Survival challenge
Moderátor:Dark_Deamon
Gratulace všem k postupu!
Já teď zrovna dokončil akt 1 normal, Andy šla celkem hladce. Dokonce i mercyně přežila, schoval jsem ji za zeď (resp. všiml jsem si, že je schovaná v té velké místnosti za zdí a co nejrychleji jsem Andy se svými poskoky zabil). Doufám že přežije co nejdéle, její inner sight určitě ocením
Já teď zrovna dokončil akt 1 normal, Andy šla celkem hladce. Dokonce i mercyně přežila, schoval jsem ji za zeď (resp. všiml jsem si, že je schovaná v té velké místnosti za zdí a co nejrychleji jsem Andy se svými poskoky zabil). Doufám že přežije co nejdéle, její inner sight určitě ocením
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Survival challenge
gz všem. bych teď Fraxi pošetřil runy a upgradnul ty baalovy drápky (možná i soket od larzuka?). sou fakt supr. po neskutečném trápení sem dostal do a3 a stagnuju-bo naposled sem rozjel uliho na s12.
edit: jo, nakonec ten duriho drop nebyl zlý, i paroží podaroval. v a3 sem vletě na gamble a sanders botky na mě julky
edit: jo, nakonec ten duriho drop nebyl zlý, i paroží podaroval. v a3 sem vletě na gamble a sanders botky na mě julky
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Mno musím říct že Hell je brutus havně pro fire Dudu
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Deathmerse
- Wraith
- BattleTag:Vochmurka@1314
@dawemorraless Jo Hell je brutus, jsem tam málem umřel, umřel Merc...tak jsem najmul poslední Rogunu a vrátil se z5 na Nightmare
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Slw: Upgradnout bych je mohl klidně teď hned, ale asi bych je nedokázal nasadit kvůli str a dex, které mám příliš nízké. Každopádně na to budu pamatovat a až to bude možné, tak to udělám. A taky "doufám", že mi padnou Bartucky nebo jiný assassinský unik drápy. Ale jako se mi to stalo v sedmici statečných v grálu, určitě zase padnou až potom, co ji budu mít dohranou.
Dawe, Deathmerse: Jako respekt, že už jedete na hell, a že jste stále naživu. Nejskvělejší řešení na immune to fire je molten boulder. S tím tm lze zabíjet, pokud se vymaxuje, i na pl8. Vyzkoušeno, a je to nadmíru spolehlivé. Jen je potřeba se ho naučit správně používat, ale to se dá rychle na těch fallenech tam nacvičit.
Dawe, Deathmerse: Jako respekt, že už jedete na hell, a že jste stále naživu. Nejskvělejší řešení na immune to fire je molten boulder. S tím tm lze zabíjet, pokud se vymaxuje, i na pl8. Vyzkoušeno, a je to nadmíru spolehlivé. Jen je potřeba se ho naučit správně používat, ale to se dá rychle na těch fallenech tam nacvičit.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- dawemorraless
- Na-Krul
Pár poznatků k A1 hell ....přemýšlel sem kde farmit abych nabral nějaký equip. Po pár navštěvách mauzolea mi ze všeho nejlíp vyšli Ancient Tunels tak nezbývalo nic jiného než se hodit do turtle modu a vyrazit. Cold Plains + stony fields se celkem dali fallen grupám sem se výhýbal. rakanishua zvládl méda s merckou já se dlobal v nose opodál. to pravý ořechový začlo po výlezu do dark woodu spousty packů spousta FI. To stejné Black Marsh tam to bylo vylepšený FI archerkama ,takže spousty ustupování a podobný manévry.Na hraběnku sem se vyprdnul caina sem jen spustil z klícky a mazal pryč. Nejhorší byli Kasárny + jail. V kasárnách sem málem zařval extra fast lancerky na mě naskákaly a já se viděl pod drnem. Naštěstí má mercka fear howltusk + rattlecage. Tak mi uvolnila cestu a já vyklouzl. Playivky sou supr dokážou mě vrátit do hry celkem rychle.1 patro jailu sem dělal přes 30 min skoro vše FI a cestu níž se mi nedařilo najít. Katakomby byli štastný vlezy sem našel téměř okamžitě. Andy padla prdelka to kupodivu přežila. lvl73 směr tunely...GL HF no Rips
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
To máš dobrý a skvělá taktika s tou rogunou.
Jinak, krávy dokončeny, padla mi tam další Amn, a pokračuju na NM.
Jinak, krávy dokončeny, padla mi tam další Amn, a pokračuju na NM.
...Ancients, go, go go!
