Necromancer za týden nebo až od S11?
Btw kdy to naskočí na battle.net ke koupi? dík
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Re: Necromancer za týden nebo až od S11?
Mělo by to tam naskočit s údržbou, ale koupit půjde až skončí.Seton píše:Btw kdy to naskočí na battle.net ke koupi? dík
Nevim jak ty, ale já jsem si už nekromanta osahal, takže můžu porovnávat. Když se podívam na tvůj profil, tak je to jen a jen hate na D3. Takový jako ty tu nepotřebujem.pns píše:..tva vira a oddanost je fascinujici, ale chce to odstup a nadhled bez ruzovych bryli...
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
+1
hmm tak to az o 1 v noci ...a nie 27.6
ajo :/ achjo :/. To je fakt, takže zítra v 1 ráno, ještě než proběhne poslání peněz, stáhnutí atd...to můžu zabalit v noci :/
napsal jsem, ze nostalgie je fajn, to je pozivni, tim to ale konci..witekcz píše: Když se podívam na tvůj profil, tak je to jen a jen hate na D3.
hodne ubohy a trapnywitekcz píše: Takový jako ty tu nepotřebujem.
ubohý a trapný je akorát stále dokola psát to stejné o tom, jak je D3 ubohé a trapné (viz. tvoje příspěvky kam až paměť sahá).
Ano, na fórech jsou potřeba obě strany diskutujících, o tom diskusní fóra jsou, ale upřímně nechápu vynaloženou energii na opakování stále toho stejného u věci, která tě nebaví . No, je to tvoje energie, nalož s ní jak uznáš za vhodné, akorát už to ostatní asi nudí, číst stále dokola, že "D3 se nepovedlo". Pokud ti jde o nějakou osvětu místních uživatelů, zkoušíš to už dlouho a nikam to nevede, tak to vzdej .
Ano, reagoval jsi na Witka a píšu Já, ale o tom jsou diskusní fóra taky, vyjádří se každej s loginem (než začneš něco o tom, proč se do toho se*u )
Ano, na fórech jsou potřeba obě strany diskutujících, o tom diskusní fóra jsou, ale upřímně nechápu vynaloženou energii na opakování stále toho stejného u věci, která tě nebaví . No, je to tvoje energie, nalož s ní jak uznáš za vhodné, akorát už to ostatní asi nudí, číst stále dokola, že "D3 se nepovedlo". Pokud ti jde o nějakou osvětu místních uživatelů, zkoušíš to už dlouho a nikam to nevede, tak to vzdej .
Ano, reagoval jsi na Witka a píšu Já, ale o tom jsou diskusní fóra taky, vyjádří se každej s loginem (než začneš něco o tom, proč se do toho se*u )
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Problém vidím v tom že co Vám není po chuti berete automaticky jako hejt. Nostalgie je svině jdu do toho od začátku season si v klídku projdu kampaň pak testnu nějaké ten build a pak za sebou zhasnu a zavřu
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
dawemorraless ale zhasinas a rozsvecujes uz 5tý rok chlape
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
A to se počítá já bych asi nevydržel hrát D3 pořád 5 let... a asi žádnou hru bych takto nevydržel hrát... pauzy jsou důležité.
Ad psn: každé fórum potřebuje nějakého hejtra, jinak je to nuda chlapi ne?
Ad psn: každé fórum potřebuje nějakého hejtra, jinak je to nuda chlapi ne?
- dawemorraless
- Na-Krul
Tož já taky pauzuju u D 2 víc jak rok ....jako sem tam to zapnu ale jen sporadicky se poptat jak rostou klanovy robatka kdo se oženil a tak. herní u hodiny u Homam 3 asi žádnou jinou hrou neprekonam.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
K diskuzi jsou potřeba nějaký argumenty, ne butthurtnutej cosik, který jak zaseknutá gramcová deska už 3 roky omílá dokola to samý.Seton píše:Ano, na fórech jsou potřeba obě strany diskutujících, o tom diskusní fóra jsou
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Však sem to tam dál rozvedl, tohle "vypíchnutí" věty z celkového sdělení se nepovedlo :/ :/. píšu že jede furt dokola...
... no ze bych nemohl na public foru, napsat 2-3 prispevky realneho pohledu na "novy" obsah
...asi by bylo lepsi, stále dokolečka omilat to co pisete vy, ne az bude něco, co bude stat za to, budu první kdo to tu bude vytrubovat, kez by bylo
...asi by bylo lepsi, stále dokolečka omilat to co pisete vy, ne az bude něco, co bude stat za to, budu první kdo to tu bude vytrubovat, kez by bylo
- dawemorraless
- Na-Krul
Pro fanboys je to automaticky hate .....pro mě je to podnět k diskuzi. Někdo to vidí tak někdo jinak. Já co nekro umí neumí nemůžu posoudit pač to nesleduju. Já si to chci užít na plný koule.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Diablo 3 je v pohode na hranie ...na dlhodobe ako bolo d2? urcite nie .
Ano este ze su sezony inak by to kazdy z nas zapol len obcas .
Ano este ze su sezony inak by to kazdy z nas zapol len obcas .
- smajli
- Gorebelly
- BattleTag:smajli#2160
Kdo to chce hrát. Tak to hrát bude i další roky.
Tak purchased a odpoledne se jde testovat těším se. Po dlouhé době zase naskočím do hry a po hoodně dlouhé době budu hrát NS
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
Já to hrál od 1 do asi 4 ráno... Příjemné osvěžení.
Taky tak, od 1 do 3 a jsem spokojenej s tím .