MF turnaj vol.7
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Gratulace k super dropu! Kdo si u Pindla počká, ten se dočká
dawemorraless: CG k prvnímu Guardianovi
Kisuvka: Nova Sorc je taková for fun. Dají se s ní ve finále dělat CS runy, ale chce to dost drahej equip a ve finále je tam lepší běhat třeba s Trapou, Hammerem atd. Frost Nova Sorc je nejlepší MF build do AT. Jen ten postup hrou je obtížnější. Co se týče té Zeal Sorc...kolik jsi s ní měl dmg?
dawemorraless: CG k prvnímu Guardianovi
Kisuvka: Nova Sorc je taková for fun. Dají se s ní ve finále dělat CS runy, ale chce to dost drahej equip a ve finále je tam lepší běhat třeba s Trapou, Hammerem atd. Frost Nova Sorc je nejlepší MF build do AT. Jen ten postup hrou je obtížnější. Co se týče té Zeal Sorc...kolik jsi s ní měl dmg?
Re: MF turnaj vol.7
lvl99? SC/HC? Single/Realm? Dukaz?
Kisuvka: tedy koukám, že jsem chytila super parťáka: jsi tady asi jediný HC, co se tak dobře drží od začátku
Náš team se tady celkem drží a já moc a moc přeji: prosím Tě neumírej
Já vím, že HC se dá hrát,když to dobře znáš: proto jsem taky na něj ani nepomýšlela, když jsem ho naposledy hrávala před mnoha lety. Já byla dokonce jen HC hráč.Ale pak mi to nějak s příchodem patche 1.10 na realmu BN znechutili Blizzardi a navíc tenkrát vyšla mmorpg Linegae 2 a já se dala
na úplně jinou cestu která pokračovala pak zákonitě k Wow-kde jsem závislila mnoho let do současného datadisku,kterým mě taky Blizz naštval. Už to zase moc přeplácali a je to skoro otročina to hrát
Diablo 3- noo, nic moc, tam je to HC takové o ničem: pasívky, a jiné vychytávky, navíc proti původnímu infernu: je to tak nějak procházka
Náš team se tady celkem drží a já moc a moc přeji: prosím Tě neumírej
Já vím, že HC se dá hrát,když to dobře znáš: proto jsem taky na něj ani nepomýšlela, když jsem ho naposledy hrávala před mnoha lety. Já byla dokonce jen HC hráč.Ale pak mi to nějak s příchodem patche 1.10 na realmu BN znechutili Blizzardi a navíc tenkrát vyšla mmorpg Linegae 2 a já se dala
na úplně jinou cestu která pokračovala pak zákonitě k Wow-kde jsem závislila mnoho let do současného datadisku,kterým mě taky Blizz naštval. Už to zase moc přeplácali a je to skoro otročina to hrát
Diablo 3- noo, nic moc, tam je to HC takové o ničem: pasívky, a jiné vychytávky, navíc proti původnímu infernu: je to tak nějak procházka
RIP: Někde jsem to kdysi postoval, když jsme hráli turnaj a já běhal střídavě Pindla kvůli itemům a Baala kvůli expům
Dayo: Díky Budu se snažit nechcípnout i proto sem si vybral barba, mam hafec života, dmg reduced... Možná ještě vyhrajem týmovou soutěž
Dayo: Díky Budu se snažit nechcípnout i proto sem si vybral barba, mam hafec života, dmg reduced... Možná ještě vyhrajem týmovou soutěž
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
A dobehal na lvl 99? SC nebo HC?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To těžkoKisuvka píše:Možná ještě vyhrajem týmovou soutěž
Hecovacky, to je vzdycky nejlepsi, at vyhraje ten nejlepsi tym, tudiz ja a Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
...Staci proste vedet, co ty monstra umej a pak podle toho zvolit strategii a je to...
= YOUR DEEDS OF VALOR WILL BE REMEMBERED = tzv. @inONE můžeš prostě na Hell dostat kdekoli, ani nevíš jak. Nějaký ESC nebo fullky ti jsou k ničemu, prostě to nestihneš...
RIP: ten Fathom je GZ!
DD: zatím padnul 4 soc Matriarchal +2 Bow + nic. Ještě počkám.
= YOUR DEEDS OF VALOR WILL BE REMEMBERED = tzv. @inONE můžeš prostě na Hell dostat kdekoli, ani nevíš jak. Nějaký ESC nebo fullky ti jsou k ničemu, prostě to nestihneš...
RIP: ten Fathom je GZ!
DD: zatím padnul 4 soc Matriarchal +2 Bow + nic. Ještě počkám.
Greenhorn s duší Throwera
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Karlovarskaaaaaaa losovačkaaaaaaaaaaaa....go go go souhlas IK se dá na Hell chytnout všude nějaký extra fast fana cursed tě sfoukne dřív než přelouskáš co to umí
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Lituj jen smrti našich postav, ale nikdy nelituj nás, HÁCÉČKÁŘE. Každej, kdo zaškrtne u založení postavy onen čtvereček, předem ví, co se může stát.Dayo píše: Já jen, že je mi vás HC hráčů až líto.
