to i stalo) jen sem řekl, že jsou jeho šance rapidně menší. A přirovnával jsem to k tomu, jak když tu někdo rozjede plácnu sorcu a někdo necra, sorca má určitě větší šanci vyhrát, ale necro bez šance není. A ikdyby si nakonec bojoval o 4-5.místo, muže být tohle to první mezi HC hráči a to např. mě by stále motivovaloRIP píše:A kdyz to vezmes obracene, tak ja jakozto hrac, ktery SC nikdy nehral, a na rovinu, ani me nenapadne, abych s tim ted zacinal, diky tomu ztracim motivaci hrat, protoze uz z principu toho zpusobu hrani jsem proste bez sance na vitezstvi
Za mě ANO, ale třeba se pletu, myslím si však, že tohle by odradilo více lidí, než současný stav. Možná by stálo za to tedy zkusit nějaké hlasování - mě by např. odradila varianta "povinné SC"Javurek píše:..... chtělo aby byly všichni HC povinně.....
Jinak tebou popsaný postup mě přijde jako cesta do pekla, jit na HC na riziko, protože IMHO nejdůležitější věc pro HC účastníka je hlavně NERIPnout, pak má šanci mít trochu větší štěstí + třeba vykáže více aktivity než SC kolegové a muže vyhrátRIP píše:
Jinka jak rikam ja i Fraxi, vysledky jsou proste neporovnatelne a handicap HC hracu takovy, ze se proste dohnat neda...Jet v HC na maximalni riziko (a to je v soutezi vs SC hraci naprosta nutnost) je proste cesta do pekel...
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Ach jo, ma to cenu psat jeste jednou?
Pokud nekdo pojede SC a je to zkuseny runner jako treba Javor, tim padem mu bude jedno, jestli chcipne 1000x nebo vickrat, proste povali bezohledne dopredu, kdezto (jak jsi spravne poznamenal) jde v HC predevsim o preziti a proto budou vysledky neporovnatelne...Nez ja se opatrne dohrabu do bodu, kdy budu moct behat dany cil bez vetsich obav, abych chcipnul, tak Javor uz ho bude behat 14 dni a bude mile prede mnou...Navic nema co ztratit, pac pokud mu postava cipne, proste jede dal...HC hrac musi koukat na resy/dmg redukce/blok atd(ne nutne v tomto poradi, ale tak nejak) a pak teprve na MF, jinymi slovy PREZITI je mnohem vic nez MF...U Javora je to presne obracene, on se napakuje MF az po zuby, pac je mu burt, jestli cipne 100x, tudiz v globale bude mit vetsi MF%, bude moct behat rychleji (bezohledneji) a tomu se prinejlepsi vuli v HC vyrovnat neda...Tecka...Jinymi slovy, zkuseny SC runner vzdy porazi HC runnera, at je sebelepsi...je tam prilis mnoho proti, nez aby to slo zvratit...
Ano, v minulosti vyhravali turnaj i HC hraci (vcetne me), jenze kvalita ucastniku se natolik zvysila, ze pri nejlepsi vuli uz clovek nemuze byt v HC konkurenceschopny....Mozna je pro nekoho motivace skoncit prvni mezi Hc hraci, ale pro me to tak neni...Pro me je 4 misto vzdycky 4 misto...Nema zadnou hodnotu...Mozna tomu nerozumis nebo se mnou nesouhlasis, proto predesilam, jde ciste o muj nazor a samozrejme kazdy, vcetne me, ma na nej narok...Ja na svuj, Ty na svuj...
Vnucovat nekomu styl (HC/SC), jakym to ma hrat je samozrejme spatne a me se to taky nelibi...Na druhou stranu, naprosta vetsina z nas zde hraje HC a proto nevidim nejmensi duvod nas nejak diskriminovat...Takze idealni by bylo, pokud by byl dostatecny pocet ucastniku jak SC, tak HC, a obe casti by se hodnotily separatne...
Jedina moznost, kdy se da porovnavat SC s HC je turnaj, kde budou mit vsichni sve postavy dopredu pripravene, v takovem pripade to tolik konecny vysledek neovlivni...
