MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
Tomovous: No jde to pomalu, mám teď hromadu učení, tak asi na delší dobu na to budeš sám
Zatím jenom přepisuju body, barvičkovat se mi nechce a počkám co vymyslí ten Javurek
Zatím jenom přepisuju body, barvičkovat se mi nechce a počkám co vymyslí ten Javurek
Re: MF turnaj vol.7
Deathmerse: RIP, co bude dalšího? gl a´t se daří víc
Crec: pěkný
já jsem se právě zasekl za javu na mefovi/ NM, už bych asi měl přes 100 bodů, ale víceméně nemám nic na další progress..gl
Crec: pěkný
já jsem se právě zasekl za javu na mefovi/ NM, už bych asi měl přes 100 bodů, ale víceméně nemám nic na další progress..gl
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
DAWE, KISUVKA: tak chlapi, nekažte to, taktika ne uchlácholit ho, aby tolik neběhal a my ho mohli dohnat
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Konečně Guardian a můžu jít dělat steaky. Andarielka na 100 hodila Gheeda, ale baronka ze skoro 100 dala max Amn. Sotva jsem přeplazil 150 bodů jak mi to teď nepadá. Snad dneska stihnu dobarvit.
Ancienti s conv aurou mě potrápili trochu víc, i když to bylo hlavně tím, že jsem na zem hodil jen jeden pásek. Naštěstí Madawcovi jsem se schoval za sloup a jelikož byl LI tak ho ukosil merc. Madawc teda bojoval se sloupem
Gratz všem k progresu.
Ancienti s conv aurou mě potrápili trochu víc, i když to bylo hlavně tím, že jsem na zem hodil jen jeden pásek. Naštěstí Madawcovi jsem se schoval za sloup a jelikož byl LI tak ho ukosil merc. Madawc teda bojoval se sloupem
Gratz všem k progresu.
Deathmerse:RIP ..si siel ko pila...som pozeral ze cez 300 bodov si stihol a tahal si nas team:)
Ja som sa prebral zo silvestra az vcera tak som trochu zabojoval po praci. Ale stihol som zatial len cca 66 bodov ale budem sa snazit prihodit co najviac bodov pre nas necromancer team..(teda ak si si ho vybral za novu postavu ako si pisal )
Nabehol som vcera po praci na NM k durielovi s ocakavanim tvrdeho boja....a na moje pocudovanie sa nic take neudialo(na normal ma celkom ponahanal).
Klial som ako dlazdic decrepify a moje kostry spravili hromadny rape...Duriel sa ani nepoho a vsetky kostry sa na naom vystriedali....zakoncil ho merc s novo najdenym 4 socketovym partizanom a insight:)
Ja som sa prebral zo silvestra az vcera tak som trochu zabojoval po praci. Ale stihol som zatial len cca 66 bodov ale budem sa snazit prihodit co najviac bodov pre nas necromancer team..(teda ak si si ho vybral za novu postavu ako si pisal )
Nabehol som vcera po praci na NM k durielovi s ocakavanim tvrdeho boja....a na moje pocudovanie sa nic take neudialo(na normal ma celkom ponahanal).
Klial som ako dlazdic decrepify a moje kostry spravili hromadny rape...Duriel sa ani nepoho a vsetky kostry sa na naom vystriedali....zakoncil ho merc s novo najdenym 4 socketovym partizanom a insight:)
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
GFFT gratz ku guardianovi @Antabus zkušenosti z minula Javurek taky začal se sosou o 3 týdny později pěkně mě prohanel a skončil druhej.Mě minule zachránili runy hlavně ta zodka no.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše dawe...Ty si v těchto úletech libuješ, kdežto já jsem zvyklej, že 2x kliknu a půlka mapy se smaží v plamenechFraxinus píše:Dark_Deamon: Bez urážky, ale mně to připadalo jako celkem pohodička, až takové psycho to nebylo, zažil jsem i tisíckrát horší průchody touto lokalitou. Prakticky téměř nic cold immune, bludičky se ti tam nevygenerovaly nijak zvlášť hnusně...
Jinak plán byl takovej...měnit mapu, dokud to bude bez cold immune. To bych tam byl totiž ještě dnes.
GFFT: Taktéž gratulace k Guardian
Co se týče Creca, tak su klidný. Mef mu už dá pendrek, takže bude muset změnit lokál a tam už to bude jiný kafe. Teď nastane ta situace, kdy vám padne 10 itemů, ale body bude psát jen za 1 z nich, takže z mého pohledu no stress
RIP: Neboj. Dám pár průzkumných runů v LK, jestli má cenu se tam za CtA honit a když ne, tak valím za Pindlem a tam už to nějak dopadne
Tak nakonec jsem si vybral Sosu FoFb . Ale baví mě. S trapou jsem skončil ve 3 aktu.. Normál mám hotovo. Chce to ještě pár lvlu než půjdu na nm
- Deathmerse
- Wraith
- BattleTag:Vochmurka@1314
Jimmi: No snažil jsem se a jo, jedu teď Novamencera...uvidíme jak to půjde... Ten palát měl hroznou nevýhodu v tom, že jsem vše dlouho zabíjel, ale zase vydržel.
