MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
No abych to nebyl já, abych zase něco neměnil že?
Nějak málo hraju a důvod je v tom že ten barbar se expí brutálně pomalu, sice jsem s ním měl super plán co chodit ale tak trochu jsem doufal že složím grief. Což je tak trochu loterie.
Takže pokračuju na HC ale beru mojí oblíbenou Frozen Orb sorcku a jedu na novo. A holdám se do toho teď opřít, musím využít toho že jsem pěkně nasranej z Overwatche od kterého si dávám víc jak tejden pauzu
P.S. Nechápu že jsem udělal stejně dementní chybu jako minule(taky jsem začínal se stejným barbarem)
Nějak málo hraju a důvod je v tom že ten barbar se expí brutálně pomalu, sice jsem s ním měl super plán co chodit ale tak trochu jsem doufal že složím grief. Což je tak trochu loterie.
Takže pokračuju na HC ale beru mojí oblíbenou Frozen Orb sorcku a jedu na novo. A holdám se do toho teď opřít, musím využít toho že jsem pěkně nasranej z Overwatche od kterého si dávám víc jak tejden pauzu
P.S. Nechápu že jsem udělal stejně dementní chybu jako minule(taky jsem začínal se stejným barbarem)
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: MF turnaj vol.7
Tes...Rip bubáky já nerad ani na Sc
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tyjo, to to jede rip všem mrtvým....
Zatim se držim zdatně, ale než něco zabiju, tak to fakt brutálně trvá
Zatim se držim zdatně, ale než něco zabiju, tak to fakt brutálně trvá
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
dawemorraless píše:@ ...
btw jaká může v LK na NM padnout nejvyšší runa neví někdo z hlavy? Tam sem se ted dosunul a budu farmit runy + nějakej ten svordík se 4 dourama.
dawe myslim že na nm LK muže dropnout max lem, z chestů.
Tes RIP, soulové jsou zla prostě, s tou konvou jsi měl tedy fkat pech, to je šilený kombo
RIP: RIP chlape, je to škoda,nicméně s bliznou to pojede, dobrá volba. A vubec se nedivím:
já dneska zaprogresoval ten a3 a co vám budu vykládat, je super mít 105 %fcr, junglí si to frčíte jak francouzký TGV, ale pak váma projedou blesky od těch *uráků a i přes 67LR co jsem měl z 816HP je něco okolo 100 a zahnědlý trenky. Tam mi fakt poprvé vylítla tepovka hoodně vysoko. LK sem nefarmil , dungy s dolkama pro organy sem taky proportil vše se staženým zadkem a prstem na fulce.
Zbýval Tranvical a rada, vlastně to bylo bez krizovky,protože sem šel fakt hodně opatrně, vyčistil sem si systematicky ten dvůr a pak si je opravdu jeden po jednom "zval" na pokec a tak jsme je za cca 15-20minut s mercem ubili. Zato pak u MEPHA byla durance hodne blbe rolnuta a musel sem ji čistit, chtel sem si odstranit toho councila vlevo samotnýho, jenže on, steroidama napichanej uber runner, šileně rychlý LI+FI ,extra strong hovado, mi při plným zdraví a bez nějakýho cizího efektu, kletby, dal téměř IK, takže sem měnil trencle podruhé a radši zkusil toho na druhé straně s lordama, no horko bylo i tam, ale ten neměl FI, takže ho hydry uflusaly a ja to utancoval.
V A4 jsem si došel pro Izuala, soulu sem naštestí moc nepotkal a držel se kraje mapy a hydry to uflusali, musim říct, že jsem si vybral dobře, jsou výborný pro HC hraní. Tíms progresem na delší dobu končím.
Na mepha sem si po těch zkušenostech moc nevěřil a tak sem chodil A1, kde je to opratoti tomu celkem sranda(relativně,ripnout lze taky moc fajnově a rychle:) )dal 100 runu na countesse, mimo hromady low a middle run padla PUL, MAL a 9 klíčů přibylo několik levlů, něco málo droplo, už sem se na HELL trošku aklimatizoval, tak začnu pracovat na tom mephovi.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
TeS: RIP a GL s novu postavou.
