MF turnaj vol.8
Moderátor:Dark_Deamon
Takhle blbě se nechat chytit V LK to neumi každej XD
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Re: MF turnaj vol.8
Skoda, GL s dalsim charem
Ty brďo... To je vystřílených šípů a teď me čeká Diablo...
@DD: Jak si to s Cold Amou zvládal?zatim jsem 25lvl a je to makačka.
@DD: Jak si to s Cold Amou zvládal?zatim jsem 25lvl a je to makačka.
Štěstí přeje připraveným...
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Smilee...RIP
Dragonius....vyexpi se na sarině (kurast bazar -ruined temple na p8)na 30 lvl, pořid si valku a zkus poskládat edge (jinak ho prostě budeš muset ustřílet)
problém s coldamou je že prostě do 30 lvlu to stojí za vyliž..... Na NM co nejdříve poskládat insight tyčku pro merce pak to půjde samo
edit...pravděpodobně to tu demon psal ale v A2 si koupit 3dourovej luk a narvat tam 3 ral a mělo by to být cajk
Dragonius....vyexpi se na sarině (kurast bazar -ruined temple na p8)na 30 lvl, pořid si valku a zkus poskládat edge (jinak ho prostě budeš muset ustřílet)
problém s coldamou je že prostě do 30 lvlu to stojí za vyliž..... Na NM co nejdříve poskládat insight tyčku pro merce pak to půjde samo
edit...pravděpodobně to tu demon psal ale v A2 si koupit 3dourovej luk a narvat tam 3 ral a mělo by to být cajk
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
@dawe: diky, jdu na to. Ja to chtel probehnout a pokosit, ale nedoslo mi, ze to neni Hammerdin
EDIT: Po 36 minutach Diablo padnul a jeho skonanim jsem dovrsil 30. level, tzn... Freezing Arrow
Bodu 17...
EDIT: Po 36 minutach Diablo padnul a jeho skonanim jsem dovrsil 30. level, tzn... Freezing Arrow
Bodu 17...
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 31.12.2017, 00:35 hod., celkem upraveno 1 x.
Tak ja zatim skore 25 bodu summon necro, normal zamnou ale jak se tak divam na vas tak jedete trosku mimo me moznosti
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Možnosti nemožnosti, náš tým pane kolego hraje především pro zábavu
Krásné dropy tady mate radost se kukat Crec tvl ty jedeš
HC Grál - Nesbírám
Smilee zkus priste “edit” jinak mas pravdu, nekterym to pekne pada.
dawemorraless Tvoje rada byla nad zlato, u Sariny to bylo celkem rychle, diky
Me potesilo The Eye of Etlich
dawemorraless Tvoje rada byla nad zlato, u Sariny to bylo celkem rychle, diky
Me potesilo The Eye of Etlich
Pěkně jedete
Crec: Pěkné nálezy, jen škoda, že tak zkušený hráč stále jede SC
RIP všem zesnulým, já začnu hrát za pár dní a už se moc těším Jak jsem psal v jiném tématu - pojedu něco kontaktnějšího, s největší pravděpodobností nějakého barbara, takže žádné závratné skore nečekejte
Hodně štěstí, žádné ripy a hlavně příjemné hraní
Crec: Pěkné nálezy, jen škoda, že tak zkušený hráč stále jede SC
RIP všem zesnulým, já začnu hrát za pár dní a už se moc těším Jak jsem psal v jiném tématu - pojedu něco kontaktnějšího, s největší pravděpodobností nějakého barbara, takže žádné závratné skore nečekejte
Hodně štěstí, žádné ripy a hlavně příjemné hraní
Dragonius: Jako by se stalo
HC Grál - Nesbírám
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Zomb: Konečně někdo, kdo se nebojí. Já jedu až příliš kontaktní sosičku, a teď ji čeká diablo na NM.
Lukesss: Jak jsi na tom, týmový kolego? Nějak po tobě není vidu-slechu.
Lukesss: Jak jsi na tom, týmový kolego? Nějak po tobě není vidu-slechu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tak u mě to hroceí skončí 2.1. pak to bude časově v perdeli. Momentálně sem v Pac Man modu a jezdím LK na infi. Samozřejmě aby mě neškráblo (nejsem DD ) tak to prokládám tunelama pitama.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Lojza2006: Jak si na tom, kolego?
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Dnes bych na to mohl na chvilku vlitnout. Ted toho mam docela dost... Diplomka, zkouskove, projekty, dava to docela casove zabrat. Ale druhy tyden v lednu by uz mohl byt plne ve stylu D2
Fraxi: Si piš! Hodně štěstí s melee soso
Nakonec jsem se rozhodl, že pojedu berserkera s Find Item, ale pořád přemýšlím kam nacpat body...
