MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
Re: MF turnaj vol.7
Dneska ještě NM Diabla a to bude asi vše.
Zatím nejvíc věcí z farmení NM Countesky na p8, respektive z těch unikátů. NM Duriel nezklamal a i na p8 dal velký kulový.
První skoro RIP. V Durance jsem si jednou nehodil pastičku dopředu a nakráčel jsem na setkání s naspeedovaným packem unikátních sebevrahů. Ještě, že sem měl Fade a né BoS.
Jen tak pro změnu jsem udělal kolečko ven z města po směru a z nějakýho totalního nýmanda padla UM. V HF se přidala PUL. Teď nevím jestli udělat mercovy brnění nebo hodit CM do normálního partizanu ... Případně si s tím CM počkat na lepší weaponu.
https://i.imgsafe.org/2fcef2c0b8.jpg
Zatím nejvíc věcí z farmení NM Countesky na p8, respektive z těch unikátů. NM Duriel nezklamal a i na p8 dal velký kulový.
První skoro RIP. V Durance jsem si jednou nehodil pastičku dopředu a nakráčel jsem na setkání s naspeedovaným packem unikátních sebevrahů. Ještě, že sem měl Fade a né BoS.
Jen tak pro změnu jsem udělal kolečko ven z města po směru a z nějakýho totalního nýmanda padla UM. V HF se přidala PUL. Teď nevím jestli udělat mercovy brnění nebo hodit CM do normálního partizanu ... Případně si s tím CM počkat na lepší weaponu.
https://i.imgsafe.org/2fcef2c0b8.jpg
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Ta UM nádhera, CG.
RIP všem padlým hrdinům
RIP všem padlým hrdinům
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
@Deamon: Kamo, je videt, ze jsi na ten screen nekoukal, bylo to obyc derovany Shako Ale neboj, tech pravejch budeme mit na konci turnaje tolik, az nam z teho rupne v guli
@dawe, Welwet: Mno jo, my duchodci mame v rukavech jeste par triku...Ale spis bych rekl, ze je to tak, ze chci bejt co nejdriv v LK a farmit runy, pac dneska uz mi zacal arbeit a ted to pujde s hracim casem brutus dolu
RIP vsem padlym hrdinum, a vitam noveho soupere
Jo, btw, dawe, ten Windy je suprovej, staci mit pro merce Lawbringera (merc Barbucha) a je to...Na Normal Diabla je idealni jit az po lvl 30, kdy je k mani Meda, ten udela kotel spinavy prace
GL
@dawe, Welwet: Mno jo, my duchodci mame v rukavech jeste par triku...Ale spis bych rekl, ze je to tak, ze chci bejt co nejdriv v LK a farmit runy, pac dneska uz mi zacal arbeit a ted to pujde s hracim casem brutus dolu
RIP vsem padlym hrdinum, a vitam noveho soupere
Jo, btw, dawe, ten Windy je suprovej, staci mit pro merce Lawbringera (merc Barbucha) a je to...Na Normal Diabla je idealni jit az po lvl 30, kdy je k mani Meda, ten udela kotel spinavy prace
GL
Tak Diablo na Normal padnul. Zadny poradny drop, jen tri nove runy, dva unikaty a jedna setovka, ale nic co stoji za nazev
Ted sedim v kine s mymi holkami a cekame na Andel pane 2
Ted sedim v kine s mymi holkami a cekame na Andel pane 2
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
IGNI: RIP
GFFT: Pěknej progress
RIP: Já na ten screen ale koukal, jenže jsem teď odkázanej pár dnů fungovat na mini-ntb, co má mladá. Úhlopříčka monitoru sotva 15cm a navíc má nějaký pobóchaný barvy. To, co má být například modrá, tak tady je nějaká vyblitá modrá Takže tak.
Navíc mi bylo divný, že by ti padlo origo Shako někde na začátku A5, když ho nemůže dát ani NM Pindl.
GFFT: Pěknej progress
RIP: Já na ten screen ale koukal, jenže jsem teď odkázanej pár dnů fungovat na mini-ntb, co má mladá. Úhlopříčka monitoru sotva 15cm a navíc má nějaký pobóchaný barvy. To, co má být například modrá, tak tady je nějaká vyblitá modrá Takže tak.
Navíc mi bylo divný, že by ti padlo origo Shako někde na začátku A5, když ho nemůže dát ani NM Pindl.
- Slw
- Minion of Destruction
2 dny sem tu neby a tolik se událo.. ripy, někdo už je na hell. umka sem, umka tam. tož vyrazím pomály do toho a2. dnes musí padnou cow king na normálu - dřív od toho neodejdu
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Tak jsem před Diablem na Nm. Zatím to jde.. zkoušel jsem i pár runů na mephistovi zda neda Titany..nedal Z hellforge mam shael tak jsem si složil Rhyme. Dnes aktualizuju tabulku..to mě tak nebaví..
Bylo to jediny Shako, co padlo...I tak jsem se divil, ze vubec je neco schopny dropnout tenhle base item...