Pokud nekdo pojede SC a je to zkuseny runner jako treba Javor, tim padem mu bude jedno, jestli chcipne 1000x nebo vickrat, proste povali bezohledne dopredu, kdezto (jak jsi spravne poznamenal) jde v HC predevsim o preziti a proto budou vysledky neporovnatelne...Nez ja se opatrne dohrabu do bodu, kdy budu moct behat dany cil bez vetsich obav, abych chcipnul, tak Javor uz ho bude behat 14 dni a bude mile prede mnou...Navic nema co ztratit, pac pokud mu postava cipne, proste jede dal...HC hrac musi koukat na resy/dmg redukce/blok atd(ne nutne v tomto poradi, ale tak nejak) a pak teprve na MF, jinymi slovy PREZITI je mnohem vic nez MF...U Javora je to presne obracene, on se napakuje MF az po zuby, pac je mu burt, jestli cipne 100x, tudiz v globale bude mit vetsi MF%, bude moct behat rychleji (bezohledneji) a tomu se prinejlepsi vuli v HC vyrovnat neda...Tecka...Jinymi slovy, zkuseny SC runner vzdy porazi HC runnera, at je sebelepsi...je tam prilis mnoho proti, nez aby to slo zvratit...
Ano, v minulosti vyhravali turnaj i HC hraci (vcetne me), jenze kvalita ucastniku se natolik zvysila, ze pri nejlepsi vuli uz clovek nemuze byt v HC konkurenceschopny....Mozna je pro nekoho motivace skoncit prvni mezi Hc hraci, ale pro me to tak neni...Pro me je 4 misto vzdycky 4 misto...Nema zadnou hodnotu...Mozna tomu nerozumis nebo se mnou nesouhlasis, proto predesilam, jde ciste o muj nazor a samozrejme kazdy, vcetne me, ma na nej narok...Ja na svuj, Ty na svuj...
Vnucovat nekomu styl (HC/SC), jakym to ma hrat je samozrejme spatne a me se to taky nelibi...Na druhou stranu, naprosta vetsina z nas zde hraje HC a proto nevidim nejmensi duvod nas nejak diskriminovat...Takze idealni by bylo, pokud by byl dostatecny pocet ucastniku jak SC, tak HC, a obe casti by se hodnotily separatne...
Jedina moznost, kdy se da porovnavat SC s HC je turnaj, kde budou mit vsichni sve postavy dopredu pripravene, v takovem pripade to tolik konecny vysledek neovlivni...
tak ňák souhlasím co napsal RIP
pokud někdo aspoń trochu znalej pohraje SC trošku to ztrácí smysl pro HC hráče hrát na první místo..ale zase je fakt že natrhnout pr*el SC javorovi za HC by byla sranda..
pokud někdo aspoń trochu znalej pohraje SC trošku to ztrácí smysl pro HC hráče hrát na první místo..ale zase je fakt že natrhnout pr*el SC javorovi za HC by byla sranda..
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Welwet: To by bylo skvělé zrealizovat někdy v době mimo turnaj.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Takže...za dobu mé nepřítomnosti se to tu trošku rozjelo, tak se do toho pokusím vnést krapet světla
Co se týče bodování, tak ho nechám takové, jaké je. Neplánuju bodovat eth nebo složená RW's. Zaprvé by se mě fakt nechtělo rozšiřovat už tak velkou tabulku a zadruhé chci spíš hrát a ne se jen vrtat v tabulce a sledovat, jestli mi už daný item padl ve verzi x, y nebo z.
Co se týče SC vs HC... Asi se definitivně rozhodnu až podle počtu účastníků a toho, co si kdo vybere za mod. Jestli to bude dejme tomu 50/50, tak udělám solo tabulku pro SC a solo pro HC. Pokud nás ale bude 5,5 nebo bude poměr třeba 80/20, tak bude jedna tabulka pro všechny, protože mít třeba solo tabulku pro 4 lidi by byla kravina, když v té druhé by jich bylo třeba 12.
Určitě nebude turnaj stylem only HC nebo SC.
Bodování u HC bude následující...Člověk nahraje třeba 400 bodů. Pokud v turnaji již nebude pokračovat, tak mu body zůstanou. Pokud ale založí novou postavu, tak je na 0 bodech a se vším jede od startu. Žádný předměty nachystaný v turhle nepřipadají v úvahu.
Nic není ještě tesaný do kamene, takže klidně pište připomínky
Jo a vymýšlejte si tu co chcete a hraje si klidně všichni SC, ale 1. flek je můj
Co se týče bodování, tak ho nechám takové, jaké je. Neplánuju bodovat eth nebo složená RW's. Zaprvé by se mě fakt nechtělo rozšiřovat už tak velkou tabulku a zadruhé chci spíš hrát a ne se jen vrtat v tabulce a sledovat, jestli mi už daný item padl ve verzi x, y nebo z.
Co se týče SC vs HC... Asi se definitivně rozhodnu až podle počtu účastníků a toho, co si kdo vybere za mod. Jestli to bude dejme tomu 50/50, tak udělám solo tabulku pro SC a solo pro HC. Pokud nás ale bude 5,5 nebo bude poměr třeba 80/20, tak bude jedna tabulka pro všechny, protože mít třeba solo tabulku pro 4 lidi by byla kravina, když v té druhé by jich bylo třeba 12.
Určitě nebude turnaj stylem only HC nebo SC.
Bodování u HC bude následující...Člověk nahraje třeba 400 bodů. Pokud v turnaji již nebude pokračovat, tak mu body zůstanou. Pokud ale založí novou postavu, tak je na 0 bodech a se vším jede od startu. Žádný předměty nachystaný v turhle nepřipadají v úvahu.
Nic není ještě tesaný do kamene, takže klidně pište připomínky
Jo a vymýšlejte si tu co chcete a hraje si klidně všichni SC, ale 1. flek je můj
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
DD na to zapomen pokud se dostanu na hell do pitu tak si těch pindlů můžeš dát třeba 20K a stejně se na mýho poison dudu nedostaneš frax chystá útok na grál či hrombeso?
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Že by mě porazil poison Druid, toho se opravdu nebojím
Aby Te neporazil Fire medvedar
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jasný...všichni hrajte Druidy a třeba to někomu klapne
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
No jasně. Všichni druida, povinně!!
...Ancients, go, go go!
volové, ještě nevíte že vás všechny smahnu mou imbahustodémonskou inferno sorckou!
bah jak řekl dd, tak se mě to líbí, stará dobrá klasika, až na teleport, proti tomu budu bojovat vždy
bah jak řekl dd, tak se mě to líbí, stará dobrá klasika, až na teleport, proti tomu budu bojovat vždy
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Ok. to co píšeš je samozřejmě rozumné a souhlasím, nechci tě rozhodně nějak naštvat, tak to zklidním. Osobně prostě jenom nepatřím k těm, co hážou flintu do žita ještě dříve než něco začne a třeba právě pokoušet se to, co většina označí za nemožné, je můj koníček V podstatě mě akorát mrzí, že by hráč tvého kalibru v turnaji chyběl. HOWGRIP píše:Ach jo, ma to cenu psat jeste jednou?
...
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
Nechapej to spatne, ja samozrejme respektuju, ze mas pravo na svuj nazor, ja mam jiny, ktery vychazi z let zkusenosti a spousty odehranych turnaju...Vzdyt meho prvniho MF turnaje na inc jsem se zucastnil uz pred deseti lety
Takze v mem pripade to neni o vzdavani se predem, ale o ciste pragmatickem uvazovani, co je v soucasne dobe pro me dulezitejsi...V mem pripade je to Gral a dosazeni lvl 99 alespon s jednim charem, a pri hracich moznostech, ktere ted mam (povetsinou tak hodina denne max, a to pozde vecer) mi ten turnaj v mych planech prilis nesedi...
Na druhou stranu, cekam, co nakonec pojede Javor, aby se to tu nakonec nezvrhlo na Javor vs zbytek sveta
@Welwet: Pcha, kdyz Ty na me takhle, tak ja bych sel do druida na Arctic blast A mas to
Takze v mem pripade to neni o vzdavani se predem, ale o ciste pragmatickem uvazovani, co je v soucasne dobe pro me dulezitejsi...V mem pripade je to Gral a dosazeni lvl 99 alespon s jednim charem, a pri hracich moznostech, ktere ted mam (povetsinou tak hodina denne max, a to pozde vecer) mi ten turnaj v mych planech prilis nesedi...
Na druhou stranu, cekam, co nakonec pojede Javor, aby se to tu nakonec nezvrhlo na Javor vs zbytek sveta
@Welwet: Pcha, kdyz Ty na me takhle, tak ja bych sel do druida na Arctic blast A mas to
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Toho Démona podcenujes ripe víš čeho je schopen Chtěl bych jet toho dudu ale koukám začíná se tu pěkně hypovat mno uvidíme.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Slw
- Minion of Destruction
po víně Ti budu hrát ukolébavku i s dudu summonerem kerého sem nehrál ani nepamatujuFraxinus píše:No jasně. Všichni druida, povinně!!
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.