Ale vidím, že někteří jsou nezmaři: umřou, oklepou se a jedou dál
Ostatním: pěkné dropy. Nějakou dobu jsem byl od Diabla mimo, ale chci mocným finišem tím mým berserkrem stihnout dojet aspoň na hell.
EDIT: Není nad to jít si tak na gamble, aby člověk koupil magický amulet na craft, a z prvního koupeného amuletu spadne brada, ono to svítí zlatě! Jen škoda, že zrovna Nokozan Relic
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
@Fraxinus: Taky Ti mohl spadnou Mara's Kaleidoscope nebo je gamble nějak omezený? Ikdyž asi je to o hodně velké náhodě, viď. Ale jestli Nokazan Relic nemáš, tak bod dobrý
Štěstí přeje připraveným...
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius píše:@Fraxinus: Taky Ti mohl spadnou Mara's Kaleidoscope nebo je gamble nějak omezený? Ikdyž asi je to o hodně velké náhodě, viď. Ale jestli Nokazan Relic nemáš, tak bod dobrý
K tomuhle tématu můžu přispět čerstvou zkušeností. V turnaji jsem 4 itemy "našel" gamblem a 3 z nich jsou amulety, za který jsem hodně rozhazoval. Při běhání rady jsem poměrně nenuceně vyfarmil odhaduju (velmi hrubě, vůbec sem to nepočítal) 150M goldů, 100K na run v průměru nebyl vůbec problém a velkou část této sumy jsem uvalil (ještě navíc s 15%, resp. po dropu gheeda 25% slevou) za amulety, postupně jsem získal atma´s scarab, cat´s eye a nakonec i maras po jeho "dropu" jsem s tím přestal a přešel na boty, protože nemám WT a možná bych i radši nosil nějaký povedený rare. Mno WT nemám stále, těch bot sem taky už moc neudělal, protože je to hodně zdlouhavý čekat než se objeví správná verze v gamble okně, bral sem pak všechny, i tak to trvalo, to jednak, druhak jsem přestal chodit councily. Přesto jsem ještě stihl "najít" silkweave boty . Jako mimo Maras mi to nakonec stejně všechno už droplo, boty i vícekrát. Pár set amuletů jsem taky měl, ale nic za co bych připsal body, takže to si moc nepamatuju, samy cathans, civerbs beztak.
Před turnajem se mi podařil i TR amulet, zcela haluzově teda, při nákupu amu na kraft
Lvl, kdy sem začal gamblit si už nepamatuju, ale určitě aspoň 86, 87? a končil na 90, s 91 už sem gamblil jen ty boty. Ještě doplním, že rozmezí ilvl amuletu v gamblu (asi na všech věcech) je lvl postavy -/+ 5/4. S postavou lvl 85 amulety mají ilvl od 80 do 89. Amu s +2 lze od 88ilvl=> od 84lvlu to je možný.
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Tak jeste par peknych veci za posledni dva dny
Nejdriv padla druha LO v turnaji, pote Spirit ward, Tals plate a hlavne grailer v Pitu, takze jsem ted na -8 itemech...CoA melo max resy (30), max dmg red (15), ale bohuzel jen jeden socket...I tak velka spokojenost...
Navic jsem poprve v turnajove kariere prekonal 1000 bodu, v teto chvili 1003...
GL
Nejdriv padla druha LO v turnaji, pote Spirit ward, Tals plate a hlavne grailer v Pitu, takze jsem ted na -8 itemech...CoA melo max resy (30), max dmg red (15), ale bohuzel jen jeden socket...I tak velka spokojenost...
Navic jsem poprve v turnajove kariere prekonal 1000 bodu, v teto chvili 1003...
GL
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Takhle má příspěvěk vypadat...samé dobré zprávy A gratulace ke graileru. Určitě těch setových Coron bylo mraky, než padla tato.
Tak celkove hafo, pocitam 10 urcite, mozna vic...Dalsi z krku
@RIP: vidiš, druid Ti nosí štěstí, další grailer, CG
Jinak konečné i já mám Annihilus a to 18/13/6.
Jinak konečné i já mám Annihilus a to 18/13/6.
Štěstí přeje připraveným...
Také jsem se konečně dostal na Hell a mám proběhnuto vše až po Ancients. Rozjezd jsem měl pomalejší, ale snad se mi do konce turnaje podaří naběhat pár set bodů. Momentálně mám 330.
Mezi nejzajímavější nalézy zatím patří tyhle tři kousky - Templar's Might, Seraph's Hymn a Darkforce Spawn.
Mezi nejzajímavější nalézy zatím patří tyhle tři kousky - Templar's Might, Seraph's Hymn a Darkforce Spawn.
RIP: Jo, doběhal jsem lvl 99 na Baalovi, HC Java. Griffon, Stormshield, Infinity... Esc nepoužívám
DD: Tak to jsi asi zaválel se score, co? Nás nechceš nechat vyhrát!!
DD: Tak to jsi asi zaválel se score, co? Nás nechceš nechat vyhrát!!
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
kdybys ale viděl co všecko škaredý o tom chudákovi dudu říkáDragonius píše:@RIP: vidiš, druid Ti nosí štěstí, další grailer, CG
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah