Jo, taky se slzou v oku vzpomínám na patch 1.03 když jsme na softu týden udolávali Beliala, později Diabla či dali jedno kolo farmy - tehdy se chodily krátery v A3 a jeden run cca 2 hodinky
Po skončení jsme byli odměněni 10-15ks žlutých itemů z čehož s trochou štěstí bylo něco k prodeji za pár šupů v aukci, ovšem většinou to byl crap a člověk si nevydělal ani na opravu gearu
Legendárky padaly minimálně a byly nepoužitelné. Později tohle sice padlo (datáč) a legendárky konečně byly k něčemu, v té době mi trvalo 14 dní (!) než mi padla první hnědá - už si ze mě dělali v partě pr*el, že to není možný, že jsem barvoslepej a prostě tu hnědou nevidím
Jo, to byly časy
Uznávám, nějakou dobu to byl extrém, ale dnešní stav je extrém v opačném směru - všechno rychle, prakticky zdarma, padá to neustále, co nepadne, to se vyrobí, upraví atd., speedfarmy, grupování mobů a elit (kdysi naopak, dvě elity pohromadě byl průser) - tudíž nějaká radost z vytouženého dropu je pryč. A ty čísla co tam lítaj, no comment - tohle zkrátka Nekrouš nespraví