MF turnaj vol.8
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.8
Sajs:
"že rád v nebezpečných situacích, místo útěku, zkouším, jestli to dám nebo nedám"
..to můžeš i na HC, ............ale chce to dobrý odhad
Rattus: ti přeju hodně nervů, Fend Ama - OMG !, máš můj respekt.
"že rád v nebezpečných situacích, místo útěku, zkouším, jestli to dám nebo nedám"
..to můžeš i na HC, ............ale chce to dobrý odhad
Rattus: ti přeju hodně nervů, Fend Ama - OMG !, máš můj respekt.
Greenhorn s duší Throwera
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Rattus: Fend amu jsem hrál bez úhybů a byla super, tankování řešil Decoy. Ripla v 1. aktu NM, ale ne úplně mojí vinou - rupla pode mnou židle a než jsem se stačil zvednout, rozstřílel mě bosspack fana lučistnic
Jinak když už se tu rozdělujou buildy, pojedu zřejmě Clerica. CS / Pindl hunter
Jinak když už se tu rozdělujou buildy, pojedu zřejmě Clerica. CS / Pindl hunter
Fraxinus: O bugu vím, mně jen zajímalo zda by to v budoucnu s druhým tankem a pořádným CC nebylo lepší, sám teda vím že této budoucnosti se není s Fend Amou snadný dožít takže pojedu klasiku bez úhybů.
Abuzus: Díky, při normálním hraní se mi ji v poslední době nechtělo rozehrávat (raději jsem hledal grailery s javou a strafou), tak jsem si řekl že MF turnaj by mě mohl dokopat k tomu ji zase jednou dotáhnou na guardiana.
BliiNky: Archerky pro mě byly vždy problém . Jinak já ji hrál taky vždy bez úhybů buď s Holy Freeze nebo s Defiance mercem + jsem zkoušel i RW Peace a dvě ze tří nepřežily NM.
Abuzus: Díky, při normálním hraní se mi ji v poslední době nechtělo rozehrávat (raději jsem hledal grailery s javou a strafou), tak jsem si řekl že MF turnaj by mě mohl dokopat k tomu ji zase jednou dotáhnou na guardiana.
BliiNky: Archerky pro mě byly vždy problém . Jinak já ji hrál taky vždy bez úhybů buď s Holy Freeze nebo s Defiance mercem + jsem zkoušel i RW Peace a dvě ze tří nepřežily NM.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Rattus: Bohužel, mohou nastat situace, kdy tě něco rychle běžícího, útočícího a ve velkém množství obklíčí, a než Valkiríja a merc k tobě doběhnou, budeš na cucky, protože jeden úhyb a je to v prčicích.
Každopádně je dobrý mít co nejrychlejší obouruč píku....jednou jsem zkoušel i 6x shael do Lance a i když měla teda jen základní útok, tak to byl s ní nářez...ale snad ti postačí Treachery brnění, pokud budeš mít štěstí na Lem, které ti pořeší i rezisty. A nezapomeň vymaxovat Inner Sight. Naprostá nutnost, jinak báj báj fendzonko, jakmile bys narazil na tvory s jen 50% šancí na zásah.
Každopádně je dobrý mít co nejrychlejší obouruč píku....jednou jsem zkoušel i 6x shael do Lance a i když měla teda jen základní útok, tak to byl s ní nářez...ale snad ti postačí Treachery brnění, pokud budeš mít štěstí na Lem, které ti pořeší i rezisty. A nezapomeň vymaxovat Inner Sight. Naprostá nutnost, jinak báj báj fendzonko, jakmile bys narazil na tvory s jen 50% šancí na zásah.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Fraxinus: Díky za rady. Inner Sight je jasnej, 6x shael Lance mě nenapadlo a zní to zajímavě takže vyzkouším .
- Neposunuse
- Gorebelly
Zdarec, taky se hlásím. Čím více hráčů, tím větší sranda, že jo?
Pojedu HC Hammera, kterého ještě furt nemám. Ale budu mít dost málo času, takže pokud to půjde, prosím DD, aby mě při rozlosování dal do nějaké skupiny/koše, kde budou mně podobní.
A kde zase máme ženy? Snad nesublimovaly...
PS: DD, krásná ber, no neber ji
Pojedu HC Hammera, kterého ještě furt nemám. Ale budu mít dost málo času, takže pokud to půjde, prosím DD, aby mě při rozlosování dal do nějaké skupiny/koše, kde budou mně podobní.
A kde zase máme ženy? Snad nesublimovaly...
PS: DD, krásná ber, no neber ji
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
@Neposunuse: gratulace k 333 příspěvkům
@Abu: gratulace k 777 příspěvkům
zajímavý, před 2ma dny jsem přál Slw k 666 příspěvkům
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
A BliiNky bude mít brzo pětikiloSecondface píše: ↑17.12.2017, 19:13 hod.@Neposunuse: gratulace k 333 příspěvkům
Moje řečNeposunuse píše: ↑17.12.2017, 17:54 hod.Zdarec, taky se hlásím. Čím více hráčů, tím větší sranda, že jo?
Co se týče týmů, tak s tím si nedělej starosti. Jde především o zábavu
A ženy tu zatím jaksi chybí no.
Ahoj...Mrzi me co se stalo minule
Nevim jestli mam se pripojit k trunaji,hral bych treba jen 2-3 tydny...
Nevim jestli mam se pripojit k trunaji,hral bych treba jen 2-3 tydny...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
shakyn: Neřeš co bylo minule Až se rozhodneš, tak dej vědět co a jak Ale takových nás tady bude víc, takže bych to neřešil. Navíc herních týdnů bude jen 7, takže bys byl téměř v polovině.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
shakyn: Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se a pobavit se.
...Ancients, go, go go!
Tak ja se tedy hlasim
Chci dohrat SC hell za necra,ale treba me to bude bavit dele :
Chci dohrat SC hell za necra,ale treba me to bude bavit dele :
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Já se taky přidám a zkusím zaspamovat skupiny at se přidaj
Postava BF assa nebo BK Barbar
Jinak hezké vánoce a pohodoví začátek turnaje. já začnu asi 27.12
Postava BF assa nebo BK Barbar
Jinak hezké vánoce a pohodoví začátek turnaje. já začnu asi 27.12
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Super a vítej v turnaji. Pokud bys někoho navíc splašil, tak by to bylo jedině fajn
Zdarec, vrátil jsem se k D2 po 3 letech, turnaj si rád zaběhnu ale kvůli časové vytíženosti se s pár hodinami cítím na spodek tabulky pokud nevadí, rád se přidám
Ahoj, Taky bych se rad pridal nejsem sice zadny profik ale for fun si to dám s vama
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Shluken + Wlad: Vítejte v turnaji a ať se daří
Takže pokud dobře chápu pravidla, nemusím tě zahlcovat fotkami každé prkotiny, ale chceš fotky itemů za 3 a více bodů. Tak snad fair play bude fungovat a nikdo nebude šmelit