Survival challenge
Moderátor:Dark_Deamon
- Deathmerse
- Wraith
- BattleTag:Vochmurka@1314
@Fraxinus Jo a k těm nástrahám a dilematům, vzhledem k tomu, že mi nic moc nepadlo tak všechno řeším přes Valkýru. Než byla valkýra tak přes Decoy.....
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: Survival challenge
Tak moje výbava
bacátko Steel v crystal swordu
dekl Ancient pledge v kite shieldu
ruce Díky Baalovi mám Magefisty
boty Gorefoot
brnčo Stealth v chain mail
belt
květák
amu
ring
ring
proto ted zakempím v tunelech abych se překopal sebe i prdelku aspon abych se sostal do LK tam se chystám na pořádnej zákys. Momentálně v tunelech s vymláceným zmijozelem.
bacátko Steel v crystal swordu
dekl Ancient pledge v kite shieldu
ruce Díky Baalovi mám Magefisty
boty Gorefoot
brnčo Stealth v chain mail
belt
květák
amu
ring
ring
proto ted zakempím v tunelech abych se překopal sebe i prdelku aspon abych se sostal do LK tam se chystám na pořádnej zákys. Momentálně v tunelech s vymláceným zmijozelem.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Ten Bloodfist máš pěknej, smrtomersi. A dík za detaily oběma. Jinak, koukám, že guided arrow a Valkiríja, pěkné. Snad tě někdo brzy obšťastní třeba Kukem nebo Demon mašinou. Dawe, ty magefisty super. Jen škoda, žes neměl do té helmy perfekt lebku.
Já jsem šel kousek ještě před spaním v džungli, vykostil pavouky, sehnal oko, waypoint a zítra pokračujem.
Já jsem šel kousek ještě před spaním v džungli, vykostil pavouky, sehnal oko, waypoint a zítra pokračujem.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- dawemorraless
- Na-Krul
Tož malý update farmím tunely už má 4 dourovej sword na spirit ale chybí Thul runa. V tunelech zatím runy nepadaj nicméně sem si ugamblil magic 24%MF boty + padl další nagel 20%. Vyčmuchal sem kousek od vlezu do tunelů Dark Eldera tak ho spálím taktéž. Občas je tam pořádná párty. Chodím ted na p3 expy slušně letí momentálně lvl 50. Pokračujem večer je čas jít budovat kapitalismus
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Deathmerse
- Wraith
Progress update: Doběhl jsem do Aktu 2, sejmul zmijozela a zakempil v tunelech. Aktuálně LVL 49 a teď budu chvilku farmit eqip a expy
- Slw
- Minion of Destruction
andy dole! její drop příšerný, ale z goblina mi vypadl mega supr čupr ring +5 replenish!!! pomály to kosím, hodně se vracím... světlá vyjímka byla hrabivka na runy-leaf je na světě!
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Vy teda jedete
Já se k PC s myší dostanu až o víkendu, tak snad udělám aspoň jeden akt
Já se k PC s myší dostanu až o víkendu, tak snad udělám aspoň jeden akt
Tfuj delat najezdy...to jste druzstevnici?!
- dawemorraless
- Na-Krul
@ Rip tak kazdej to nemusí mít extra jebnuty jak vy dva s Fraxem.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
lvl 18 smrt u Andy, zapomněl jsem vypnout players a řekl si to dáš
další postavu začínat nebudu, radši se vrhnu na 12. sezónu v D3 a počkám si na MF turnaj, díky za možnost zúčastnit se a vám co ještě žijete GL
další postavu začínat nebudu, radši se vrhnu na 12. sezónu v D3 a počkám si na MF turnaj, díky za možnost zúčastnit se a vám co ještě žijete GL
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Sajs: rip. A díky za účast a hodně štěstí v D3.
...Ancients, go, go go!
- dawemorraless
- Na-Krul
Tentokráte sem low resist wandku vzal a do města jen jednou regnout manu....Duri dead. Po cestě padla shael a lum runa. Thul stále není. Lvl 55 zítra vyrážím do LK...GL HF no Rips
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
Ranní update ...sem v LK. Džungli sem prošel hladomornu si nechám na později. V Great Marshi samá bludička Hecnul sem se a šel sem vybít radní.Celkem mi dali zabrat motal se tam ještě pack zakarumitu a ten heal boss byl teda ojeb. Jednou sem musel do města. Každopádně stálo to za to mám o něco málo víc klidu v LK UK. Zadařil se moc pěknej gamble.Napadalo celkem dost ort ral tak už mám spirit.Spirit je supr zvedla se mi mána tak už můžu v klidu nahazovat manažroutku a je to znát mana skoro nedochází. Mám už 4 perfect skully tak si na město najdu 3 dourovku helmu at to ve městě taky odcejpá. Momentálně lvl 60 jezdím LK UK na p7. GL HF no Rips
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Slw
- Minion of Destruction
a ne a ne a ne!! mě to s tou soso prostě nebaví (ono mě to nikdy nebavilo a bláhově sem se domníval, že by tohle mohla být cesta). radamet dowm - 20 lvl a nemilosrdné delete. nový Trenér už loví.
plánované rozložení skillů
3 body do: obou vlků
5 bodů do: oaka, lycan, shock wave
20 bodů do: fire claw (pouze jedna synegie firestorm), grizzly
zbytek prereq a malá třešnička Hunger změna programu vyhrazena.
galerie ehm, screenshot 002 je Felloak
plánované rozložení skillů
3 body do: obou vlků
5 bodů do: oaka, lycan, shock wave
20 bodů do: fire claw (pouze jedna synegie firestorm), grizzly
zbytek prereq a malá třešnička Hunger změna programu vyhrazena.
galerie ehm, screenshot 002 je Felloak
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace všem k progressu Moje Zonky na druhý pokus vyndala Andariel a s Charged Strikem hodlá začít kosit druhý akt. Akurát bez mercyně. Ta se záměrně motala vždycky tak, aby dostala co nejvíc jedu, blbka jedna
- dawemorraless
- Na-Krul
@Slw ten Civerb amu je sukezni
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
dawe: Jak vidím, asi jsi zatím první... nevím, kde je momentálně deathmerse.
BliiNky: Tož, vítej v klubu bezmercových
Slw: Škoda, že ta druhá sosnička nevydržela tvou trpělivost, byl jsem na ni zvědav, třeba bude ještě šance jindy v budoucnu. Každopádně dudu summon + fire je jakási sázka na jistotu, jak to tu dawe ukazuje. Hodně štěstí.
A já se musím přestat s mou asskou flákat.
BliiNky: Tož, vítej v klubu bezmercových
Slw: Škoda, že ta druhá sosnička nevydržela tvou trpělivost, byl jsem na ni zvědav, třeba bude ještě šance jindy v budoucnu. Každopádně dudu summon + fire je jakási sázka na jistotu, jak to tu dawe ukazuje. Hodně štěstí.
A já se musím přestat s mou asskou flákat.
...Ancients, go, go go!
- Deathmerse
- Wraith
Gratulace všem k postupu .
Progress update: Aktuálně LVL 51, jsem v II. Aktu Arcane Sanctuary. Ohledně eqipu žádný upgrade (na to musím zapracovat), jo a Mercyna přežila Andy tak jsem v II. aktu najmul píchače s might aurou
Progress update: Aktuálně LVL 51, jsem v II. Aktu Arcane Sanctuary. Ohledně eqipu žádný upgrade (na to musím zapracovat), jo a Mercyna přežila Andy tak jsem v II. aktu najmul píchače s might aurou
- Slw
- Minion of Destruction
2 Frax: sry, já na to neměl nervy - 3-4x lighting, odběh a zas čekačka. Trenér je u Rada za půlku času (a že ho mám málo!) vše p3 (jan ta hrabivka p5). jinak kolega Dawe to jede na fisúúre, já budu shape co to jen půjde (holt to musím zfackovat meele)
2 Dawe: taky sem čuměl jak puk, ale mám ten co mi padl v 2p cata 4all/4replenish
2 Dawe: taky sem čuměl jak puk, ale mám ten co mi padl v 2p cata 4all/4replenish
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Slw: Neva, hlavně ať ten dudlík šlape.
