Survival challenge
Moderátor:Dark_Deamon
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Deathmerse ..tak dá se využít iron wolf za gibdin bo už si využil?
edit.... Andy už prdí do hlíny Mercka to rozdýchala tak si ji prdelku necham. Po cestě padl 3 socket composit bow tož jí tam fouknu 2 ral + něco co najdu. Ted je v plánu kostka abych mohl skubit 3x ith a mít stealth konečně lvl 18 start A2
edit.... Andy už prdí do hlíny Mercka to rozdýchala tak si ji prdelku necham. Po cestě padl 3 socket composit bow tož jí tam fouknu 2 ral + něco co najdu. Ted je v plánu kostka abych mohl skubit 3x ith a mít stealth konečně lvl 18 start A2
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Survival challenge
Nedá se využít. Navíc už je ve 4. aktu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Deathmerse
- Wraith
- BattleTag:Vochmurka@1314
A taky po poučení už nevyužívám , a 4. Akt je pěkně tuhej bez Merce....No jdu se protloukat a snad padne nějakej pěknej luk s dírama
PS: Grats všem k progressu
PS: Grats všem k progressu
- dawemorraless
- Na-Krul
A jak s imbue? musím hned využít nebo můžu nechat na později?
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Klidně až na pozdějc.
...Ancients, go, go go!
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
2. akt: Zezačátku to šlo celkem slušně, samozřejmě opatrnost byla prvořadá. Z Radamenta jsem měl poněkud strach, ale zbytečný. Pak venku jsem si pohrával se skaraby, co mi dost svými blesky nakládali, tak dlouho, až jsem se naučil metodou udeř a vypadni po spirále od něj vyhýbat. Burst of Speed byl tak rychlý, že mi umožnil po úderu utéct rychleji než skarabí blesky, a tak jsem dostával po čuni od nich o víc jak čtvrtinu míň. Jen dole v díře brouků byl problém, nebylo kam utéct a odtahat to musela warriorka. A nejblbější byl jedový kritický úder, co jsem dostal dole u Ledočerva u truhly s holí, takže mi šly životy hezky rychle dolů a po návratu do města muselo trvat ještě hodně dlouho, než přestal účinkovat, takže jsem se stihl jít mezitím do koupelny oholit...
Pak dál už to byla spíš pohodička, samozřejmě jsem byl pomalý a opatrný, ale téměř jsem nenarazil na nic život ohrožujícího. Občasné problémy s manou vyřešilo převléknutí helmy s normal lebkou a normal safírem, díky čemuž je to zase o něco víc hratelné, ale mám o 1 míň replenish life. Ve Far Oasis dala mrtvola nabodlá na kůl Cathan's prsten, takže už mám i Life Steal, jen nemám zrovna moc vražedné zbraně. A v chrámu zmijí padlo kopí The Dragon Chang. S Fangskinem to byla docela honička, protože mě nechtěl pustit k oltáři, ale nakonec se poddal, byť jsem měl z jeho blesků nahnáno. Pak po Arcane jsem zašel do falešných hrobek. 1. v pohodě, ale ve druhé se mi vygenerovalo tolik unravelerů, že s tím nešlo bojovat, hlavně proto, že kolem byly sarkofágy s mumiema, ty mi dávaly poison dmg, pak se během toho nějakej unraveler rozeběhl ke mně a jedovatě mě kritnul. Asi 8 minut ve městě jsem se zotavoval, mezitím jsem žehlil prádlo, a šel tam pak znova. Zabito několik koster, promptně oživených, pak 1 unraveler mrtvý, ale druhý zase mě kritne jedem, zase musím do města, a zase čekat 8 minut na zotavení. Třetí pokus, vlezu do chodby vedle, tam další unraveler, ale aspoň po mně nejdou mumie tam, ale pak z dveří z opačné strany té chodby šampioni unravelerů, z toho jeden berserk. Warriorka na dvě rány mrtvá a já zas jedem kritnutý....toť cena za smrt toho berserka. Zase 8 minut čekání, ale jenom proto, aby mě po návratu opět kritnuli.... si říkám, v první se mi tohle nestane ani jednou, i tam byli unraveleři, ale tady je s tím takový $raní?!! V tý lokaci prostě nešlo přijít jim na kobylku. Cokoliv zabiju, to rázem oživěj, protože jich tam bylo tolik, roztahat to nebylo kam... Tak to ne, save and exit, ráno moudřejší večera. Nervy mám jen jedny.
