Pool of reflection - kam rychle pro ni
Malá reinkarnace Topicu. Hoši, má cenu chodit Pooly při PL1000+ a GR90+? Jsem teď trochu ztratil pro takový odhady cit.
Mi připadá, že než oběhnu dva Pooly na jeden GR, tak mi vyjde stejně udělat dva GR. K tomu je z toho víc Shardů i Lege. Nejsou už teď Pooly Retro?
Mi připadá, že než oběhnu dva Pooly na jeden GR, tak mi vyjde stejně udělat dva GR. K tomu je z toho víc Shardů i Lege. Nejsou už teď Pooly Retro?
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Re: Pool of reflection - kam rychle pro ni
Cenu to má, ale chce to oběhnout jen lokace, kde jsou pooly blízko.
Akt 1 - Leoric Manor, Cemetery of Forsaken, Southern Highlands, Festering Woods kryptu Warriors Rest
Akt 2 - Howling Plateau
Akt 3 - Bridge of Korsikk, Battlefield
Akt 4 - Realm of Fracture Fate
jinak se to nevyplatí obíhat
Akt 1 - Leoric Manor, Cemetery of Forsaken, Southern Highlands, Festering Woods kryptu Warriors Rest
Akt 2 - Howling Plateau
Akt 3 - Bridge of Korsikk, Battlefield
Akt 4 - Realm of Fracture Fate
jinak se to nevyplatí obíhat
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Mě přijde jako nejlepší Enchantress quest. Nebo Cow lvl, kde jsou garantované 2 pooly.
wert: no jasně, to jsou jasný lokace, problém je, že právě to mi zabere nějaký ty minuty, někdy až neuvěřitelně za celou tu dobu nenajdu ani jeden! Pool a pak vlezu do GR, přibrzdí se mi bezdrátovej přípoj, kaput a můžu zase obíhat (mám pořád nějaký problémy s kvalitou přípoje, nebo SSD nebo bůh ví čeho)
Tak jsem to začal řešit tak, že do GR vlezu bez Poolu a ten si jdu hledat až po skolení RG. Jenže na cca GR 95 už dostanu tolik XP za zavření GR, že to spotřebuje celej Pool a ten ani nestačí. Pak restart hry aby se Pooly obnovily, prostě mě to fakt vytáčí jakej je to opruz.
DD: jsem čoveče tohle ani nevěděl s tou Enchantrou. Mrknul jsem na googl a vypadá to slibně. To testnu..
edit: hernajs, nějak nemůžu trefit ten způsob, kdy se do questu leze (enchantra tam má ten dialog)
No, aspoň vím, že Poolování out ještě není
Tak jsem to začal řešit tak, že do GR vlezu bez Poolu a ten si jdu hledat až po skolení RG. Jenže na cca GR 95 už dostanu tolik XP za zavření GR, že to spotřebuje celej Pool a ten ani nestačí. Pak restart hry aby se Pooly obnovily, prostě mě to fakt vytáčí jakej je to opruz.
DD: jsem čoveče tohle ani nevěděl s tou Enchantrou. Mrknul jsem na googl a vypadá to slibně. To testnu..
edit: hernajs, nějak nemůžu trefit ten způsob, kdy se do questu leze (enchantra tam má ten dialog)
No, aspoň vím, že Poolování out ještě není
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já na pooly (bazény, fanty) chodím a mám svoje oblíbené místa, které i umím rychle proskákat jak s DHčkem, tak se supp barbarem.
1. akt (southern, norhtern až do leoric courtyardu, cemetery včetně jednotlivých kobek hned u vchodu do nich, drowned temple uvnitř, festering woods do kobek a sem tam zajdu royal crypts)
2. akt (road to alcarnus a jdu až ke vchodu k magdě, howling plateau až přes most do black canyonu)
3. akt (bridge of korsikk a jdu jakoby zpět přes most nahlédnout, battlefields po schodech nakoru směr do vrat do města pak, tower of damned nakouknu nahoru kousíček, tower of cursed bývá na vyvýšenině a pod schodečkama, core of arreat kousíček)
A to je všo, na 4. a 5. akt jsem se nenaučil chodit tak tam nechodím.
