Survival challenge

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Deathmerse
Wraith
BattleTag:Vochmurka@1314
Re: Survival challenge

Příspěvek od Deathmerse » 08.11.2017, 22:24 hod.

@Fraxinus: Pěkně ty, ale musíš přidat.

Progress Update: Akt III. Nightmare -> Hotovo, čekal jsem, že to bude horší, ale šlo to napohodu. Měl jsem strach z Mepha, že mi smahne Merce ale padl mi v LK The Meat Scraper takže super zbraň pro Merce.

Jde se farmit Meph! >:D >:D

Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Slw » 09.11.2017, 08:35 hod.

já sem to asi s těmam mercema nepochopil. to si jako (krom prayer) můžu najmout kohokoli když rogue jest alive? revive merce je teda jen po blood raven q-to je mi jasné. jinak duri mě včera vyvedl z omylu, že ho na p3 dám. potupně jsem šel spáti a dnes se mu podívám po huntění hrobek zas na zoubek.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Deathmerse
Wraith

Příspěvek od Deathmerse » 09.11.2017, 08:43 hod.

@Slw: Jestli jsem to pochopil správně, tak pokud žije Merc, můžu ho vyměnit za koho chci, ale když umře tak si ho můžu najmout až na další obtížnosti po splnění Q. Tzn, že pokud Merc umře na Hell tak už jsme bez merce do konce našich dnů....

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 09.11.2017, 09:03 hod.

Včera sem si krapet stěžoval jak prd padá(jako obvykle :green: ) tak dneska gut 2x jo + ko + fal. Mercka dostala Harmony což jí zvedlo 3x dmg ikdyž to není úplně v tom nejlepším luku ale jebat z LK ještě nejdu. Rád bych tam vylítal lemku a ještě jednu ko. Ideál by byl 4 dourovej Gothic Bow ale nejsem si jist jestli mi tam může padnout. Jinak včera se zadařil grailer v podobě Silkwave křusek. Ta fal runa mě láká najmout dezertéra a dát mu Obedience :green: :green: momentálně lvl 63 expy už moc nelezou. Ale jak kdysi říkaval jeden můj spolužák "ku svačině času dosti mistře" :green: GL HF no Rips :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 09.11.2017, 11:22 hod.

Takže DESTROYER
PICT 37-65 .přidal jsem Vám tam popisky

Cesta přes Normal se dá rozdělit: před AMN / s RW Strenght - CB
Face 2 face nemá nikdo šanci. Je to sice zdlouhavé, ale hoodne safe!
Přesto jsem měl pár horkých chvilek:
-radní před Mephem šli s Convou - fuj, útěk
-v Crystalin Pass mně zmrazili a zavřeli v rohu
-Tresher hodil Amp a hned mi bouchnul do ksichtu, merce měl Duskdeep, ale já tam stál a koukal na 5 life
-Lordi pred Baalem mne taky zavreli (viz galery)

Takze to taham a leechuji + CB+OW+Battle Cry. Kdyz prituhuje, tak Leap, Howl, Leap, Howl. Vybava fakt není, co jsem si predstavoval, ale zatim alive. S mercem F2F a diky BO nejsou vazne problemy, jasne obcas mu dam oddych.
Regenerace (když už) mne vůbec nebavi, takže jdu do mesta, lognu se znovu a jdu o par lvl niže (třeba Andy), kam můzu jít i s minisrpečkem life, páč mi nic neudělají a ja nasaji zpet opravdu za chvilku.

Tož můžu Nightmare, ale mam lvl 35. Dam pl 1 (zatim jsem jel vcetne Bosu 3) a uvidím,zda se nevrátím doexpit.
GL @

Edit: hraje ten Deamon nebo ne?

Dnes ještě trošku pojedu, ale pá-ne makám a od pondělí bych měl na chatu, takže jestli nebudu marod, končím někde na NM, bude-li to jen do 16-tého (není tam elektro :-))
Greenhorn s duší Throwera

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.11.2017, 11:31 hod.

Do Fraxiho terminu pro ukonceni nedohraju urcite ani Normal, porad visim v A2 pred zmijakama, neni moc casu a kdyz uz, tak ho zere jinej projekt :lol: Kazdopadne tak ci onak, i po casove deadline budu pokracovat, at to aspon nejak dopadne...ale zadna slava to zase nebude s blizicim se MF turnajem...a pristi rok uz vubec nemam tucha, kolik casu zbyde na D2...

Tak jako tak GL boys, jedete fajne

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.11.2017, 15:16 hod.

Pěkný progres abu. ;) Démon nehraje, nenadchnul se pro to, tak raději hledá Tyraels. Jinak, jak že ti dal Thresh na 5 lajf, na normalu? Tos na něj šel jen se 100 životy? >:o

RIP: Termín ukončení byl předběžný, sám jsem nevěděl, jak to tady bude vypadat ani jaký nakonec bude mít tento turnaj potenciál. Takže bych rád znal názory všech, jak dlouho bude jejich hraní zhruba trvat? Já osobně bych se nebránil prodloužení až do začátku prosince.

edit: Jo, Abu, trochu tě zklamu, ten meč, co ti dal Baal....rozhodně ti mohl dát něco mnohem lepšího. Na mé gusto má příliš malý dmg. Ale s tím, že jedeš meče, tak bys mohl později zvážit postavit Lawbringer. Prozatím bude daleko lepší řešení např. King's Grace (Amn Ral Thul) do meče, bude rozhodně lepší než ten Baalův drop.
Naposledy upravil(a) Fraxinus dne 09.11.2017, 15:21 hod., celkem upraveno 1 x.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.11.2017, 15:19 hod.

Jak rikam, me je to jedno, ja budu pokracovat do konce, tedy smrti postavy ci uspechu tak dlouho, jak bude potreba...myslim, ze u tohoto typu turnaje je deadline zbytecna

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.11.2017, 15:23 hod.

Pro mě deadline znamená jediné: prostě nějak udělat pořadí, kdo skončil první, druhý atd... Jinak počkám na názory ostatních.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Deathmerse
Wraith

Příspěvek od Deathmerse » 09.11.2017, 15:23 hod.

@RIP: Souhlas, postava bude hraná dokaď bude žít , přeci jen už k ní mám citový vztah >:D

@Fraxinus: Navrhoval bych, dle názoru RIPa hrát dokaď budem moct, ale pro účely TURNAJE udělat vyhlášení v termínu, cca týden před začátkem MF turnaje? :green:

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 09.11.2017, 15:50 hod.

Jako já sem maximálně zazranej a mám i grailer :green: kdybych to položil dám ještě jeden pokus. Za mě klidně do půlky prosince ...vždy to můžu prolozit svou selffound amou. Třeba se ještě někdo přidá a démona drbne z tunelů a bude si chtít odpočinout.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.11.2017, 19:00 hod.

Akt 4:
V porovnání s 3. aktem to šlo na těch players 5 ještě víc s prstem v nose. Warriorku jsem nastavil na 6. levl a vše ostatní šlo nakonec do thunderu, díky kterému nemělo prakticky nic nárok, jediný, kdo zlobil, byli venom lordi s infernem (ach ty fire rezisty). Hellforge dala Ith. Pak jsem se poprvé odhodlal ke craftu...no, co myslíte? Jen ten levl mohl být nižší, ale proti big D by se hodilo hned! :( Pak kdesi v Chaos Sanctuary padla dýka Jade of Tan Do. Kdo mě tam nejvíc prohnal, byl samozřejmě Infektor, který warriorku vždy sfoukl jako svíčku a já ho musel (jako jedinýho v celém aktu) uházet oštěpy. Bitka s Diablem byla taková hektická. Taktika byla mít warriorku na jiné straně než já, počkat, až si ji Diablo všimne, pak rychle k němu, nabít, vybít (nebo odběhnout, pokud warriorku sežehl). A po ztrátě many tp a regenerovat (sehnal jsem si věci na celkem +13 replenish life) Celý proces jsem zopakoval asi 6x a dopadlo to jako na akci se šrotovným.
...Ancients, go, go go!

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 10.11.2017, 12:02 hod.

Ranní update ..momentálně sem v práci screeny dodám později. Ráno se zařadila další fal + ko. Večer padl rare amulet + druid skills a dva skillery pro amu a palacha. na p7 už skoro neexpilo tak sem vyrazil do hladomorny a stok. Vzhledem k tomu že sem preexpenej tak to padalo krásně. Pak sem vlitl na radní a Mefa. U něj sem musel jednou do města regnout manu a HP taky nějaký ubral. Vyrazil sem testnout A4 kousíček od vlezu sem měl hned odbočku na Iziho tak sem ho šel sundat. Šlo to všecko gut tak sem to prosvistel až ke kovárně a k branam chaosu. Tady sem přemýšlel jestli jít dál bo ne. Nicméně sem vyrazil. Tady už sou knighti immune na fire tak méďa s merckou museli fungovat na 100% méďa není žádný ořezávátko tak se držel mercka kosila já se staral o oblivion knighty aby neprudili kletbama. Šel sem pomalu a šlo to Gut. Největší opruz byl Lord de seis a jeho squad tam už méďa dostával radnej coud ale nakonec seis padl. Infector byl v klídku minioni jsou na poison. Na big D sem zvolil taktiku zastav se a neprezijes. Nahodil sem mu low resist a zatapel pod koulema. Lítal sem kolem něj jak dement méďa si ani nebouchl. Ale vyplatilo se mercka přežila Diablo padl. Ve městě sem byl mockrát regnout hlavně HP. Fight to byl celkem dlouhej....momentálně lvl 65 GL HF no Rips :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Deathmerse
Wraith

Příspěvek od Deathmerse » 10.11.2017, 17:47 hod.

Grats všem ;)

Já jsem to dotáhl do A5 k Eldrichovy, kterýho jsem začal farmit. Z těch zajímavějších dropů Aldurs Advance, Goldwrap, Skin of The Vipermagi, Raven Frost, Hwanins Refuge

GLHF no Rips >:D

Jo a jsem 63 LVL :)

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 10.11.2017, 18:30 hod.

Tak já už začal, zatím Stony Field, lvl 12. Sehnal jsem pěknou magickou Sash s +5 replenish life a havrani jsou zatím hodní, krouží jich kolem mě 5 + 3 vlci + víno + oak + mercyně, takže to pěkně odsejpá.
Mimochodem mercovi se taky nesmí dávat žádné elixíry že? :)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.11.2017, 18:33 hod.

Samozřejmě že ne.
...Ancients, go, go go!

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 10.11.2017, 21:24 hod.

Tady jsou nějaký ty screeny Mef Dia.....haluz nový amulet
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.11.2017, 22:57 hod.

Destroyer!

Ale popořadě. 5. akt opět na players 5. Začátek šlapal jak hodinky, hned před Harrogathem padly Sigon's Sabot botky, které pak na NM určitě využiji, padne-li další část setu. Nahoru to šlo jak po másle, jenom jednou jsem narazil na zádrhel v podobě šampionů bičounů, které v tom valu podporovaly jedové spršky z katapultů, a to mě málem stálo život. Dál to ale zase šlo jak na drátku (do konce aktu vymaxován lightning), občas situaci znepříjemnil nějaký ten boss brumlinek či lordů, ale nic nebylo tak závažné. Dokonce ani Nihlathak nezlobil. Pak před ancíky padla sekyra Deathspade. Bitva s Ancíky se povedla hned na první pokus, ponechal jsem pl5, a já se pustil nejprve do Korlika, který moc velký dmg naštěstí neměl a já to stačil doléčovat. Takhle jsem mu ubral asi 3/4, pak se ale do mě pustil i Madawc poté, co jsem musel vykouzlit novou warriorku. A jelikož se mi ho nepovedlo zaměřit na ní, ale chytil se Korlic, tak jsem warriorce volbou skillů říkal, co má dělat, a asi 2 minuty jsem se s Madawcem honil kolem dokola jak kkt. Jakmile Korlic zařval, povedlo se mi Madawca nechat někde u vrat a spolu s warriorkou jsme zabili i Talica, který už také moc životů neměl. A Madawca jsem...ponechám na fantazii, co se dělo za tím sloupem. :lol: Ale rozhodně jsem pak šel dál. Ve WK3 jsem získal štít Milebrega's Orb. U Baala 1. vlna v poho, u 2. jsem se několikrát ve městě regeneroval, u 3. jsem Bartuca musel zahnat až k vchodu, tak daleko jeho snad ještě nikdy nebylo nutné roztahat, co pamatuju... I tak bolel tak, že jsem ho musel uházet. Nablízko byl příliš nebezpečný. A nejotravnější samozřejmě, hádejte kdo. Několik regeneračních návštěv bylo nutných, pořádně nakládal. A Baal? Hned na úvod bratříček a asi 3x se mi stalo, že jsem musel zpět do města, aniž bych mu něco ubral. Celkem 10x jsem musel, ale nakonec padl, i když jsem skoro každou druhou ránu missoval. Celá anabáze u Baala včetně vln trvala přes hodinu, přímo u něj asi jen 25 minut. Ale ty drápy, co dal, nebyly špatný, konečně nebudu tolik missovat.

No, pro dnešek konec. Ještě dojedu zítra krávy, a pak sem hodím staty.
...Ancients, go, go go!

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 10.11.2017, 23:04 hod.

Conqueror...loot celkem mazec furt se rozdvojoval....sem celkem vyklepanej staty dodám zítra dneska finiš....GL HF no Rips :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Deathmerse
Wraith

Příspěvek od Deathmerse » 10.11.2017, 23:31 hod.

GZ!!

Taky jsem teď pokořil Baala, kupodivu naprosto vpohodě i Merc přežil. Jdu Hellovat, snad neumřu.... LVL 68 >:D

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“