Pak dál už to byla spíš pohodička, samozřejmě jsem byl pomalý a opatrný, ale téměř jsem nenarazil na nic život ohrožujícího. Občasné problémy s manou vyřešilo převléknutí helmy s normal lebkou a normal safírem, díky čemuž je to zase o něco víc hratelné, ale mám o 1 míň replenish life. Ve Far Oasis dala mrtvola nabodlá na kůl Cathan's prsten, takže už mám i Life Steal, jen nemám zrovna moc vražedné zbraně. A v chrámu zmijí padlo kopí The Dragon Chang. S Fangskinem to byla docela honička, protože mě nechtěl pustit k oltáři, ale nakonec se poddal, byť jsem měl z jeho blesků nahnáno. Pak po Arcane jsem zašel do falešných hrobek. 1. v pohodě, ale ve druhé se mi vygenerovalo tolik unravelerů, že s tím nešlo bojovat, hlavně proto, že kolem byly sarkofágy s mumiema, ty mi dávaly poison dmg, pak se během toho nějakej unraveler rozeběhl ke mně a jedovatě mě kritnul. Asi 8 minut ve městě jsem se zotavoval, mezitím jsem žehlil prádlo, a šel tam pak znova. Zabito několik koster, promptně oživených, pak 1 unraveler mrtvý, ale druhý zase mě kritne jedem, zase musím do města, a zase čekat 8 minut na zotavení. Třetí pokus, vlezu do chodby vedle, tam další unraveler, ale aspoň po mně nejdou mumie tam, ale pak z dveří z opačné strany té chodby šampioni unravelerů, z toho jeden berserk. Warriorka na dvě rány mrtvá a já zas jedem kritnutý....toť cena za smrt toho berserka. Zase 8 minut čekání, ale jenom proto, aby mě po návratu opět kritnuli.... si říkám, v první se mi tohle nestane ani jednou, i tam byli unraveleři, ale tady je s tím takový $raní?!! V tý lokaci prostě nešlo přijít jim na kobylku. Cokoliv zabiju, to rázem oživěj, protože jich tam bylo tolik, roztahat to nebylo kam... Tak to ne, save and exit, ráno moudřejší večera. Nervy mám jen jedny.
...Ancients, go, go go!
- dawemorraless
- Na-Krul
Já skončil v maggotu....zitra bude rande ve zmijozelu udělal sem si Steel a Stealth a padá to slušně na tu p3.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak jsem se taky nechal prekecat
Vybral jsem si necra na Poison dagger + Clay golem + Curses...
Prozatimni progres s prstem v rypci, nikde zadnej vetsi problem, padlo mi celkem asi 6 nebo 7 chipped skullu (jsem necrous, tak to je jasny ), takze easy, boostnul jsem i MF, ikdyz stejne nic nepada, jedu na p3, jeden pruchod hrou (tedy zadne najezdy), a cistim vse a vsude...Zatim lvl 16, WP Outer cloister a ted pauza
GL
Vybral jsem si necra na Poison dagger + Clay golem + Curses...
Prozatimni progres s prstem v rypci, nikde zadnej vetsi problem, padlo mi celkem asi 6 nebo 7 chipped skullu (jsem necrous, tak to je jasny ), takze easy, boostnul jsem i MF, ikdyz stejne nic nepada, jedu na p3, jeden pruchod hrou (tedy zadne najezdy), a cistim vse a vsude...Zatim lvl 16, WP Outer cloister a ted pauza
GL
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Dawemorraless: co ti dala Andy za prsten?
Fraxinus & Deathmerse: dobře VY !
RIP: Tak jsem se taky nechal prekecat to musel být přímo urputný psychický boj!!!
Pánové pozor, tvrdá konkurence pro Fraxe, teď už budeme jenom do počtu...
Edit: hlásím porušení pravidel, vyrazil jsem do Rocky W, něco pobil a posbíral a od Caina jsem hned běžel k Faře to prodat. Holt zvyk je železná košile, snad mi to projednou odpustíte, Vašnosti.
Edit: Fraxi přesně vím, o čem mluvíš. Naštěstí mám Howl a Leap, takže pro kostku jsem si "doskákal", a to jedu jen PL3 a poison res mám 68...
Fraxinus & Deathmerse: dobře VY !
RIP: Tak jsem se taky nechal prekecat to musel být přímo urputný psychický boj!!!
Pánové pozor, tvrdá konkurence pro Fraxe, teď už budeme jenom do počtu...
Edit: hlásím porušení pravidel, vyrazil jsem do Rocky W, něco pobil a posbíral a od Caina jsem hned běžel k Faře to prodat. Holt zvyk je železná košile, snad mi to projednou odpustíte, Vašnosti.
Edit: Fraxi přesně vím, o čem mluvíš. Naštěstí mám Howl a Leap, takže pro kostku jsem si "doskákal", a to jedu jen PL3 a poison res mám 68...
Greenhorn s duší Throwera
- dawemorraless
- Na-Krul
Nagel 15% to byl......dneska zase vyrážíme do boje. GL HF
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
DOTAZ: můžu navštívit Faru za účelem nákupu/opravy (abych nemusel A1), když mám díky double leech obě koule plné?
Edit: raději to zakaž, nebo se později spletu a doléčím se.
Edit: raději to zakaž, nebo se později spletu a doléčím se.