Jinak vcera kravak ani Nihla nic moc, spis teda nic, takze jsem jim dal vale a nacnul Hell...Dneska zwelf uhre arbeits pauze (ci jak se to pise ), doma snad pak projedu A1, chci byt v tom LK co nejdriv, ceka me tam asi mrte behani a je na to malo casu
Jinak vcera kravak ani Nihla nic moc, spis teda nic, takze jsem jim dal vale a nacnul Hell...Dneska zwelf uhre arbeits pauze (ci jak se to pise ), doma snad pak projedu A1, chci byt v tom LK co nejdriv, ceka me tam asi mrte behani a je na to malo casu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Mazec A právě proto je Mal-Ist-Gul jen za 3b
Hezky...Runa k prdu, ale hezky
CG
CG
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Ty jedeš jak drak. a CG ke GULe. ač jak řiká RIP, lepší asi mít istku/malku/umku než toto, ale potěší to i tak. Třeba padne druhá a to už je pak fajnCrec píše:HF hell potěšila
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
@ Rip pokud to k Diablovi doklepu tak pokud nebude méda tak ho uházim oštěpama Kua když tak na Vás koukám (GZ to all)tak aby se tento turnaj neproměnil v můj marný pokus se dostat na hell na HC tak jestli rurududu ripne tak asi coldama na SC at naženu nějaký body. Jdu lvlit sic zmrzlej z ryb jak houno ale co už.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
tak konečně jsem na Hellu. Cestou mi padly 29% Chance Guardy a teď mám dilema zna nosit CG nebo 23% magic s 15% fire resist. NM krávy na p8 mě akorát ... Jednou jen pár věcí a FAL, podruhý akorát gemy. Holt svíčková nic moc. Aspoň, že Anya na mne myslela drápky od Anyi
Ještě pár dotazů k počítání:
1) jak se berou ethernal věci? Pokud se počítají musí mít 100% durability nebo mohou být poškozené/zníčené.
2) počítají se jen perfekty nebo je to jedno? Případně jsou nějaké body navíc za perfekty?
3) když do bodovaného předmětu udělám díru anebo upnu unique item výš mám za to pořád body anebo ho musím najít znova?
4) u tý tabulky asi není možnost jak ji překlápět sem na fórum případně do textu podobnému tomu jak je vypsán seznam věcí na fóru.. Jestli tam nějaká možnost je, prosím o nápovědu jak. Nějak jsem to nenašel a začínám uvažovat, že si místo několika hraní vyhradím čas abych to dodělal.
Ještě pár dotazů k počítání:
1) jak se berou ethernal věci? Pokud se počítají musí mít 100% durability nebo mohou být poškozené/zníčené.
2) počítají se jen perfekty nebo je to jedno? Případně jsou nějaké body navíc za perfekty?
3) když do bodovaného předmětu udělám díru anebo upnu unique item výš mám za to pořád body anebo ho musím najít znova?
4) u tý tabulky asi není možnost jak ji překlápět sem na fórum případně do textu podobnému tomu jak je vypsán seznam věcí na fóru.. Jestli tam nějaká možnost je, prosím o nápovědu jak. Nějak jsem to nenašel a začínám uvažovat, že si místo několika hraní vyhradím čas abych to dodělal.
Vlezu na Hell, že udělám max první dva questy a DK. Ještě štěstí, že jdu za chvíli s kámošema na pivo protože jinak bych ho možná i zkusil ulovit a už se vidím v šedé kutně.
K bodu 4, mě leda napadlo udělat to online přes Google sheets a postnout sem jen odkaz.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
1) nepočítají. Příklad...dropneš eth Mesh Armor...vždy za něj budou 2b
2) je jedno jakej má item roll, vždy je za něj stejnej počet bodů, jakej uvádí excel tabulka
3) při upnutí nebo socketování itemu se body nemění a není třeba ho nalézt znova. Název itemu se tak jako tak nezmění
4) bohužel...tady na foru musíš v tom score topicu svůj příspěvěk editovat a ručně obarvit nalezené itemy.
2) je jedno jakej má item roll, vždy je za něj stejnej počet bodů, jakej uvádí excel tabulka
3) při upnutí nebo socketování itemu se body nemění a není třeba ho nalézt znova. Název itemu se tak jako tak nezmění
4) bohužel...tady na foru musíš v tom score topicu svůj příspěvěk editovat a ručně obarvit nalezené itemy.
Není třeba. Stačí dodělat překlápění na text. Bohužel teď do konce roku už asi nedohraju ani Hell natož abych si našel čas na tohle. Tak až začátkem ledna.kolij píše:K bodu 4, mě leda napadlo udělat to online přes Google sheets a postnout sem jen odkaz.
@DD, dík za info. Akorát sem zapomněl ještě na jednu věc. Charm je tam jen jednou. Aby se mi počítal musím ho dropnout pro svuj class? Případně počítají se bonus body když mám pro ruzné classy?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Charm se počítá jen jeden a sice Gheed's Fortune. Skillery se nebodují.