- dawemorraless
- Na-Krul
Tož momentálně lvl 78 sem zalezlej v tunelech a ještě asi dlouho budu Nejde to tak jak sem si představoval ale dá se to.Invadeři nejsou žádný ořezávátka . Hadice a červíky mám hotové.Maggot zabral asi půl hodky Plán je trochu se boostnout na lvl možná i snad nějaký equip,hlavně ale lepší gun pro mercku. GL HF no Rips
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Zde výbava a staty na začátku NM
1. akt NM: Jako první věc jsem složil RW Edge, aby mi to lépe proti lightning odolným a imunním šlapalo. A ještě že tak!! (jak se později ukázalo). chvilku mi trvalo, než jsem si zvykl, že na NM to mnohem víc bolí, ale vcelku v pohodě jsem si na pl5 došel pro Blood Raven a následně i pro rogunu. Jenomže rychle jsem nabyl, rychle pozbyl. Asi tento char dojedu bez merce, ale zatím to nevypadá, že bych nějakého vůbec potřeboval, aspoň nemusím brát na nikoho ohledy. Zkusil jsem jít za Cold Crow, ale hned u vchodu mě vyhnala zpět svině s LE a konvou, takže místa, kam nemusím, ee. Stejně jsem si užíval i v Underground Passage, kde byli dokonce hned 2 bossové, jeden z nich měl Holy shock, a jak ten pěkně štípal - 31 HP po asi 2 zásazích. Podobně mě proháněli i u Rakaniša, kde nebyl ani tak nebezpečný on, ale kolem něj byly asi 4 další bosspacky s cursed, mightem, atd... Když to umí střílet, musí to mít to nejhorší, co může. S tím jsem se potýkal až do konce. V Barracks jsem jednou i málem umřel, když jsem s jen asi 200 životy otevřel dveře, vlítl dovnitř a přímo do skupiny klanů, přičemž na mě letělo několik šípů. Povedlo se mi jim nějak vyhnout, i tak jsem ale s asi 40 životy mačkal v pásku tp a regenerační pauza. Uff. Ale vůbec nejhorší pořízení bylo s hafany, protože to bylo skoro imunní na lightning, a jiný element jsem neměl pořádně ještě dostupný. Pokud to šlo, bylo lepší kolem nich jen proběhnout. Skillově jsem bouchal hlavně warriorku, ale pak časem lightning začal slábnout a někdy ani 3 novy nestačily na sundání celého paku monster. Ale aspoň jsem na ni mohl už spoléhat. Trpěl jsem však nedostatkem životů, kolem těch 600 je hrozně málo. Co se týče potvor zblízka, nenarazil jsem na žádné problémy nikde (a o Treeheada se elegantně postarala warriorka skoro sama, zatímco já se staral nablízko o miniony). A FE/cursed jsem řešil edgí, i když mám jen 50% šanci na zásah. Co se týče dropů, tak z Cold Plains mám Hsarus' Iron Heel boty, ze Stony Field Bloodthief píku. Komtesa dala Shael, sobě jsem spíchnul nádherný manový crafted prsten, a s Andariel jsem si to rozdal tak, že já po ní střílel šípy a edgí podporoval warriorku, a warriorka chcípala za mě. Podařilo se mi tu štětku uběhat tak, že jsem nedostal ani jeden zásah, a nemusel jsem ani regenerovat manu, vydržela akorát. A dala Bloodfist rukavice.
1. akt NM: Jako první věc jsem složil RW Edge, aby mi to lépe proti lightning odolným a imunním šlapalo. A ještě že tak!! (jak se později ukázalo). chvilku mi trvalo, než jsem si zvykl, že na NM to mnohem víc bolí, ale vcelku v pohodě jsem si na pl5 došel pro Blood Raven a následně i pro rogunu. Jenomže rychle jsem nabyl, rychle pozbyl. Asi tento char dojedu bez merce, ale zatím to nevypadá, že bych nějakého vůbec potřeboval, aspoň nemusím brát na nikoho ohledy. Zkusil jsem jít za Cold Crow, ale hned u vchodu mě vyhnala zpět svině s LE a konvou, takže místa, kam nemusím, ee. Stejně jsem si užíval i v Underground Passage, kde byli dokonce hned 2 bossové, jeden z nich měl Holy shock, a jak ten pěkně štípal - 31 HP po asi 2 zásazích. Podobně mě proháněli i u Rakaniša, kde nebyl ani tak nebezpečný on, ale kolem něj byly asi 4 další bosspacky s cursed, mightem, atd... Když to umí střílet, musí to mít to nejhorší, co může. S tím jsem se potýkal až do konce. V Barracks jsem jednou i málem umřel, když jsem s jen asi 200 životy otevřel dveře, vlítl dovnitř a přímo do skupiny klanů, přičemž na mě letělo několik šípů. Povedlo se mi jim nějak vyhnout, i tak jsem ale s asi 40 životy mačkal v pásku tp a regenerační pauza. Uff. Ale vůbec nejhorší pořízení bylo s hafany, protože to bylo skoro imunní na lightning, a jiný element jsem neměl pořádně ještě dostupný. Pokud to šlo, bylo lepší kolem nich jen proběhnout. Skillově jsem bouchal hlavně warriorku, ale pak časem lightning začal slábnout a někdy ani 3 novy nestačily na sundání celého paku monster. Ale aspoň jsem na ni mohl už spoléhat. Trpěl jsem však nedostatkem životů, kolem těch 600 je hrozně málo. Co se týče potvor zblízka, nenarazil jsem na žádné problémy nikde (a o Treeheada se elegantně postarala warriorka skoro sama, zatímco já se staral nablízko o miniony). A FE/cursed jsem řešil edgí, i když mám jen 50% šanci na zásah. Co se týče dropů, tak z Cold Plains mám Hsarus' Iron Heel boty, ze Stony Field Bloodthief píku. Komtesa dala Shael, sobě jsem spíchnul nádherný manový crafted prsten, a s Andariel jsem si to rozdal tak, že já po ní střílel šípy a edgí podporoval warriorku, a warriorka chcípala za mě. Podařilo se mi tu štětku uběhat tak, že jsem nedostal ani jeden zásah, a nemusel jsem ani regenerovat manu, vydržela akorát. A dala Bloodfist rukavice.
