MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
RIP: To máš všecko jen z průchodu hrou, nebo z runů? CG!
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Re: MF turnaj vol.7
Z pruchodu hrou tohle nikdy nenajdes
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
gratz, taky mi včera jeden padl (25 all). jinak jak sem si stěžoval, že mi nepadaj baba helmy, tak mi pro jistotu hned vypadla areatka. ale nechám si ten kýbl na hlavě co mám, bo tam je bonus k FI
@RIP: díky pane, přání je oboustranné
@RIP: díky pane, přání je oboustranné
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
taky cg, je to asi prvni lepsi vec co padla, skoda jen tech rez no ... zatim jsem lital s timto
kdyby mel pala misto soso, tak mozna i u nej zustanu, ty cold rez jsou pekne...
kdyby mel pala misto soso, tak mozna i u nej zustanu, ty cold rez jsou pekne...
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
lukesss: Oba dva amulety jsou suprový Btw...na kolik procent zmenšuješ ten screen, aby se sem vešel celej?
davam to pres jpeg.cz a tam nastavim maximalku, co jde na forum (600px na sirku) normalne je to 800x600, takze to bude 75% asi.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já konečně naroloval celkem slušnej pit a kulervoucí tunely je krásnej přístup i na mefa ale ten má čas na řadě sou 87. Tady jsou zatím nějaký dropy ze stíhací jízdy dědek katos nůžky earth shifter dream
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
No Ty ses dobytek Chci rict CG
Byl to teda boj
Ale nakonec se zadařilo
PS: teda ty rezy mohly být lepší, ale jsem happy, páč jsem si to šel jen vyzkoušet s mou CS Zonkou
Ale nakonec se zadařilo
PS: teda ty rezy mohly být lepší, ale jsem happy, páč jsem si to šel jen vyzkoušet s mou CS Zonkou
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
lukesss: Ok, díky
TeS: Tak jako Shaefer's Hammer je libovej drop
Tomovous: Zas ale all skill je all skill Navíc s Javou bys těch rezů díky štítu měl mít dost.
dawemorraless: Asi nejsem jedinej, ale mám pocit, že ty to hraješ přes den a mladá přes noc Jsem zvědavej, kam až to do konce turnaje bodově vytáhneš
Aktualizovaná score tabulka.
Začíná to vypadat na pěknou přetahovanou v týmové tabulce
Do konce turnaje zbývají cca 2 týdny a tak připomínám, co jsem tu už psal. Pokud to někdo hraje tak, že pár dní před koncem turnaje sem dofrčí s nějakým obrovským bodovým přísunem, tak mu body nebudou započteny. Není to fér vůči všem ostatním, kteří score tabulku aktualizují tak nějak průběžně. Navíc díky Javurkově excel tabulce teď to nezabere víc jak 10s. Tak na to pamatujte
TeS: Tak jako Shaefer's Hammer je libovej drop
Tomovous: Zas ale all skill je all skill Navíc s Javou bys těch rezů díky štítu měl mít dost.
dawemorraless: Asi nejsem jedinej, ale mám pocit, že ty to hraješ přes den a mladá přes noc Jsem zvědavej, kam až to do konce turnaje bodově vytáhneš
Aktualizovaná score tabulka.
Začíná to vypadat na pěknou přetahovanou v týmové tabulce
Do konce turnaje zbývají cca 2 týdny a tak připomínám, co jsem tu už psal. Pokud to někdo hraje tak, že pár dní před koncem turnaje sem dofrčí s nějakým obrovským bodovým přísunem, tak mu body nebudou započteny. Není to fér vůči všem ostatním, kteří score tabulku aktualizují tak nějak průběžně. Navíc díky Javurkově excel tabulce teď to nezabere víc jak 10s. Tak na to pamatujte
Já už v turnajií žádný postup asi mít nebudu prostě nemám na to vůbec čas, když hraju tak jedu Overwatch kde je teď event.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Tak CG k dropům pánové.
DD - ta ztráta je fakt smůla. Máš můj obdiv, že jsi rozjel další char.
Včera jsem vyšetřil čas, tak jsem se kapánek posunul, ale stále se trápím. U té amy stačí vteřinka a vypadá to takhle - a to byl NM.
Dnes mně čekal Fangskin. Bylo to "zajímavé". Poprvé jsem utekl hned ode dveří a save. Prostě tam stála hradba Salamandrů a nešlo proběhnout. Na podruhé (viz obr.) se mi je podařilo shromáždit a následně odlákat. Utíkal jsem z druhé strany pro amulet, ale tam mně čekali další 2 hlídači přímo u truhly. Naštěstí Valky je zvládla sama, takže hurá na Duriho.