Moje assassinka projela 3. aktem na players 5 poměrně na pohodičku. Bouchám dále thundery a dvě novy obvykle zlikvidují celou skupinu fetišů, někdy i včetně šamana, kterým jsem se musel za každou cenu vyhnout (fire rezist = 0). První runa, co ve 3. aktu padla, byla Tal, a tak jsem mohl složit konečně Stealth, i když jsem zároveň přišel o 4 replenish life. Ani moc to nevadilo, protože léčení stačilo díky life stealu. V průběhu padly Vidala's Fetlock botky, Civerb's Ward, a co mě potěšilo nejvíc, tak v duranci Iratha's Coil korunka. Nasadil jsem také konečně i ty Sandersky a v průběhu aktu mi popadalo množství zajímavých charmů, hlavně na ele dmg. Sehnal jsem i pěkný amulet s +28 k maně a rezistový rare prsten od Ormuse (spíš je to taky šrot, ale lepší holt nemám). Nebezpečno bylo jen u Sariny (zase fire rezistence, byl tam bosspack vampýrů, porazil jsem je, ale zbylo tak 40% života, ale Sarina byla hodná a nechala mě s kámoškami doléčit se o ně). V duranci jsem narážel opět na vampýry, co dost nakládali, a na dollky, které jsem komplet přenechal warriorce. Koncili byli v pohodě, překvapivě, ale problémy nastaly u Mephista. Sice jsem měl Cold i Lightning resisty na 75%, přesto jsem se bál (a později mi došlo že trochu srabácky) k němu přiblížit a nechal se trápit warriorku. Jeho jsem na pl5 zaházel oštěpy, které jsem musel do města asi 10x opravit, manu jsem regeneroval jen 2x.
Moje assassinka projela 3. aktem na players 5 poměrně na pohodičku. Bouchám dále thundery a dvě novy obvykle zlikvidují celou skupinu fetišů, někdy i včetně šamana, kterým jsem se musel za každou cenu vyhnout (fire rezist = 0). První runa, co ve 3. aktu padla, byla Tal, a tak jsem mohl složit konečně Stealth, i když jsem zároveň přišel o 4 replenish life. Ani moc to nevadilo, protože léčení stačilo díky life stealu. V průběhu padly Vidala's Fetlock botky, Civerb's Ward, a co mě potěšilo nejvíc, tak v duranci Iratha's Coil korunka. Nasadil jsem také konečně i ty Sandersky a v průběhu aktu mi popadalo množství zajímavých charmů, hlavně na ele dmg. Sehnal jsem i pěkný amulet s +28 k maně a rezistový rare prsten od Ormuse (spíš je to taky šrot, ale lepší holt nemám). Nebezpečno bylo jen u Sariny (zase fire rezistence, byl tam bosspack vampýrů, porazil jsem je, ale zbylo tak 40% života, ale Sarina byla hodná a nechala mě s kámoškami doléčit se o ně). V duranci jsem narážel opět na vampýry, co dost nakládali, a na dollky, které jsem komplet přenechal warriorce. Koncili byli v pohodě, překvapivě, ale problémy nastaly u Mephista. Sice jsem měl Cold i Lightning resisty na 75%, přesto jsem se bál (a později mi došlo že trochu srabácky) k němu přiblížit a nechal se trápit warriorku. Jeho jsem na pl5 zaházel oštěpy, které jsem musel do města asi 10x opravit, manu jsem regeneroval jen 2x.
...Ancients, go, go go!