Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
jelikož to není do MF turnaje, tak se mi nechce delat ani screeny, ale dneska mi konečně, 4. tý den farmení NM padlo viperko, s ressama 50+ na nm už sem se citíl pohodlně a tak sem zatoužil okusit hell, tam samozřejmě peklo jak má být, ale první 4. q A1 sem splnil, zlehka zafarmil countesu co vydala UM, ale protože mě po cca 25 runu zabila, tak sem si řekl že zkusim něco jiného a zašel zkusit štestí do mauzolea, dal sem 5 runu, co staly za nic až na jednu maličkost a to že mi padla GUL a LEM na jedný obrazovce ..mno trapí mě ressy. Mám(no měl sem:) ) totalně s*it amu, napadlo mě zakraftit a že koupim u gheeda nějaky amulety...8mý amulet byl TAL RASHA !! sotva tři hodinky na hellu daly celkem solidní progress Jelikož už sem měl pasek a helmu, tak sem nasadil hned TR kombo a MFim už jako pán
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: Diablo 2 kecání
UM, GUL, LEM v A1 + TR u Gheeda, to se mi ještě nestalo...
Jinak koukám, že staré struktury nic měnit nechtějí,..., nevadí. Jestli si to už DDeamon zapisuje, tak:
- Abuzus ANO, HC, start kdykoli :-)
Jinak koukám, že staré struktury nic měnit nechtějí,..., nevadí. Jestli si to už DDeamon zapisuje, tak:
- Abuzus ANO, HC, start kdykoli :-)
Greenhorn s duší Throwera
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Po x (kde x>10) letech jsem se rozhodl, že si dam repete. Ale půl věcí jsem zapoměl, doslova. Takže bych uvítal někoho zkušenýho, kdo by mě potahal, pomohl s gearem (po čem mam koukat), runovýma slovama, uber bossy atd. Takže TS and s*it podmínkou.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Witek...tady většina mastí solo s plugama ale třeba se najde nějaký průvodce. Klidně se ptej zde on vždy někdo poradí. Jo a trénuj za měsíc začíná turnaj
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Mody, který bych uvítal, jsou always run a hi-res, nic víc není třeba. A na grál nemam ani čas a ani chuť
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
witekcz: to první netuším co je, to druhý je jasný, ale počítám že v tom nebude problém..poradí ti asi každej..většinou s ddem (a dalšíma lidma) min. první týdny turnaje stejně runujeme a u toho kecáme na tsku/skype, takže no problema
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Jako ty runy, to byl luck, od té doby jsem farmil už x hodin a nedropl sem víc jak další lem (IST z hellforge teda, to je sice taky povedený,ale to zas není tak težké). Ten TR amu, to byl UBER luck , navíc měla soso teprv lvl 70, sem ani se neodvažil pomyslet, že bych mohl dostat tak dobrý amu.Abuzus píše:UM, GUL, LEM v A1 + TR u Gheeda, to se mi ještě nestalo...
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Problém bude, že asi všichni co tu jsme, tak hrajem SP, takže s tebou na BN (pokud hraješ tam) asi nikdo odtud běhat nebude. Ale pokud je potřeba nějaký info ohledně předmětů, monster, buildů atd., tak stačí dát vědětwitekcz píše:Po x (kde x>10) letech jsem se rozhodl, že si dam repete. Ale půl věcí jsem zapoměl, doslova. Takže bych uvítal někoho zkušenýho, kdo by mě potahal, pomohl s gearem (po čem mam koukat), runovýma slovama, uber bossy atd. Takže TS and s*it podmínkou.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Nehraju na Battle.net, pouze solo. Ale šlo hrát přes připojení napřímo.
My sme to hrali za starych cias cez hamachi multiplayer.
Problem je ze v MF turnaji by to asi nebolo dobre hrat multiplayer kedze v d2 nieje drop iny pre kazdeh hraca ale dropuje sa spolu ak si dobre pametam
Problem je ze v MF turnaji by to asi nebolo dobre hrat multiplayer kedze v d2 nieje drop iny pre kazdeh hraca ale dropuje sa spolu ak si dobre pametam
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak sem ocihnul toho dudu a teda na to jakou poison dmg to může mít teda nic moc....vzhledem k tomu že to vypadá na poradnej turnaj tak asi pojedu cold amu. Ještě teda toho ocasa zkusím na softu gear na to je.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
witekcz: Když tady většina frčí grál a to je only solo a nebo lidi hrají jiné HC solo projekty. Ale třeba se ti někdo ozve, kdo by zahrál MP
dawemorraless: Říkám to už po sté...Druid je prostě vadnej Jo a nezapomeň na sebe při testu naházet equip, kterej ti v turnaji horko-těžko padne
dawemorraless: Říkám to už po sté...Druid je prostě vadnej Jo a nezapomeň na sebe při testu naházet equip, kterej ti v turnaji horko-těžko padne
No, kdyz to tady berou vsichni tak seriozne, tak ja pojedu ciste cold sosnu - tedy jestli bude povolene tele
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tim je to dano...Cil je najit 1+ graileru
Edit: Idealne TM
Edit: Idealne TM
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by to někoho zajímalo
https://www.youtube.com/watch?v=eYZ5cAyIHZk
Nevím teda jakej budu mít na US East ping, ale celkem o tom i uvažuju
https://www.youtube.com/watch?v=eYZ5cAyIHZk
Nevím teda jakej budu mít na US East ping, ale celkem o tom i uvažuju
- dawemorraless
- Na-Krul
Javurek koukal sem na to podle dnešního videa to tam valí o sto šest ale rvát se z někým o loot....nope. hodně se hraje i path of diablo. Asi ju cold amu zkusím na ten turnaj.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Nějak nevím proč se tolik řeší teleport u soso. Lehce se najde předmět kterej to má v charge 20+. Oprava cca 5k za charge anebo full přes kostku za prd.
