Diablo 2 kecání
Moderátor:Dark_Deamon
To uz se mi taky stalo, prakticky ve stejnym miste...
Jinak pokud by se Vam omrzela tahle lehka verze, fakt muzu doporucit 1.07, vcera jsem to ubojoval do 5. Actu Normal Big D byl lehkej (hraju soso), ale boj s De Seisovym packem a vstup do CS byl jak kdyz hrajete Hell na p8 (upozornuju, ze v 1.07 to legalne nejde vic jak na p1)...A zachrana Barbaru v A5 byla taky supr, musel jsem ten quest opakovat 5x, pac vzdy mi stihli zabit nejakeho barba v ohrade nez jsem ja je stihnul osvobodit, a to pak nemuzete zkompletovat quest
Jinak pokud by se Vam omrzela tahle lehka verze, fakt muzu doporucit 1.07, vcera jsem to ubojoval do 5. Actu Normal Big D byl lehkej (hraju soso), ale boj s De Seisovym packem a vstup do CS byl jak kdyz hrajete Hell na p8 (upozornuju, ze v 1.07 to legalne nejde vic jak na p1)...A zachrana Barbaru v A5 byla taky supr, musel jsem ten quest opakovat 5x, pac vzdy mi stihli zabit nejakeho barba v ohrade nez jsem ja je stihnul osvobodit, a to pak nemuzete zkompletovat quest
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Diablo 2 kecání
že na ně (pi nemrtvé) narazí vždy jen druid - ten minulý byl pi wraith v tombách (jenžto my sme tehdá měli frost wind )1.07 sem taky zkusil. hned při zakládání charu na me baflo pouze sc zdá se mi, že i densita potvor je nižší (nebo je to Px a tím pomalým lvlením). ale tento "pokus" bude veeeelmi reakreační (málo času, moc charů na lvlení/mfnení)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Mně se to povedlo jednou i v 1. aktu normal, narazit na immune to physical.
A koho by omrzela 1.07, doporučuju vanillu v. 1.00. Tam to též legálně na víc než pl1 nejde. A je to tam místy šíleně o hubu, obzvláště v kontaktu s LE.
A koho by omrzela 1.07, doporučuju vanillu v. 1.00. Tam to též legálně na víc než pl1 nejde. A je to tam místy šíleně o hubu, obzvláště v kontaktu s LE.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Tak v 1.07 je taky jakykoliv enchant pekne vo hubu, ty LE nejvic...Jinak De Seis ma za kamose ne obycejny knighty, ale je to pack Oblivion knightu, a hlavne pouzivaj Iron maiden, Lower resist a Amplifu, takze merc je neustale na kasi, a char vicemene taky
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Počkejte až budete na Nm ...@SLW pokud chceš pošlu Ti char na 1.07 ať můžeš hned jet z ostra. LE je brutus a neskutečně nakládá extra strong + might fana můj semi melle dudu by mohl vyprávět. Btw i holyfreeze u mobu o dost víc zpomaluje a taky dává slušný bomby.
Edit...pokud by ještě někdo chtěl tak mu taktéž pošlu char at může začít rovnou HC
Edit...pokud by ještě někdo chtěl tak mu taktéž pošlu char at může začít rovnou HC
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Slw
- Minion of Destruction
díky za unlock hc. pojedu sem tam rekreačne zerka.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Slw
- Minion of Destruction
ehm, sem teď tady spammer mám takový malý trošku levárnou zavánějící dotaz ehm ehm zdalipak někdo ví na 100%, estli je opravený bug carrion wind(charges poi creepera) vs rabies při nasazení ringu se synergie neprojevila (bez "hard" bodu v poi cr a vyvolání creepa z ringu). až když sem natvrdo investoval, tak dmg lezla hore
To netusim...
Jinak pro ty, co by chteli hrat 1.07 - pokud chcete pouzivat Atmu na ukladani veci, tak tam zasadne do stashe nedavejte zadny RW,ono totiz ten stash korumpuje, nejde pak nacist a prijdete o vsechny veci, co v nem byly...Coz se stalo ted me
Jinak pro ty, co by chteli hrat 1.07 - pokud chcete pouzivat Atmu na ukladani veci, tak tam zasadne do stashe nedavejte zadny RW,ono totiz ten stash korumpuje, nejde pak nacist a prijdete o vsechny veci, co v nem byly...Coz se stalo ted me
- Slw
- Minion of Destruction
no, tak sem guuglil a bylo to jen v 1.10, výše je to fixed. hmm, tak nebude bludička no
RIPe Ty si neděláš zálohy? já nwm chlapi, ale poslední mf turnaj udělal dost bububu. já zálohuju při každém leavnutí hry ať jedu cokoliv/kdekoliv/jakkoliv
RIPe Ty si neděláš zálohy? já nwm chlapi, ale poslední mf turnaj udělal dost bububu. já zálohuju při každém leavnutí hry ať jedu cokoliv/kdekoliv/jakkoliv
Na 1.13, ktera je pro me podstatna, zalohy mam...V 1.07 nepouzivam Plugy, ale Atmu, a blb jsem zapomnel, ze RWs ten stash nakopnou a nejde otevrit...Jako nemel jsem tam nic vzacnyho, mam jednu postavu v A5 Normal, ale i tak to zamrzi
- Slw
- Minion of Destruction
budu se opakovat, já valím celé adresáře na dropox při leavnutí. no, a pokud nááááhodou do postavy vlezu přes editor , tak tím tuplem udělám backup
a teď k d2 - chápu dobře že vlastnost extra blood dělá jen větší kaluž krve u zasahovaných minionů a nemá žádný vliv na dmg?
a teď k d2 - chápu dobře že vlastnost extra blood dělá jen větší kaluž krve u zasahovaných minionů a nemá žádný vliv na dmg?
- SilkyBachus270
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Áno chápeš, ale open wounds tuším robia to isté ale + ešte extra dmg
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Nesmazal jsi něco? Nepřepečoval (nepřepatchoval) jsi něco? Vyřešila to přeinstalace plugů?
...Ancients, go, go go!
- Slw
- Minion of Destruction
někdy mi todělá když d2 spustím jako druhou hru v pořadí (např. zapařím hellgate a D2 se mi pak nechce spustit). většinou pomůže odhlášení, max restart
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Nemáš náhodou verzi 1.14 ? Na tu se plugy teprve dělají
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Mám 1.12 patchnutou ze stránek na 1.13c
Prostě jsem spustil Plugy a nic.
C-cleaner a nic. Záloha postav, reinstal Diabla, patch, Plugy a nic.
Kopnul jsem do bedny, bouchnul do stolu a šel jsem na pivo.
Vrátím se domů, přečtu komentáře a normálně se to spustilo.
Windows 7.
Asi byl správně ten restart.
Prostě jsem spustil Plugy a nic.
C-cleaner a nic. Záloha postav, reinstal Diabla, patch, Plugy a nic.
Kopnul jsem do bedny, bouchnul do stolu a šel jsem na pivo.
Vrátím se domů, přečtu komentáře a normálně se to spustilo.
Windows 7.
Asi byl správně ten restart.
Greenhorn s duší Throwera
JJ, staci restart compa, uz se mi to stalo hodnekrat...Taky jsem vyvadel a zkousel ruzne kopiciny, a bez vysledku, ale staci jen ten restart
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
To musel být Murphy!!!.
O víkendu jsem běhal Kurasty a padla LO. Včera jsem nažhavenej skončil dřív, nikdo doma, vypnutej mobil a .....vzteklej jsem musel do šenku!
Na druhou stranu narazili limitovanou edici Jantarového piva, takže ve finále vše dobře dopadlo :-))))
O víkendu jsem běhal Kurasty a padla LO. Včera jsem nažhavenej skončil dřív, nikdo doma, vypnutej mobil a .....vzteklej jsem musel do šenku!
Na druhou stranu narazili limitovanou edici Jantarového piva, takže ve finále vše dobře dopadlo :-))))
Greenhorn s duší Throwera
CG k LO i k pivni mane nebeske Kolikrat mam posledni dobou taky pocit, ze bych si potreboval vyplachnout skopek par skopkama