MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Dayo: Je to jednoduchý... Založíš si účet například zde: http://www.rajce.idnes.cz pak tam uploadneš vybrané fotky z pc a jejich následný odkaz pak hodíš sem
Re: MF turnaj vol.7
RIP: Gratulace k téměř perfektnímu Annihilu
Dayo: Gratulka ke Shaku Ono se téměř vždy vyplatí si postěžovat na foru a ono to pak začne padat
Kisuvka: Používám Linux Mint a na něm mám WhatPulse. Jak ale koukám, ono je to dostupné i pro Windows: http://whatpulse.org/downloads/
Dayo: Gratulka ke Shaku Ono se téměř vždy vyplatí si postěžovat na foru a ono to pak začne padat
Kisuvka: Používám Linux Mint a na něm mám WhatPulse. Jak ale koukám, ono je to dostupné i pro Windows: http://whatpulse.org/downloads/
Díky DD
tak pokus: http://img24.rajce.idnes.cz/d2403/13/13 ... .jpg?ver=0
http://img24.rajce.idnes.cz/d2403/13/13 ... .jpg?ver=0
Ha: lamka to zkazila, protože začala některé fotky mazat: tak se pokusím to ještě napravit:-)
tak pokus: http://img24.rajce.idnes.cz/d2403/13/13 ... .jpg?ver=0
Ha: lamka to zkazila, protože začala některé fotky mazat: tak se pokusím to ještě napravit:-)
Naposledy upravil(a) Dayo dne 18.01.2017, 18:07 hod., celkem upraveno 1 x.
Dayo: Jeden ze tří, to jde
Teoreticky pokud používáš nějaký cloud úložiště (Dropbox, Google cloud, Onedrive) tak můžeš odkazy na obrázky postnout i odtud.
Teoreticky pokud používáš nějaký cloud úložiště (Dropbox, Google cloud, Onedrive) tak můžeš odkazy na obrázky postnout i odtud.
kolij píše:Dayo: Jeden ze tří, to jde
neboj: vím co jsem udělala blbě, nedošlo mi, že když si album upravím na rajčeti, že je to odkaz )
@kolij
Necra nevzdavaj:)
Co tu budem pobehovat ako necromancer len ja a moj gang?:)
Necra nevzdavaj:)
Co tu budem pobehovat ako necromancer len ja a moj gang?:)
ZOMB: Díky chlape Taky mám Mint, takže až komplet přejdu k Linuxu, tak to využiju
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Slw
- Minion of Destruction
no dobře to všem padá... gz
na té mé chobotničce se mi líbí, že ty runy co mu popadaly/jí vlatně nevyužije dnešní malý bezvýznamný drop z blood lorda u mefa
na té mé chobotničce se mi líbí, že ty runy co mu popadaly/jí vlatně nevyužije dnešní malý bezvýznamný drop z blood lorda u mefa
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Už mě ten turnaj asi leze napalicu. Jsem usl v křesle a zdáo se mi, že jsu Sosa, co se teleportuje po Brně a hledá runy. Něco jako když lítáte v LK, ale místo turhel a mrtvých těl jsem rozkopával popelnice a kopal do houmlesů Že je něco špatně mi začlo docházet, když mi na svoboďáku padla z popelnice Jah Nicméně ten Teleport bych vám přál zažít...z České jsem byl skokem na moraváku, pak svoboďák, pak hlavas, pak maliňák...super přesun....a ten Fireball s Hydrama na Cejlu
@DD: over
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jn...trošku úlet
Aktualizovaná score tabulka.
Aktualizovaná score tabulka.
@DD: hned po ránu jsem z vesela díky Tobě každopádně ten teleport Ti závidm, to chci taky vyzkoušet. Co tomu předcházelo? Pár hodin hraní a kaffe s redbullem?
@Slw: To ja hned vím, co udělám s Vex u Hammerdina
@Slw: To ja hned vím, co udělám s Vex u Hammerdina
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 19.01.2017, 09:11 hod., celkem upraveno 1 x.
Štěstí přeje připraveným...
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Dark_Deamon píše:Už mě ten turnaj asi leze napalicu. Jsem usl v křesle a.....
Tak tím si mě dokonale dostal, abych se v kanclu nahlas chechtal se nestává často, hned je to ráno lepší
tato pasáž nejvícDark_Deamon píše:Že je něco špatně mi začlo docházet, když mi na svoboďáku padla z popelnice Jah
EDIT: ale chápu, že tě to vzbudilo, takový nonsence, koše na Svoboďáku dávají maximálně BER
Naposledy upravil(a) Antabus dne 19.01.2017, 10:02 hod., celkem upraveno 1 x.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
@DD pobavil mě včera rozsekal Welvet sem se smál asi půl hodiny v práci ......jinak padlo shako v pitu a vex v LK tím pádem mám hoto.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Cafte seci.
Ja som dosiel vcera z volejbalu a ze pobeham trochu contesu na hell a nieco sa mi kompletne posahalo so saveom:(
MAl som level 76 a zrazu som nevidel tu postavu na vyber. Pozrel som save a zistil som ze 2 fily maju velkost 0.
Spomenul som si ze tak 10 levelov dozadu som si odlozil savy ked sa tu hovorilo o zblbnuti plugy...ale aj ked som to tam prekopiroval neviem sa dostat do hry:(
Postau vidim ale ked spustim hru tak pocujem nejake tuknutie windowsu v pozadi ale uz nevidim ako sa vysvecuju tie dvere.
Neviete ako by som to napravil? lebo ak nie tak sa asi pre mna turnaj skoncil. nema cas a ani silu levelovat dalsiu postavu(keby som ripol by to bolo ine)
Ja som dosiel vcera z volejbalu a ze pobeham trochu contesu na hell a nieco sa mi kompletne posahalo so saveom:(
MAl som level 76 a zrazu som nevidel tu postavu na vyber. Pozrel som save a zistil som ze 2 fily maju velkost 0.
Spomenul som si ze tak 10 levelov dozadu som si odlozil savy ked sa tu hovorilo o zblbnuti plugy...ale aj ked som to tam prekopiroval neviem sa dostat do hry:(
Postau vidim ale ked spustim hru tak pocujem nejake tuknutie windowsu v pozadi ale uz nevidim ako sa vysvecuju tie dvere.
Neviete ako by som to napravil? lebo ak nie tak sa asi pre mna turnaj skoncil. nema cas a ani silu levelovat dalsiu postavu(keby som ripol by to bolo ine)
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
DD: už to nehul, chlape :-)) sem se pobrindal kávou, když jsem to četl.
Takže campuji A5 NM. Vypadá to asi takhle.
Cestou mně potěšil jen jeden jediný item ! a jedna runa.
Mám pocit, jako by to až sem trvalo snad týden. Musím si dát chvilku pauzu. Zatím to bylo hrozně otravné. Posbíral jsem 38 b včetně run :-)
GL
Takže campuji A5 NM. Vypadá to asi takhle.
Cestou mně potěšil jen jeden jediný item ! a jedna runa.
Mám pocit, jako by to až sem trvalo snad týden. Musím si dát chvilku pauzu. Zatím to bylo hrozně otravné. Posbíral jsem 38 b včetně run :-)
GL
Greenhorn s duší Throwera
- Slw
- Minion of Destruction
Démone, já mít za sebou tolik Pindlů jak Ty tak mi taky šibe já se svými cca 50 pinlruny v rámci "velkého kolečka" sem oproti Tobe total břídil
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Takovýhle sny bych taky rád DD je pro hru zapálenej ve dne v noci
koukám, že o třetí místo v týmech bude ještě docela bitka
koukám, že o třetí místo v týmech bude ještě docela bitka
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem rád, že jsem vás pobavil
Abuzus: Nechcu ti do toho kecat, ale Kuko Shakaku není moc dobrá volba pro Cold Amu. A to z důvodu, že je ten luk děsně pomalej. Jediné jeho plus je +3 bow. Zas ale když ti padla Ko, tak pokud máš nějakej 3 socketed a +3 bow Stag/Ashwood Bow, tak bych do něj fofrem udělal Melody. Celkovej IAS z equipu by to chtělo minimálně 45%.
Jimmi: Zkusil bych reinstal Diabla.
Kisuvka: Ani první a druhé místo není nedosažitelné. U mě nebo RIPa stačí jedna chyba a rázem je vše jinak.
Jinak dneškem se turnaj láme do své druhé poloviny, takže tu snad ještě uvidíme spoustu zajímavých dropů
Abuzus: Nechcu ti do toho kecat, ale Kuko Shakaku není moc dobrá volba pro Cold Amu. A to z důvodu, že je ten luk děsně pomalej. Jediné jeho plus je +3 bow. Zas ale když ti padla Ko, tak pokud máš nějakej 3 socketed a +3 bow Stag/Ashwood Bow, tak bych do něj fofrem udělal Melody. Celkovej IAS z equipu by to chtělo minimálně 45%.
Jimmi: Zkusil bych reinstal Diabla.
Kisuvka: Ani první a druhé místo není nedosažitelné. U mě nebo RIPa stačí jedna chyba a rázem je vše jinak.
Jinak dneškem se turnaj láme do své druhé poloviny, takže tu snad ještě uvidíme spoustu zajímavých dropů
Mno, vypadá to, že asi končím, plugy mi hodily error a nemám na sobě nic- ani merc, který už měl fajne oblečení.
Truhla sice nedotčena jest, ale nemám tam žádné věci co by mi na hellu mohly pomoct.
Truhla sice nedotčena jest, ale nemám tam žádné věci co by mi na hellu mohly pomoct.