MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
- Deathmerse
- Wraith
- BattleTag:Vochmurka@1314
Konečně první slušnější dropy z Mefa[NM]
Re: MF turnaj vol.7
Aktuálně mám na kontě 392 bludišťáků, akorát se mi to nechce vypisovat do scre listu asi už budu muset...Antabus píše:
Blahopřeju, krásný dropy, jedeš jak drak. Jak jsi na tom s body ? :-p ať vím, jak moc to mám podrtit v víkendu
HC Grál od 18. 2. 2019
- Deathmerse
- Wraith
Crec: Páni tolik bludišťáků..... to se bude muset tým modrých hodně snažit , btw. Grats
Dlouho jsem mefa premlouval a uz se zda byt docela kamaradsky
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Mno vidíš to, vhlký sen každé správné sosničky Hezká práce!kartol píše:Dlouho jsem mefa premlouval a uz se zda byt docela kamaradsky
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
@dawe: Ja mam pocit, ze ikdyz mu das jednorucku, bude s ni mrskat obourucne...Neni ale problem mu sehnat slusnejsi obourucak, takze...
CG k dropum chalani, ale jeste nemate vyhrano, pomalu se sunu zezadu
CG k dropum chalani, ale jeste nemate vyhrano, pomalu se sunu zezadu
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
@Rip ok ok obouručák už mám už jen tu lem vyběhat + ten 4 dourák na spirit dřív na dědky nepudu a jesi tam ripnu tak se pudu někam stydět
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Když použiji runu do runového slova, tak se počítá do bodování nebo ne? Předem dík za odpověď...
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlásím návrat a dodělání aktu 2. Duri dal Manald Heal a pár dalších překvapivě užitečných rare, hlavně na attack rating, rezisty a MF. Zatím level 20. A také přechod na players 2.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
kohoutak...počítá runu pořád fyzicky vlastníš.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Stalo se Vam nekdy, ze Vam Plugy zahlasilo Could not create extended stash?Me prave ted ju, a v podstate to znamena, ze jsem u charu prisel o vsechno krome toho, co bylo na prvni strane truhly, tudiz u me chipped gemy
Ne ze bych toho mel hodne, jsem porad relativne nazacatku, ale pekne nasere, kdyz prijdete o veci jako je Pluckeye a Pelta lunata...Mno nic, aspon mi zustal gear na charu, takze muzu pokracovat, sice od nuly, ale muzu
Edit: Supr, tak nejak mi nedoslo, ze krome itemu a run jsem taky prisel o vsechny fialovy flasky, ktery jsem pracne stradal, a taky Horadrickou kostku...A do NM ji pocitam neziskam, pac v Travi uz jsem to zkousel...
Ne ze bych toho mel hodne, jsem porad relativne nazacatku, ale pekne nasere, kdyz prijdete o veci jako je Pluckeye a Pelta lunata...Mno nic, aspon mi zustal gear na charu, takze muzu pokracovat, sice od nuly, ale muzu
Edit: Supr, tak nejak mi nedoslo, ze krome itemu a run jsem taky prisel o vsechny fialovy flasky, ktery jsem pracne stradal, a taky Horadrickou kostku...A do NM ji pocitam neziskam, pac v Travi uz jsem to zkousel...
Naposledy upravil(a) RIP dne 30.12.2016, 19:58 hod., celkem upraveno 1 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tomu říkám upřímná gratulaceDeathmerse píše:kartol: gratulace
Ano počítá.kohoutak píše:Když použiji runu do runového slova, tak se počítá do bodování nebo ne? Předem dík za odpověď...
Vítej zpět a ať se daříFraxinus píše:Tak hlásím návrat a dodělání aktu 2. Duri dal Manald Heal a pár dalších překvapivě užitečných rare, hlavně na attack rating, rezisty a MF. Zatím level 20. A také přechod na players 2.
Jj, toto se mi před pár lety taky stalo. Byl to tehdá jeden z důvodů, proč jsem začínal s grálem od nuly, protože jsem neměl žádnou zálohu.RIP píše:Stalo se Vam nekdy, ze Vam Plugy zahlasilo Could not create extended stash?Me prave ted ju, a v podstate to znamena, ze jsem u charu prisel o vsechno krome toho, co bylo na prvni strane truhly, tudiz u me chipped gemy
Nemam ani truhlu a flasky, jak jsem psal...
Navic netusim, jak to ma ted skladovat, to si mam po kazdym kusu nadobicka pak nekam ukladat save?
Navic netusim, jak to ma ted skladovat, to si mam po kazdym kusu nadobicka pak nekam ukladat save?
- Deathmerse
- Wraith
Rip: Trochu jsem pátral na netu a prý se to občas stává, mělo by to prej opravit Spouštět Plugy jako admin + kompabilita win xp /sp2/sp3
a ještě jsem našel jednu, že prý systém změnil tvoje savy .d2i/d2s/ prostě komplet složku Save na "read only" a mělo by to opravit to změnit z5.
Snad to pomůže....
a ještě jsem našel jednu, že prý systém změnil tvoje savy .d2i/d2s/ prostě komplet složku Save na "read only" a mělo by to opravit to změnit z5.
Snad to pomůže....
@Deathmerse: Dik, spoustim to jako spravce a v kompatibilite, jinak by to ani nefungovalo...Na tu slozku se jdu podivat, ale vidim to blede
Edit: Slozka pro cteni oznacena byla, ale i po odznaceni a novem spusteni je vsechno v kelu...Ale dik za snahu
Edit: Slozka pro cteni oznacena byla, ale i po odznaceni a novem spusteni je vsechno v kelu...Ale dik za snahu
- Deathmerse
- Wraith
Rip: Nemáš zač, zkus ještě zkontrolovat všechny soubory v té sloce SAVE, nevím teď jestli stačí označit složku pro "nečtení" a ovlivní to všechny sub soubory v ní nebo ne....
@RIP:
Mam radu na to skladovani
Ja mam slozku save sharnutou na dropboxu, respektive mam v nejaky slozce, kterou dropbox vytvoril, slozku save a v registrech jsem diablu nastavil at to uklada tam. Dropbox to verzuje (takze v ramci asi 30 dnu mas vsechny zmeny a staci rollback) a save lze takhle sharovat pres vice pocitacu, coz je muj plan
Mam radu na to skladovani
Ja mam slozku save sharnutou na dropboxu, respektive mam v nejaky slozce, kterou dropbox vytvoril, slozku save a v registrech jsem diablu nastavil at to uklada tam. Dropbox to verzuje (takze v ramci asi 30 dnu mas vsechny zmeny a staci rollback) a save lze takhle sharovat pres vice pocitacu, coz je muj plan
- Slw
- Minion of Destruction
jj kartol taky to tak dělám. už nechci přijít o nic nm andy down. amn sem musel vycubit (a to už padla Io). charsi sem přemluvil na docela hezké sekyrky. dmg dvojnásobná. baal mi hodil ik helmu - mf trojnásobný. zelené normal smetí mě už neba zbírat
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.