Dayo: V pohodě. Ono spočítat nějakých 50 bodů pro mě není až takovej problém, ale kdybych měl počítat třeba 100+ bodů, tak na to už bych se vyprdl a pracoval bych s tím, co je napsáno u: "Celkový počet bodů".
dawemorraless: V NM LK je opravdu max runa Lem.
RIP: Tak ať to frčí draku Jak bude Spirit + Insight, tak mě ještě předběhneš
Dragonius: Díky za info
Antabus: Pěknej progress. Jakou cílovou lokaci vlastně plánuješ běhat?
Dayo: V pohodě. Ono spočítat nějakých 50 bodů pro mě není až takovej problém, ale kdybych měl počítat třeba 100+ bodů, tak na to už bych se vyprdl a pracoval bych s tím, co je napsáno u: "Celkový počet bodů".
dawemorraless: V NM LK je opravdu max runa Lem.
RIP: Tak ať to frčí draku Jak bude Spirit + Insight, tak mě ještě předběhneš
Dragonius: Díky za info
Antabus: Pěknej progress. Jakou cílovou lokaci vlastně plánuješ běhat?
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Ted budu mefit co to dá až mi nadropuje gear co chci, mam vlastně dvě možnosti, bud mauzoleum, tam jsou stojany jako bonus, což je lehčí varianta, nebo maggota, kde jsou zase superchesty...cta a hoto by se samozřejmě dost hodilo, ale nechci ztracet čas hledanim těch run, což je dost nejistej podnik a s LK osobně nemam dobrý zkušenosti prostě...Antabus: Pěknej progress. Jakou cílovou lokaci vlastně plánuješ běhat?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ještě mě napadá Pindleskin, Tresh Socket nebo Eldritch.
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
tyhle páni nejsou pro mě, nemam je rád ,všichni jsou v a5..tam dost možná vubec nepudu do konce turnaje Z hlediska dropu -co vše muže dát- je to jedine ten pindl za mě, já ho nemam rád, jak něco zabiju má to ležet, u těchto je to problém ty zvedající se mrtvoly v zádech když zrovna bude FI a merc než ho upižle:) plus ten charge, dá se tam taky poměrně dobře zdechnout.Dark_Deamon píše:Ještě mě napadá Pindleskin, Tresh Socket nebo Eldritch.
Jinak mepho na hellu zatím nic cennýho nedal, ale hodil sem taky jen 80runu a jdu spát.
Výběr z dnešního Mepha + padl viper a Gheed, po shaku zatím ani vidu ani slechu...
HC Grál od 18. 2. 2019
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Crec: Vskutku pěkné obrázky A body se jen sypou, co?
Antabus: Tak třeba Tresh je hodně save. A Eldritch taky. Eldritch a jeho banda je dokonce perma cold immune.
Antabus: Tak třeba Tresh je hodně save. A Eldritch taky. Eldritch a jeho banda je dokonce perma cold immune.
Tak jsem dojel dneska až k NM Diablovi, drop k prdu, ale cestou jsem trochu nalevlil, bodíky se nějaký nahrnuly, Mef taky něco dal, HF Lum, takže docela paráda Taky jsem si udělal radost Insi, takže konečně už uřvu i na p5 ty davy... , nacpal jsem topázky do helmy, 2k2 life, pohoda, cigárko
Jsem fakt rád, že jsem dropnul Bonesnap, protože WCčkem pižlat aktšéfy je fakt vo palici, takže CB rulez. Jen nechtějte vidět ten hit rate šance asi 1:3
Jsem fakt rád, že jsem dropnul Bonesnap, protože WCčkem pižlat aktšéfy je fakt vo palici, takže CB rulez. Jen nechtějte vidět ten hit rate šance asi 1:3
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Tady to jede, šnečím tempem s lvl 28 jsem to zapíchl po mozku, už abych se zbavil džungle (fakt ji nemám rád a to mě čeká ještě na NM a Hell, když nelehnu) a byl aspoň v Kurastu.
Aktualizace a další hraní až příští rok. Tak se tu mějte a nechcípejte.
Aktualizace a další hraní až příští rok. Tak se tu mějte a nechcípejte.
Zima se blíží.
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Blahopřeju, krásný dropy, jedeš jak drak. Jak jsi na tom s body ? :-p ať vím, jak moc to mám podrtit v víkenduCrec píše:Výběr z dnešního Mepha + padl viper a Gheed, po shaku zatím ani vidu ani slechu...
Ale jo, máš s nima recht, eldritcha mám v oblibě při expení lvlů, padá jak papír i se šnekem dohromady, tam to dobře leze. Drop sem z něj však žádný pěkný snad nikdy neměl, nevím kolik to tam teď z hlavy vychází na lvl, ale tuším, že nic víc, než může dropnout meph, nedává, spíš naopak.Dark_Deamon píše: Antabus: Tak třeba Tresh je hodně save. A Eldritch taky. Eldritch a jeho banda je dokonce perma cold immune.
Treshe možná zkusím, když už nebudu vědět coby a dlouho mi nic nepadne (a když už budu mít k němu přistup..) ale hlavně abych se do téhle fáze vůbec dostal
Takto ja na tyhle superunikaty všeobecně moc nevěřím, mužeš je chodit jak blázen a nedropne ti vůbec nic za 500runů, pak třeba během 50nájezdů ti bouchnou dva super itemy, ale mě to spíš moc nevychází a hlavně věřím, že na tyhle runy už je třeba-právě že to tak blbě padá-pořádný MF, to ani zdaleka nemam, zatím ho moc neřeším, ale rád bych už řešil:) Meph davá i bez MF a i s jen malým MF u něj šance rapidně rostou(který už jsou v základu vysoký, proto je pro mě nejduležitější farmicí lokace, s nějakou trpělivostí ti tam ty věci prostě nakonec napadají, jinde je to šilená loterie), s rostoucím MF u mepha to naopak ztrací smysl, esi máš na shako 1:1000 s 100mf, nebo 1:750 s 400mf už je malej rozdíl. Při lovu i87 ten rozdíl je hmatatelnější, tam ve výsledku může ušetřit tisíce runů, toť můj názor.
Ja vcera vycudlil Akty 1 a 2, celkem pohodicka az na fight s Durielem, kterej me malem sejmul (preci jen ta sosa ma malo hitpointu a tak kazda rana hrozne boli)...Lvl 22, jakmile bude lvl 24, aktivuju Blizzard a zbohem monstraci A az bude Insight a Spirit, tak je skoro vyhrano
- dawemorraless
- Na-Krul
@Antabus..shenk a eldritch Ti mužou dát TC 84 itemy což mef nemůže ten má lvl max TC 78+ Ti z nich může padnout zodka.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Slw
- Minion of Destruction
včera sem dopižlal Baala. dám pár koleček boneash/fire eye/travi/mef/a5 1 wp/tresh (hned u wp)/baal + mr cow. potřebuju amn runu a safír (zatím ani po 1 ks) na upnutí zbraní. zato pitomou dol už mám 3x nm a1 profrčím rychle(pl1 ostuda), rozhodl sem se pro HF merce - tak ať ho expím co nejdřív
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
Můj plán je dnes bud já nebo dědci no musím poladit ten spirit runy už na něj mám. nějakej ten ametyst na upnutí by taky bodl.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
@dawe: Ver mi, ze pro Tebe je alfa a omega celyho postupu Lawbringer na mercovi...Jakmile tohle budes mit, vsechno bude podstatene lehci, a pak s maxlym Oakem, medou jako tankem, Cyclone armorem a BO z CtA budes skoro nesmrtelnej
- dawemorraless
- Na-Krul
@Rip njn ale mít chut to hledat pokusím se doplazit do a5 tam se vyřádím na eldritchovi možná na pindlovi v LK nic moc expy už moc nelezou ani na p7 time to move on btw na toho ocasa z A5 ten muže plácat jen s 2hand?
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah