Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
ale stejně si nemůžu pomoct ale v globále je to divné co si pamatuju své LK a hlavně tu 1000 AT runů, tak jsem opravdu x krát naportil do smrtících bosspacků, fany a mightu tam bylo nepočítaně, a stejně tam nikdy nebyla raketa a ani moc fullek, myslím že prosttě s tím člověk musí počítat a být pořád ostražitej resp. připravenej - nikdy nepouštět tlačítko od teleportu a hlavně teda mít kam portit
RIP: tak samo sebou, já souhlasím...a víš jak, to je jako když deš po hokně do knajpi a řešíš pořád tu hnusnou hoknu, starou a politiku, pořád dokola ty samé blbosti..ale nějak se zabavit musíš
RIP: tak samo sebou, já souhlasím...a víš jak, to je jako když deš po hokně do knajpi a řešíš pořád tu hnusnou hoknu, starou a politiku, pořád dokola ty samé blbosti..ale nějak se zabavit musíš
Re: Diablo 2 kecání
To ju, pivko by bodlo, i bez tech kecu vokolo
Nevim, nejak mi ta Vase hokna leze na palicu , lidi cim dal min a prace cim dal vic...Proste hamburger z ho*na
Nevim, nejak mi ta Vase hokna leze na palicu , lidi cim dal min a prace cim dal vic...Proste hamburger z ho*na
Ahoj, taky se mnou můžete počítat do turnaje. Budu hrát s největší pravděpodobností SC - nejspíš za Trapku, Hammerdina a nebo Blizznu.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tož vítaj ...kdy to vypukne Demone teda? Snad stihnu do začátku turnaje uzavřít top 10 a chvilku si od runování odpočnout je spousta dílů serošů co musím dohnat +ta zavšivená hokna před vánoci
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Pěkně se to tu slézá
Mně zrovna ripla kickerka (nesnáším ty zmije u Nihlathaka) na NM... byla s ní docela sranda, ale mám teď docela chuť na nějaký ranged build, který není caster - blade fury assassinku znám už dost dobře, ale u amazonky jsem nikdy moc nejel strafezonku... takže si rád nechám opět poradit
Počítám se základem 20 Strafe + Valkyrie, ale co dál? Investovat jen do pasivních skillů, a do jakých primárně? Někdo říká, že pierce hodně bodů, někdo že málo... jaký na to máte názor? Jak by podle vás měla vypadat správná strafezonka? Děkuju všem za rady
Mně zrovna ripla kickerka (nesnáším ty zmije u Nihlathaka) na NM... byla s ní docela sranda, ale mám teď docela chuť na nějaký ranged build, který není caster - blade fury assassinku znám už dost dobře, ale u amazonky jsem nikdy moc nejel strafezonku... takže si rád nechám opět poradit
Počítám se základem 20 Strafe + Valkyrie, ale co dál? Investovat jen do pasivních skillů, a do jakých primárně? Někdo říká, že pierce hodně bodů, někdo že málo... jaký na to máte názor? Jak by podle vás měla vypadat správná strafezonka? Děkuju všem za rady
na tohle téma se tu už vedla dost debata, já tam vždy dávám tolik dokud se to slušně zvyšuje, jak to skáče po 1% tak už to kašlu víceméně tak 3-5 bodů v začátku a potom to maxuju až ke konci..a jinak ve hře je taky plno itemů co ti daj hodně slušnej pierce..., a propo penetrate je taky nutnost, bo i ikdyž jedeš dexu, prakticky nemáš žádnej X tvého ar, ..čili
Díky za vyjádření
S amou a AR to je problém no... penetrate, inner sight?
Přemýšlím, jak to všechno nakombinuju, jestli nepojedu nějakého hybrida (pojedu HC untwinked, takže možná pár bodů půjde do chladu... ale zas nechci aby se to zvrtlo v pure cold amu)... a co na imunní potvory? Magic Arrow? Ale to mi zas přijde lepší si počkat na ten WWS...
S amou a AR to je problém no... penetrate, inner sight?
Přemýšlím, jak to všechno nakombinuju, jestli nepojedu nějakého hybrida (pojedu HC untwinked, takže možná pár bodů půjde do chladu... ale zas nechci aby se to zvrtlo v pure cold amu)... a co na imunní potvory? Magic Arrow? Ale to mi zas přijde lepší si počkat na ten WWS...
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
dawemorraless: Turnaj určitě nezačne před Vánocemi, protože bych snad ani neměl čas ho odstartovat. V hokně jsem denně 8-12 hodin. Zítra mám konečně po 18 dnech jeden den volna A další volno bude asi až těsně před 24.12. Do toho nějakej ten domácí úklid, jebačka s cukrovím, lítačka kolem dárků atd...asi si pořídím nějaký drogy, jinak to asi nedám
ZOMB: Co se týče Strafe, tak: 20 Strafe, 20 Guided Arrow, 20 Critical Strike, 20 Penetrate, 20 Valkyrie, 1-5 Pierce. Na Physic Immune použít buď Cold Arrow nebo obejít nebo mít merca, co háže Amplifu.