...Ancients, go, go go!
Tak já se přes víkend dostal až k Pindlovi na normalu, kde na nějakou dobu zakempím (však mě znáte ).
Duriel kupodivu tak moc nezlobil, do města jsem utekl jen dvakrát, dokonce i mercyně přežila.
Ve třetím aktu jsem na nějakou domu zakempil v LK, kde se mi nagenerovala dvě ohniště blízko sebe, generoval se mi v cestě vždy alespoň jeden boss, takže jsem nasbíral spoustu charmů a dostal se na level 30. Tím se mi odemkl méďa a hurikán, takže to pak svištělo. Meph nezlobil, méďa sloužil jako skvělý živý štít, který to o fous přežil.
Čtvrtým aktem jsem proběhl na p1 až k Diablovi, víceméně bez problémů. Ten mi ovšem během první vteřiny usmažil mercyni a všechny mé ostatní miniony, krom havranů. Ti ho pak po celou dobu zobali, já po něm střílel lukem 3x Tal, pomalu ale jistě pošel, ale několikrát jsem musel utéct.
S pátým aktem přišly velké problémy. I na p1 to šlo bez mercyně hrozně pomalu a já si uvědomil, že mám sice slušný defenzivní build (havrani oslepujou, méďa hodně vydrží, hurikán zpomaluje), ale všeobecné dmg velmi slabé, a lepší už to nebude). Původní plán byl mít mercyni a sám také používat luk, ale AR bylo slabé a bez jejího inner sightu jsem byl v pytli. Rozhodl jsem se tedy pro změnu strategie - místo dávat další body do havranů (mám v tom 11 bodů), zaměřím se na cold větev a budu mít polovičního wind druida.
Takže aktuální stragie:
20 Tornado
20 Hurricane
20 Cyclone armor
11 Raven
15+ Grizzly
1+ Oak (zbytek)
Zakempil jsem u Pindla, kde postupně sílím a co nejdřív chci mít vymaxované tornado. Hurikán mi nějakou dobu vydrží, mám 10 bodů investovaných do Cyclone armor. Nejdřív jsem Pindla dával sotva na p1 s lukem, teď už ho tam hurikánuju a tornáduju na p7. Level 45, ještě alespoň 10 levelů u něj chci udělat.
Vám ostatním hodně štěstí, žádné ripy a hlavně příjemné hraní
Duriel kupodivu tak moc nezlobil, do města jsem utekl jen dvakrát, dokonce i mercyně přežila.
Ve třetím aktu jsem na nějakou domu zakempil v LK, kde se mi nagenerovala dvě ohniště blízko sebe, generoval se mi v cestě vždy alespoň jeden boss, takže jsem nasbíral spoustu charmů a dostal se na level 30. Tím se mi odemkl méďa a hurikán, takže to pak svištělo. Meph nezlobil, méďa sloužil jako skvělý živý štít, který to o fous přežil.
Čtvrtým aktem jsem proběhl na p1 až k Diablovi, víceméně bez problémů. Ten mi ovšem během první vteřiny usmažil mercyni a všechny mé ostatní miniony, krom havranů. Ti ho pak po celou dobu zobali, já po něm střílel lukem 3x Tal, pomalu ale jistě pošel, ale několikrát jsem musel utéct.