Jinak update score - kromě expení u Pindla NM jsem ještě nefarmil. Ta postava má velmi omezené možnosti a na Bossáky včetně Mepha NM nemám výbavu. I na pl 1 to trvalo celkem dlouho.
Tenhle build prostě neumím. Možná to neumím vůbec :-)
GL
DD - ta ztráta je fakt smůla. Máš můj obdiv, že jsi rozjel další char.
Včera jsem vyšetřil čas, tak jsem se kapánek posunul, ale stále se trápím. U té amy stačí vteřinka a vypadá to takhle - a to byl NM.
Dnes mně čekal Fangskin. Bylo to "zajímavé". Poprvé jsem utekl hned ode dveří a save. Prostě tam stála hradba Salamandrů a nešlo proběhnout. Na podruhé (viz obr.) se mi je podařilo shromáždit a následně odlákat. Utíkal jsem z druhé strany pro amulet, ale tam mně čekali další 2 hlídači přímo u truhly. Naštěstí Valky je zvládla sama, takže hurá na Duriho.
Jinak update score - kromě expení u Pindla NM jsem ještě nefarmil. Ta postava má velmi omezené možnosti a na Bossáky včetně Mepha NM nemám výbavu. I na pl 1 to trvalo celkem dlouho.
Tenhle build prostě neumím. Možná to neumím vůbec :-)
GL
Greenhorn s duší Throwera
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Javurek: To je škoda, že už nezahraješ. Jsem myslel, že tomu dáš hodně pokouřit, když ti padla ta Zodka
Abuzus: Tak Cold nebo Bow Ama není zrovna ideální na zabíjení bosáků. Je lepší spíš na superunikáty nebo čištění celých lokací, kde se nevyskytují cold immune. Jinak vše nej k narozkám
Abuzus: Tak Cold nebo Bow Ama není zrovna ideální na zabíjení bosáků. Je lepší spíš na superunikáty nebo čištění celých lokací, kde se nevyskytují cold immune. Jinak vše nej k narozkám
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
DD: thnx, slavím Diablem
Zato Pindla by dala i na players 20 :-)) už abych ten druhej act dokončil. Tomby budou také nadlouho.
Zato Pindla by dala i na players 20 :-)) už abych ten druhej act dokončil. Tomby budou také nadlouho.
Tak já jsem tomu hraní poslední dobou taky moc nedal, holt náročná škola a zkouškové, s tím jsem ale při vstupu do turnaje počítal. Málo času a když už je, tak většinou na hraní není chuť (stále ještě oplakávám svého hammera ). Turnaj ale stále sleduju, obzvlášť ty daweho runy jsou hrozná haluz
Ahoj všem:
tak já pořád ještě hraju, občas updatnu svoje dropy. Držím se koukám docela dobře. ALE: nějak mi přijde děsně nefér, že se soutěží dohromady ve skupinách HC/SC. Protože vy HC hráči jste tedy v ohromné nevýhodě proti nám. Možná byste měli příště přemýšlet o zvlášt HC a SC.
Ale to jen na okraj. Všichni HC hráči máte můj velký obdiv a moc vám držím palce.
tak já pořád ještě hraju, občas updatnu svoje dropy. Držím se koukám docela dobře. ALE: nějak mi přijde děsně nefér, že se soutěží dohromady ve skupinách HC/SC. Protože vy HC hráči jste tedy v ohromné nevýhodě proti nám. Možná byste měli příště přemýšlet o zvlášt HC a SC.
Ale to jen na okraj. Všichni HC hráči máte můj velký obdiv a moc vám držím palce.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Dayo: Soutěží se tady o prd, takže je to mně, a řekl bych i naprosté většině ostatních soutěžících naprosto buřt. Hlavně že je zábava, ne?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Základ je mít inteligentní Valku. Duri pošel dřív než mana :-)
Kurňa Deamone !!! to hraješ non-stop ???? Už zase lvl 66 ???? A co ten Lycander kokos !!!
Se fakt jdu picnout....
Edit: Flayer Dungeon step by STEP , to je hnus velebnosti..., a pryč :-)) tfůůj
Kurast sweet Kurast...., ještě 4 sock CA - omg ale ten ROLL !!!
Kurňa Deamone !!! to hraješ non-stop ???? Už zase lvl 66 ???? A co ten Lycander kokos !!!
Se fakt jdu picnout....
Edit: Flayer Dungeon step by STEP , to je hnus velebnosti..., a pryč :-)) tfůůj
Kurast sweet Kurast...., ještě 4 sock CA - omg ale ten ROLL !!!
Naposledy upravil(a) Abuzus dne 29.01.2017, 16:40 hod., celkem upraveno 3 x.