ZOMB: Co se týče Strafe, tak: 20 Strafe, 20 Guided Arrow, 20 Critical Strike, 20 Penetrate, 20 Valkyrie, 1-5 Pierce. Na Physic Immune použít buď Cold Arrow nebo obejít nebo mít merca, co háže Amplifu.
DD: Ajo, Guided Arrow... na ten bych úplně zapomněl, díky
Zkusím to jet jak píšeš... přeci jen za ní máš odehráno tuším víc než dost
Zkusím to jet jak píšeš... přeci jen za ní máš odehráno tuším víc než dost
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Oukej, po řadě testování, kdy sem zkoušel pure cold, pure fire, ruzný cold/fire hybridy, měřil časy na mephovi a počítal bodíky, vyzkoušel MAX BLOCK (light zcela vynechávám, jednou jsem light soso měl, a to bych už raděj šel úplně jinou postavu, ta mě prostě nechytla) jsem se rozhodl, že v turnaji pudu:
HC soso FB/HYDRA na max block.
Prokliknu si po bodu teda i cold vetev k blizzu, ale to vyloženě jen na questy a abych nemusel oživovat merce 100krát ale jenom třeba 20-30 např na councilech FIRE mám nejradši, FB je prostě nejvíc kultovní spell DIABLO série, a když si pěkně zaměříš démona a pak ho zasypeš při pěkným fcr hromadou ohýnků a odpálíš ho výbuchem horké plazmy, to je nejvíc slast a nejlepší pocit, co si užívám už od roku 1996, kdy jsem to poprvé zkusil Meteo/fb sem jel už mockrát, ale hydru nikdy, tak HYDRA.
HC soso FB/HYDRA na max block.
Prokliknu si po bodu teda i cold vetev k blizzu, ale to vyloženě jen na questy a abych nemusel oživovat merce 100krát ale jenom třeba 20-30 např na councilech FIRE mám nejradši, FB je prostě nejvíc kultovní spell DIABLO série, a když si pěkně zaměříš démona a pak ho zasypeš při pěkným fcr hromadou ohýnků a odpálíš ho výbuchem horké plazmy, to je nejvíc slast a nejlepší pocit, co si užívám už od roku 1996, kdy jsem to poprvé zkusil Meteo/fb sem jel už mockrát, ale hydru nikdy, tak HYDRA.
Naposledy upravil(a) Antabus dne 05.12.2016, 18:50 hod., celkem upraveno 1 x.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Možná by nebyla špatná kombinace Frozen Orb + Hydra. Neměl bys tak omezenej výběr cílových lokací.
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem, ale nechci se vzdát FB a druhak neumím FO používat na toho mepha pořádně, abych ho bezpečně zabil a nechavat to jen na ty hydrřičce, to je další zpomalení. Přece jenom, u Mepha strávím polovinu času v MF turnaji S fire jsem zvyklý, vím kam si skočit pro death weby, man songy a takový ty jiný krámy ;-) EDIT Jako Tu hydru budu mít do 80lvlu vymaxovanou, pak sem to chtěl sypat do blizzardu- takže když se soso dožije požehnaného lvlu, ty možnosti se trošku zvýší, ale stejně, ten druhý element není už moc efektivní, je to spíš nouzovka a naráží to pak na efektivitu takových snah (nehledě na to, že čím dýl se snažíš něco zabit tím roste šance, že to zabije tebe )
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ok. Koukám, že v tom máš jasno Hlavně nezapomeň na 1b ve Static Field.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
to je ten správný magor :-)))))Antabus píše:.... a když si pěkně zaměříš démona a pak ho zasypeš při pěkným fcr hromadou ohýnků a odpálíš ho výbuchem horké plazmy, to je nejvíc slast a nejlepší pocit ....
Deamone: asi je čas nadhodit datum a otevřít topic !!!
Greenhorn s duší Throwera
- Slw
- Minion of Destruction
pohrávám si s myšlenkou že vzkřísím lemru na turnaj (můj pracovní název pro hamerdina-kdysi mi tak lezl krkem, že sem si řekl že už ho nebudu hrát-ale to sem říkal i o d2 ). druhým favoritem je jawa a třetí žampión by mohl být thrower (toho sem kdysi skoušel na bn, pak přišel reset ladderu a ani sem ho nedohrál). fňuk, nwm koho
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
esli všici pojedou hamra/javu/ socku tak bude thrower slušná výzva
bah, nezmínil jsem trapku a cold amu pardon
bah, nezmínil jsem trapku a cold amu pardon
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
No on ten turnaj vypadá hodně nabusene já osobně sem z toho krapet dojatej páč už mi zase leze do hlavy ten zavsivenej dudu. Rozhodnu se před vypuknutím co pojedu.....
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě je čas Všechny topicy založím tak 2 týdny před začátkem turnaje.Abuzus píše:Deamone: asi je čas nadhodit datum a otevřít topic !!!
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Slw: A s Throwerem budeš mít min jednoho fanouška :-)Welwet píše:esli všici pojedou hamra/javu/ socku tak bude thrower slušná výzva
Greenhorn s duší Throwera