Zeď radosti
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak určitě
Re: Zeď radosti
Si to tady zaplevelil těma šmejdama a teď nikdo neuvidí moje rukavky top class! Tfuj na tebe oškliváku
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
prej víc dropovat Seton to hraje po nocích pár hodin a má toho 3x víc jak já ale jinak cg, aspon někomu to padá
Vzhledem k tomu, že hraji od prvního dne vydání, tak včera sem měl 5leté výročí s Diablem !!
Mám radost, že i po tolika vztahových krizích a hádkách (zasraný vosy ve vanille A2, imbecilní děcka s kreditkou, Reptil, 0,001 sec do zdárného dokončení GR, ze pár smrtí na HC, Echoing Fury rolnutý s Int pro Monka atd.) jsem stále ve hře !!
Mám radost, že i po tolika vztahových krizích a hádkách (zasraný vosy ve vanille A2, imbecilní děcka s kreditkou, Reptil, 0,001 sec do zdárného dokončení GR, ze pár smrtí na HC, Echoing Fury rolnutý s Int pro Monka atd.) jsem stále ve hře !!
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Hraji teprve chviličku, takže mám velikou radost. Můj první PA item a zároveň rovnou do buildu, který používám a i staty jsou moc hezké. Snad to tak půjde i dál.
http://jpeg.cz/images/2017/08/02/xm6d.png
http://jpeg.cz/images/2017/08/02/xm6d.png
Podle mě sis štěstí vybral a dál to tak nepůjde ale kdoví .. možná jen já mám takovou smůlu. Ale gratulka, potěší, když padne PA na build, kde se dá využít. Mě tak v minulé sezoně padl dokonalý Traveler Amulet PA
Tak se konečně blížím k záložce, chybí už je jedna věc (druhej contest) a mám ji . Taky jsem konečně začal trošičku řešit GR, takže včera pokořen zatím teprve GR87 a jede se dál (ve 3 ráno už jsem na to vážně jen koukal v polospánku ). Gear mám furt ve stavu, jako by ho koval sám velký Reptile (pamětníci vědí ) takže jakmile ho trošku dám do pucu a vyměním 3/4 věcí , budu se snažit přiblížit stovce jak nejvíc to půjde . A z toho všeho mám radost, jsem nenáročný člověk .