Kdyby byl někdo na bnetu a chtěl hrát pospolu tak jsem pro. Bohužel pravda, že na bnetu v Xhráčích to je jen X players a SP anebo multi je X x 1-8 players. Zase mi příjde
Jen bych se chtěl zeptat jak se řeší ověření toho co se skutečně našlo. Já se jen ujišťuji, páč mi příjde, že se hraje na dobrý slovo. Problém s tím nemám, ale pořád se radši zeptám. Případně kdyby byly někde k nahlídnutí podmínky.
Kdyby byl někdo na bnetu a chtěl hrát pospolu tak jsem pro. Bohužel pravda, že na bnetu v Xhráčích to je jen X players a SP anebo multi je X x 1-8 players. Zase mi příjde
Jen bych se chtěl zeptat jak se řeší ověření toho co se skutečně našlo. Já se jen ujišťuji, páč mi příjde, že se hraje na dobrý slovo. Problém s tím nemám, ale pořád se radši zeptám. Případně kdyby byly někde k nahlídnutí podmínky.
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
GFFT: jsem newbie zde, ale myslím, že se jede jen na to dobré slovo, ale s hrači, co tu pravidelně přispívají a učastní se těch turnajů, nemám problém, podvádět se dá nejspíš všude a vždy, ale tak to by snad nikoho netěšilo.
Nemám ted na D tolik času, ale po těch svátcích budu ready a hlavně patřičně natěšený. Dost mě to chytlo, aneb stará láska prostě nerezaví. Už jsem se do toho celkem slušně dostal. Jinak LK sucks.. zatím mi nedal ze cca 200 runů víc jak pul (players 5-8, 6 superchestů + objekty po cestě) aspon že stojany mi daly shako a monarchu - napřed bílýho co se proděravěl jednou jendou:D, ale přišel pak i ten správný.
K tomu štítu směřuje má otázka na zkušené borce a HC harcovníky, zajímá mě váš názor na MAX BLOCK u sosny na HC..ano či ne...ten spirit v monarchovi je suprovej...ale 75% block muže pořádně pomoct při portování ruznejma oblastma - hlavně s lučišnicema a podobnejma sviněma..kdybych nešel na monarchu, stačí méně sily, co právě nacpu do te dex, čili ztráta na HP by neměla být velká (jesti vůbec nejaká, nevim kolik dex bude třeba dát, ještě jsem to netestoval asi bych nosil RW RHYME pač cannot be frozen, AR a MF k tomu mě přijde jako skvělý mix důležitých věcí, co navíc lze mit velmi brzo. Stormshield se samozřejmě dá najit ale než padne, tak mužu 10krát umřit, takže na to bych vůbec nehrál, v MF turnaji mě to nepřijde správná cesta, než dropne, budu nespíš už i bez SS dost životaschopnej)
Nemám ted na D tolik času, ale po těch svátcích budu ready a hlavně patřičně natěšený. Dost mě to chytlo, aneb stará láska prostě nerezaví. Už jsem se do toho celkem slušně dostal. Jinak LK sucks.. zatím mi nedal ze cca 200 runů víc jak pul (players 5-8, 6 superchestů + objekty po cestě) aspon že stojany mi daly shako a monarchu - napřed bílýho co se proděravěl jednou jendou:D, ale přišel pak i ten správný.
K tomu štítu směřuje má otázka na zkušené borce a HC harcovníky, zajímá mě váš názor na MAX BLOCK u sosny na HC..ano či ne...ten spirit v monarchovi je suprovej...ale 75% block muže pořádně pomoct při portování ruznejma oblastma - hlavně s lučišnicema a podobnejma sviněma..kdybych nešel na monarchu, stačí méně sily, co právě nacpu do te dex, čili ztráta na HP by neměla být velká (jesti vůbec nejaká, nevim kolik dex bude třeba dát, ještě jsem to netestoval asi bych nosil RW RHYME pač cannot be frozen, AR a MF k tomu mě přijde jako skvělý mix důležitých věcí, co navíc lze mit velmi brzo. Stormshield se samozřejmě dá najit ale než padne, tak mužu 10krát umřit, takže na to bych vůbec nehrál, v MF turnaji mě to nepřijde správná cesta, než dropne, budu nespíš už i bez SS dost životaschopnej)