Základem pro mě je:
20 Berserk
20 Howl
17 Find Item
5 Natural Resistance
Zbytek chci rozprostřít mezi BO, Shout a Mastery... ale jelikož hraju HC, vidím to na max BO a zbytek do Shoutu (skoro max), a na mastery už nebude prostor... což je sice fajn z toho pohledu, že nebudu omezenej na typ zbraně, ale zase přicházím o dmg a attack rating... ale nějaký kompromis udělat musím.
Cílové lokace vidím na Pit, LK (Howl a vysoká rychlost běhu se bude hodit), možná Pindl nebo Thresh, ale i CS.
K ní se chci zeptat - tenhle build je díky Howlu jako dělaný pro to, aby se probil celou lokací, ale zabil jen bossy / championy a zbytek nechal být. Samozřejmě otevřu sealy a zabiju i Diabla. Když se vyvolá Diablo, všechna monstra zemřou... jestli si pamatuju dobře, tak expy za ně nemám, ale drop za sebou nechají, že? Já jen že já skoro vždycky dělal full cleary CS, takže nevím úplně, jak to funguje. S tímhle buildem by možná stálo za to potom celou lokaci proběhnout, zda nepadlo něco zajímavého z běžných monster, že? A nevíte, zda i v tomto případě platí, že s vyššími players padne z obyč monster víc věcí? Nemáte někdo s tímhle způsobem běhání CS zkušenosti? Díky
Nakonec jsem se rozhodl, že pojedu berserkera s Find Item, ale pořád přemýšlím kam nacpat body...
Základem pro mě je:
20 Berserk
20 Howl
17 Find Item
5 Natural Resistance
Zbytek chci rozprostřít mezi BO, Shout a Mastery... ale jelikož hraju HC, vidím to na max BO a zbytek do Shoutu (skoro max), a na mastery už nebude prostor... což je sice fajn z toho pohledu, že nebudu omezenej na typ zbraně, ale zase přicházím o dmg a attack rating... ale nějaký kompromis udělat musím.
Cílové lokace vidím na Pit, LK (Howl a vysoká rychlost běhu se bude hodit), možná Pindl nebo Thresh, ale i CS.
K ní se chci zeptat - tenhle build je díky Howlu jako dělaný pro to, aby se probil celou lokací, ale zabil jen bossy / championy a zbytek nechal být. Samozřejmě otevřu sealy a zabiju i Diabla. Když se vyvolá Diablo, všechna monstra zemřou... jestli si pamatuju dobře, tak expy za ně nemám, ale drop za sebou nechají, že? Já jen že já skoro vždycky dělal full cleary CS, takže nevím úplně, jak to funguje. S tímhle buildem by možná stálo za to potom celou lokaci proběhnout, zda nepadlo něco zajímavého z běžných monster, že? A nevíte, zda i v tomto případě platí, že s vyššími players padne z obyč monster víc věcí? Nemáte někdo s tímhle způsobem běhání CS zkušenosti? Díky
@Zomb: Reknu to zkracene, s timhle buildem zapomen na CS...Bude to zoufale pomaly a zarucuju, i nebezpecny...nehlede na to, ze jen obycejni Bossaci dropujou poradne, Diablo samotnej prd stejne jako Baal a Seal bossaci jsou brany jako championi, takze taky prd...muzu ti rict ze svy zkusenosti, ze CS se na itemy behat nevyplati...
Jako klasicky bych to videl na Mepha/Pindla, to bude v pohode, ten Pit je bez tele taky opruz...Mno uvidis
Jako klasicky bych to videl na Mepha/Pindla, to bude v pohode, ten Pit je bez tele taky opruz...Mno uvidis
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Takže Diablo na NM to má za sebou, a trend pokračuje, tentokrát mě obdařil Vidala lukem, a jako bonus dokonce Homongous sekyrku. Tady Zombe vidíš, jaký by tě z Diabla čekaly dropy, a tohle je prosím pěkně NM, na hellu by to bylo ještě horší.
Jinak to bylo tady celkem o hubu, 600 života je děsně málo a předměty s lajfy v nedohlednu. Ideál by byl Shaftstop, Duriel's Shell, Spirit Forge nebo bych se spokojil klidně i s Iron Peltem, ale Stealth je vážně už děsně málo.
Jinak to bylo tady celkem o hubu, 600 života je děsně málo a předměty s lajfy v nedohlednu. Ideál by byl Shaftstop, Duriel's Shell, Spirit Forge nebo bych se spokojil klidně i s Iron Peltem, ale Stealth je vážně už děsně málo.
...Ancients, go, go go!