Rozdíl mezi krabicovou a elektronickou verzí
Ahoj. Kdysi jsem hrál Diablo 1, v době kdy vyšlo Diablo 2 jsem nehrál vůbec a teď bych se chtěl k hraní vrátit a rozhodl jsem se investovat do Diabla 3. Chci se zeptat, jaký je rozdíl mezi krabicovou a elektronickou verzí. Když pominu, že je krabice do sbírky a kódy na jiné hry od Blizzardu, je něco extra na tom dvd, nebo stejně vše stahuji z netu? Předem dík za odpovědi
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Rozdíl mezi krabicovou a elektronickou verzí
všechno stejně dotáhneš z BN. nwm co teď sou za aktuální free klíče (bývalo wowko a něco do HS-možná je nyní něco k OW). pokud nechceš doma lapač prachu....
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Jestli je to jako u ostatních her, tak krabicovka má Jainu do HotS a balíček základních karet do Hearthstone. Optám se pro jistotu v Xzone a obsah potvrdím. Mimochodem, jestli je tam DVD, tak je tak akorát na okrasu, bo se celá hra stáhne z netu.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
To by bylo super, díky moc
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Takže v krabičce je asi jen to DVD. Ale! pokud máš někde po cestě Xzone, tak tě krabička vyjde cca. o 60 korun levněji, než za kolik koupíš klíč na Battle.net.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
To zrovna ne, musel bych si to nechat poslat na dobírku. Koupím si nejspíš tu elektronickou, díky moc za info
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Abraxa#2350
Jediný rozdíl čeho jsem si všiml, je, že krabicovka Tě vyjde o něco levněj než Key přímo z Blizzu, jiank rozdíly tam nejsou žádné, a o žádné sběratelce D3(že by obsahovala nějakej bonus materiál - soěku, tričko, artworky atd...) jsem neslyšel a pokud ano tak cena by byla několikrát vyšší než u obyč. verze hry.
Takže na otázku rozdílu mezi elektronickou podobou a krabicovou, je pouze rozdíl ceny(pár kaček) nic víc.
Takže na otázku rozdílu mezi elektronickou podobou a krabicovou, je pouze rozdíl ceny(pár kaček) nic víc.
PL - 1188
S10
DH Shadow GR 88+
DH Shadow GR 4S+ 90+
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Abr ... o/91222838
PL - 850
S10
DH Shadow GR 88+
DH Shadow GR 4S+ 90+
https://eu.battle.net/d3/en/profile/Abr ... o/91222838
PL - 850
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Nemyslel sběratelku jako takovou, někteří lidé sbírají krabičky od her, i když jde o obyč edici.
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
ona byla v roce 2012 tuším nějaká. snad i k RoS. ale od toho sou "sběratelské edice" - většinou v předprodeji je vyprodajíMartin888 píše: o žádné sběratelce D3 jsem neslyšel a pokud ano tak cena by byla několikrát vyšší než u obyč. verze hry.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Jo, k Vanilla D3 byla bílá krabice, k RoS tmavá. Vanilla je beznadějně fuč. RoS se sem tam někde objeví.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Martin Rota udělal unboxing, měl jsem pravdu, je tam jedno DVD na okrasu, Jaina a kartičky. Navíc je tam guest pass do WoW.
Kód: Vybrat vše
https://www.youtube.com/watch?v=1Y96UbNvudU
Super, konečně přesně vím co tam je, právě Battlechest jsem si chtěl koupit