Rozšíření truhly
Ahoj,
prosím o radu. Jak a kde rozšířit stash, truhlu... Už jsem to dělal, ale teď nemohu přijít na to, kde to je... Díky za radu.
Pavel.
prosím o radu. Jak a kde rozšířit stash, truhlu... Už jsem to dělal, ale teď nemohu přijít na to, kde to je... Díky za radu.
Pavel.
Re: Rozšíření truhly
No dole v truhle je tlačítko - buy tab (nebo tak nějak)
Pry se po dokonceno conquestu v season otevre dalsi zalozka v truhle, je to pravda?
Nyni mam zalozek celkem 6. Na prvni strane 5, na druhe 1...takze jich mohu mit vic?
Nyni mam zalozek celkem 6. Na prvni strane 5, na druhe 1...takze jich mohu mit vic?
- Glimmer Man
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:GlimmerMan#2825
Jo jo, můžeš jich mít víc. Za splnění milníku v season journey se dává záložka už několik sezón. Každou sezónu jedna až do maximálního počtu 10 záložek celkem.wirgie píše:Pry se po dokonceno conquestu v season otevre dalsi zalozka v truhle, je to pravda?
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Pokiaľ viem ak nemáš ešte komplet rozšírenie tak by sa to malo dať získať. Pokiaľ už máš všetkých 5 tak nie.
Ak to neje pravda, opravte ma.
Ak to neje pravda, opravte ma.
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
Potvrzuji! V S8 jsem tu poslední záložku kvůli přiblblým conqestům nezískal, teď v S9 už ano.
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Jo, já už jen dodělám 1 conquest a záložka je doma a mám hotovo a nemusím řešit journey
Ehm tak ted v tom mam mensi gulas. Myslel jsem, ze staci splnit vsechny ukoly typu zabit bose na t2, vybavit spolecnika, obsadit tri sloty v kostce, vycraftit gem atd a jako posledni (ktery jeste nemam) najit nejaky tajny portal a s full setem ho vycistit za urcity cas.....a oni to budou asi ty ukoly typu rift pod 2 min, vsechny bose do 20 min, 3 gemy na 50lvl, 300 zabiti z cursed chest...je to tak?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
S9 nehraju, ale určitě to bude ta těžší varianta, jako tomu bylo v S5-S8.
V odkazu je souhrn všech úkolů.wirgie píše:.a oni to budou asi ty ukoly typu rift pod 2 min, vsechny bose do 20 min, 3 gemy na 50lvl, 300 zabiti z cursed chest...je to tak?
http://d3resource.com/journey/
wirgie:
no jasně, musíš splnit conquerora předposlední etapu v journey .. pak guardian už je jen taková perlička
no jasně, musíš splnit conquerora předposlední etapu v journey .. pak guardian už je jen taková perlička
Ahaa tak diky, uz jsem v obraze..a ja naivka myslel, ze staci ta lehci varianta )
Díky, ale právě, že to tam bylo, kupoval jsem to, ale už to tam není... Takže jsem malinko zmatený :-( Nevadí, stejně díky.
P.
P.