Krom toho je fajn, že mimo hledání poolů člověk narazí i na gobliny (gel gob udělá vždy radost) a na bandit shrinu a pozabíjím i dost elitek takže mám i farmu DB
1. akt (southern, norhtern až do leoric courtyardu, cemetery včetně jednotlivých kobek hned u vchodu do nich, drowned temple uvnitř, festering woods do kobek a sem tam zajdu royal crypts)
2. akt (road to alcarnus a jdu až ke vchodu k magdě, howling plateau až přes most do black canyonu)
3. akt (bridge of korsikk a jdu jakoby zpět přes most nahlédnout, battlefields po schodech nakoru směr do vrat do města pak, tower of damned nakouknu nahoru kousíček, tower of cursed bývá na vyvýšenině a pod schodečkama, core of arreat kousíček)
A to je všo, na 4. a 5. akt jsem se nenaučil chodit tak tam nechodím.
Krom toho je fajn, že mimo hledání poolů člověk narazí i na gobliny (gel gob udělá vždy radost) a na bandit shrinu a pozabíjím i dost elitek takže mám i farmu DB
Tak ten Enchantress quest vůbec neznám .
Jinak ve 4. aktu je dobrej ten Realm of Fracture Fate, tam je asi 7 nebo 8 míst kde může bejt, takže najdeš skoro vždycky.
Jinak ve 4. aktu je dobrej ten Realm of Fracture Fate, tam je asi 7 nebo 8 míst kde může bejt, takže najdeš skoro vždycky.
OK, tam se naučím chodit taky
Démone, ty mě trápíš!
To je to vídeo, co jsem včera čuměl. Ale já to z mluvený řeči nedám. Z textů na googlu jsem pochopil, že se tam musí jaksi, až jsi v A5 blízko Maltovi. Ale jsem to zkoušel několikrát po cestě až k němu a nikdy tam ten dialog nebyl. Nešlo by mi trošku nakopnout jak na to? (jinak na tom zase strávím svoji večerní D3 hodinku..)
To je to vídeo, co jsem včera čuměl. Ale já to z mluvený řeči nedám. Z textů na googlu jsem pochopil, že se tam musí jaksi, až jsi v A5 blízko Maltovi. Ale jsem to zkoušel několikrát po cestě až k němu a nikdy tam ten dialog nebyl. Nešlo by mi trošku nakopnout jak na to? (jinak na tom zase strávím svoji večerní D3 hodinku..)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Člověk musí mít projitou kampaň. Pak jen odescapuje všechny dialogy s Enchantress (ve městě A5) a posléze ona vyhodí ten svůj quest. To je celý
Občas se stane, že třeba 2x nebo 3x po sobě tam pool není, ale pak se zas zadaří a jsou tam třeba 3-4. Navíc ta mapa je malá, takže to je prolezlý hned. Aby to člověk mohl zaběhnout znovu, tak musí do menu a zpět do hry.
Občas se stane, že třeba 2x nebo 3x po sobě tam pool není, ale pak se zas zadaří a jsou tam třeba 3-4. Navíc ta mapa je malá, takže to je prolezlý hned. Aby to člověk mohl zaběhnout znovu, tak musí do menu a zpět do hry.
A5, kampaň samozřejmě projitá, vše odklikáno.
EDIT: mě ty Pooly doháněj k šílenství Obíhám standardní kolečko cca jako Wert a Heller, ale mám v průměru 1 Pool za celej běh Kvůli 4 Poolům (cca pro dva GR) jsem dnes měl 20 minut v prdeli. Asi na to mám hroznou smůlu.
EDIT: mě ty Pooly doháněj k šílenství Obíhám standardní kolečko cca jako Wert a Heller, ale mám v průměru 1 Pool za celej běh Kvůli 4 Poolům (cca pro dva GR) jsem dnes měl 20 minut v prdeli. Asi na to mám hroznou smůlu.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale logika věci přece říká, že když je potřeba k tomu questu mít zaběhlou kampaň, tak se ten Enchantress quest musí otevřít v rámci kampaně a ne v Adventure Modu
Když se mrkneš na to video, co jsem sem dával, tak ten borec tam napravo má napsáno:
Objectives:
Angel of Death - toto zadat jako quest v kampani
Find Malthael
Že to máš správně pak poznáš tak, že má Enchantress nad hlavou vykřičník.
Když se mrkneš na to video, co jsem sem dával, tak ten borec tam napravo má napsáno:
Objectives:
Angel of Death - toto zadat jako quest v kampani
Find Malthael
Že to máš správně pak poznáš tak, že má Enchantress nad hlavou vykřičník.
NO jasně, dy'ť logicky
Jsem z toho trochu vypadnul. Mi nedošlo, že musím do kampaně a zpět.
Díky moc.
Jsem z toho trochu vypadnul. Mi nedošlo, že musím do kampaně a zpět.
Díky moc.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě Hlavně že už víme kde, co a jak