- dawemorraless
- Na-Krul
J8 tam chodim s koulema plnýma k faře.....A2 best opruz jednoznačně Summorer. Pořád mi mrazil vlčky a já pár těch jeho spiku taky schytal a že pěkně štípou Nicméně A2 hotov. Do města sem šel 2x na Duriho sem si uklohnil Malice ,stoupl si za něj a plácal ho po prdeli
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Vím, že je zakázaná Meditation pro Paladina jako skill, ale může se Meditation využít přes RW Insight?
- dawemorraless
- Na-Krul
Říkájí mi Hrdino měli by spíš posero
3A celkem v klidu. Nexpil sem se na Sarině hodila mi další Nagel 21% a Gorefoot. Po cestě k Mefikovi padl sigon dekl. Na Diabla se mi fakt nechce to bude 50/50. Večer se na něj vydám uvidím podle času. Pro dnešek zatím šlus...GL HF a no RIPs
3A celkem v klidu. Nexpil sem se na Sarině hodila mi další Nagel 21% a Gorefoot. Po cestě k Mefikovi padl sigon dekl. Na Diabla se mi fakt nechce to bude 50/50. Večer se na něj vydám uvidím podle času. Pro dnešek zatím šlus...GL HF a no RIPs
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Deathmerse
- Wraith
Progress Update:
Tak jsem doběhl na konec 4. Aktu, musel jsem tahat pár mobek a pak zabíjet....nic moc. U pečetě s těma Démonama co jsou naspeedovaný jsem málem umřel a musím doexpit a sehnat lepší výbavu....na ně prozatím nemám.
Tak jsem doběhl na konec 4. Aktu, musel jsem tahat pár mobek a pak zabíjet....nic moc. U pečetě s těma Démonama co jsou naspeedovaný jsem málem umřel a musím doexpit a sehnat lepší výbavu....na ně prozatím nemám.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Deathmerse: ty teda jedeš.
a já, dnes hrozná ostuda, jsem se také dobelhal:
pict 32-36
32- Duri první pokus
33- druhý pokus
34- sbírám sebevědomí
35- lvl 24 / BO / výměna žoldáka + Malice
36- hotovson, tfuj, strašnej vopruz ty plastové vidličky z NDR
PS: Zdar Deamone, se mi zdálo, že tu někdo chybí...
a já, dnes hrozná ostuda, jsem se také dobelhal:
pict 32-36
32- Duri první pokus
33- druhý pokus
34- sbírám sebevědomí
35- lvl 24 / BO / výměna žoldáka + Malice
36- hotovson, tfuj, strašnej vopruz ty plastové vidličky z NDR
PS: Zdar Deamone, se mi zdálo, že tu někdo chybí...
- Deathmerse
- Wraith
Progress Update:
Tak po hodinovém trápení v Chaos Sanctuary jsem se dostal k Diablovy a byl celkem lehkej. Dropnul Nagel (15%), takže hrdě hlásím Akt 4 - komplet
Akt. 5
Tak vzhledem k tomu, že jsem nevyměnil eqip už asi od 3. Aktu to jde pěkně pomalu. (jako zbraň mám 3x Díru s Tal runama) . No Před barbarama jsem málem umřel na evil shrině, spawnulo se kolem mě asi 10 Moon Lordu s Extra Fast! Sláva Valkýře! Přežil jsem. Jdu na Barbary... ->>> Měl jsem z nich strach, ale byly napohodu.
Tak po hodinovém trápení v Chaos Sanctuary jsem se dostal k Diablovy a byl celkem lehkej. Dropnul Nagel (15%), takže hrdě hlásím Akt 4 - komplet
Akt. 5
Tak vzhledem k tomu, že jsem nevyměnil eqip už asi od 3. Aktu to jde pěkně pomalu. (jako zbraň mám 3x Díru s Tal runama) . No Před barbarama jsem málem umřel na evil shrině, spawnulo se kolem mě asi 10 Moon Lordu s Extra Fast! Sláva Valkýře! Přežil jsem. Jdu na Barbary... ->>> Měl jsem z nich strach, ale byly napohodu.
- Slw
- Minion of Destruction
Fraxi cos to zas vymyslel... do prvního ripu. a pojedu (tedy budu zdrhat) se soso. a jelikož budu zdrhat, pojedu Blaze s fire wall. druhý element nwm. možná ripnu než vůbec rozjedu zamýšlené
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak tu mám taky update toto mě potěšilo. Už v ní hnípe lebka. Chaos celkem v klidu ale big D byl opruz jako blázen prcina to nedala RIP bejby. Po 12 návštěvách ve šatlu nakonec padl. Naštěstí návštěva štatlu netrvá moc dlouho mám bokem i nějaký věci na regen. Přehážu regnu se mažu z5. Jo a hellforge mi dala EL
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Deathmerse
- Wraith
Hehe Blaze Socka je cool ...teda spíš HOT!