S pátým aktem přišly velké problémy. I na p1 to šlo bez mercyně hrozně pomalu a já si uvědomil, že mám sice slušný defenzivní build (havrani oslepujou, méďa hodně vydrží, hurikán zpomaluje), ale všeobecné dmg velmi slabé, a lepší už to nebude). Původní plán byl mít mercyni a sám také používat luk, ale AR bylo slabé a bez jejího inner sightu jsem byl v pytli. Rozhodl jsem se tedy pro změnu strategie - místo dávat další body do havranů (mám v tom 11 bodů), zaměřím se na cold větev a budu mít polovičního wind druida.
Takže aktuální stragie:
20 Tornado
20 Hurricane
20 Cyclone armor
11 Raven
15+ Grizzly
1+ Oak (zbytek)
Zakempil jsem u Pindla, kde postupně sílím a co nejdřív chci mít vymaxované tornado. Hurikán mi nějakou dobu vydrží, mám 10 bodů investovaných do Cyclone armor. Nejdřív jsem Pindla dával sotva na p1 s lukem, teď už ho tam hurikánuju a tornáduju na p7. Level 45, ještě alespoň 10 levelů u něj chci udělat.
Vám ostatním hodně štěstí, žádné ripy a hlavně příjemné hraní
- dawemorraless
- Na-Krul
@ Zomb respec zakázán není. Probíral sem to s Fraxem na Skype. Já to chtěl na Hell překopat na winda ale kluci by se mi smáli, tak držím ohniiiivaka
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
Jinak já sem furt zalezlej v tunelech a expim. Nic co by mě nějak posunulo nepadá. Šikla by se vex runa na HOTO Dneska ráno mi ale rachli 3 grailery takže spokojenost.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Já v záchvatu podzimní letargie zařval s Amou podruhé, tentokrát v Rocky Waste zásluhou elektrobrouků. Třetí Ama už je samozřejmě na světě. Andariel lehla během 4 sekund, nestihla mě ani zasáhnout. Zatím parkuju před Halls of the Dead. Příhodný místo na třetí RIP, už podle názvu. Snad se to nestane
P. S. Působivý postup všichni, jak tu jste
P. S. Působivý postup všichni, jak tu jste
Super Ještě uvidím, jestli havrany zachovám, nebo ne. Jejich dmg sice stojí za prd, ale to oslepovani se hodí...
Jinak já jsem určitě pro prodloužení turnaje, klidně až do vánoc, zatím mě to baví
Jinak já jsem určitě pro prodloužení turnaje, klidně až do vánoc, zatím mě to baví
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Ty máš ohníváka? Jako v reálu, nebo plánuješ mít maxlou liánu?
BliiNky: Proboha, co tam vyvádíš furt?
ZOMB: Pěkný postup, ale stavět taky build na mercovi je dost ošidné. Já o ni na normalu přišel celkem brzo a na nightmaru skoro okamžitě. Rozhodně si havrany nech, pokud dospěješ až na hell, určitě ti nejednou zachrání život, až se na tebe vyřítí extra fast/cursed/fana.
INFO: PRODLOUŽENÍ TERMÍNU VYHODNOCENÍ TURNAJE TEDY DÁVÁM DO NEDĚLE 17. PROSINCE.
...Ancients, go, go go!
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak pokud pojede prvně méďa pak zbytek,tak ta mercka vydrží. Blbý u mě je ze momentálně má méďa o 400 větší dmg než mercka. Do 17 prosince by ta vexka mohla padnout abych mohl vylézt...pokud tedy ohnivak nezahnije
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
RIP A3 Spider Cavern. Co se mi ta hra asi snaží říct?
BliiNky: Že nejsi první, komu Sszark the Burning zrakvil postavu
dawe: Co má tvoje mercka za zbraň, že je méďa o tolik silnější?
Fraxi: Díky za radu, havrany si teda nechám, snad se toho hellu dožiju. Pokud budu opatrnej - budu si držet odstup a hlídat cyclone armor, mohl bych se tak dostat. Posledního winda mi zrakvil diablo klon, tak jen neupadnout do modu "přece mě nic nemůže zabít"
dawe: Co má tvoje mercka za zbraň, že je méďa o tolik silnější?
Fraxi: Díky za radu, havrany si teda nechám, snad se toho hellu dožiju. Pokud budu opatrnej - budu si držet odstup a hlídat cyclone armor, mohl bych se tak dostat. Posledního winda mi zrakvil diablo klon, tak jen neupadnout do modu "přece mě nic nemůže zabít"
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
BliiNky: Že s každou další postavou se dostaneš o akt dál. Ještě zrakvíš 12 postav a jsi guardian.
ZOMB: Jo, to znám. Víš o kolik druidů jsem kvůli tomu "přece mě nic nezabije" přišel já? Ani to nespočítám.
ZOMB: Jo, to znám. Víš o kolik druidů jsem kvůli tomu "přece mě nic nezabije" přišel já? Ani to nespočítám.
...Ancients, go, go go!