Tak gogo team DoubleNekro
Tak gogo team DoubleNekro
Jak tady sleduju ty dropy, tak nostalgie zacina ucinkovat... Je moznost se jeste pridat? Sice je zkouskove, ale chvilka casu by se na hummra nasla
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Lukesss určitě se můžeš přidat tož vitaj a hrrrrrr na ně
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Určitě se můžeš přidat. Poslat jsem ti PM se score listem, které patří sem: https://diablofans.cz/forum/viewtopic.php?f=132&t=11825lukesss píše:Jak tady sleduju ty dropy, tak nostalgie zacina ucinkovat... Je moznost se jeste pridat? Sice je zkouskove, ale chvilka casu by se na hummra nasla
Napiš tam pls menší info o postavě. Stačí název buildu a jestli hraješ SC nebo HC.
Ať se daří.
Tak jsem konečně dokončil slibovaný převod z tabulkové formy od DD na text zde na forum. Je to upravený excelový soubor který DD všem posílal. Upravený je pouze druhý list tabulky kam se převádí všechny nálezy z listu 1 na takovou formu aby se to na foru zobrazilo jak jsme zvyklý. Pokud jde o barvy, je mi líto ale musí být ty co jsem tam už dal Unikáty jsou zlaté, sety zelené, runy červené. + finálové skóre má ještě barvu.
Mělo by to být vše v pořádku ale je možné že se najdou nějaké chyby tak kdyžtak napište. Buď je možné použít mnou upravenou tabulku a nálezy si tam znovu vypsat(ty body) nebo jen zkopírovat list č. 2 do vaší tabulky. Já to zkoušel a mělo by to tak fungovat. Každopádně si tu vaši původní raději zálohujte.
Pokud tedy budete chtít převést Vaše body do přehledu na forum, postup je následující.
1)Otevřít bodovací tabulku a přejít na list č. 2
2)CTRL+A
3)CTRL+C
4)Na foru ve vašem příspěvku smazat vše původní(opět raději doporučuji text někam zálohovat) kromě toho počátečního koho hrajete atd a na další čistou řádku CTRL+V a mělo by to vypadat viz níže.
5) Všechny názvy jsem ručně přepisoval a každá buňka má vzorec typu "=KDYŽ(List1!K42=1;"[color=#-BF8000]Felloak[/color] -";"Felloak -") " takže se chyby vyskytovat mohou, protože už jsem neměl sílu to vše buňku po buňce kontrolovat ( celá ráce na tom mi trvala tak cca 8 hodin , možná byl nějaký způsob jak to udělat rychleji, ale nejsem žádný excel guru )
6) Tady je odkaz na leteckou poštu ke stažení tabulky http://leteckaposta.cz/230837791
Mělo by to být vše v pořádku ale je možné že se najdou nějaké chyby tak kdyžtak napište. Buď je možné použít mnou upravenou tabulku a nálezy si tam znovu vypsat(ty body) nebo jen zkopírovat list č. 2 do vaší tabulky. Já to zkoušel a mělo by to tak fungovat. Každopádně si tu vaši původní raději zálohujte.
Pokud tedy budete chtít převést Vaše body do přehledu na forum, postup je následující.
1)Otevřít bodovací tabulku a přejít na list č. 2
2)CTRL+A
3)CTRL+C
4)Na foru ve vašem příspěvku smazat vše původní(opět raději doporučuji text někam zálohovat) kromě toho počátečního koho hrajete atd a na další čistou řádku CTRL+V a mělo by to vypadat viz níže.
5) Všechny názvy jsem ručně přepisoval a každá buňka má vzorec typu "=KDYŽ(List1!K42=1;"[color=#-BF8000]Felloak[/color] -";"Felloak -") " takže se chyby vyskytovat mohou, protože už jsem neměl sílu to vše buňku po buňce kontrolovat ( celá ráce na tom mi trvala tak cca 8 hodin , možná byl nějaký způsob jak to udělat rychleji, ale nejsem žádný excel guru )
6) Tady je odkaz na leteckou poštu ke stažení tabulky http://leteckaposta.cz/230837791
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Javurek: Zkoušel jsem to a vše funguje v cajku. Skvělá práce!!
Možná by fungovalo místo Felloak dát odkaz na buňku a dalo by se to místo vypisování rozkopírovat, příp si pomoct zaměněním řádků za sloupce a opačně a pak až rozkopírovat vzorce jen mě to tak napadloJavurek píše: 5) Všechny názvy jsem ručně přepisoval a každá buňka má vzorec typu "=KDYŽ(List1!K42=1;"[color=#-BF8000]Felloak[/color] -";"Felloak -") " takže se chyby vyskytovat mohou, protože už jsem neměl sílu to vše buňku po buňce kontrolovat ( celá ráce na tom mi trvala tak cca 8 hodin , možná byl nějaký způsob jak to udělat rychleji, ale nejsem žádný excel guru )
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Slw
- Minion of Destruction
Ty jsi bůh excelu úžasná práceJavurek píše: ale nejsem žádný excel guru )
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Javurek naprosto skvělá práce!!!! Moc a moc děkuji, i já lama, jsem si s tím po několika pokusech poradila
Super práce
Jinak já teď gamblil 50x Circlet a povím vám... aby z těch padesáti bylo všech padesát magických, to se mi už pěkně dlouho nepovedlo
Jinak já teď gamblil 50x Circlet a povím vám... aby z těch padesáti bylo všech padesát magických, to se mi už pěkně dlouho nepovedlo
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele: