MF turnaj vol.8
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizovaná score tabulka!
Pořadí na prvních třech místech se krapet proházelo. Máme tu už 2 lidi, kteří mají přes tisíc bodů a to po pouhých 13 dnech. Dneškem máme za sebou taky 1/4 z turnaje.
Důležité upozornění!
Informace pro ty, kteří používají tabulku od Javurka, která slouží k rychlejšímu obarvení nalezených předmětů (list2: ctrl + c/v) zde ve vedlejším topicu. Ano vím, že v ní jsou určité chyby ohledně toho, že některé itemy i když je máte nalezené, tak se vám zde neobarví. Problém nastal, když jsem před turnajem u některých itemů měnil bodovou hodnotu. Náš kolega Slw ale nelenil a tyto chyby opravil. Odkaz na opravenou tabulku je zde. Omlouvám se všem za tuto chybu.
Ti z vás, kteří zde nalezené předměty obarvují ručně, tak vás se to netýká.
Marast: Njn...jestli mi tam chceš vyznat lásku, tak se holt budeš muset zaregistrovat
Hlavně HC hráčům přeju GL a dávejte pozor na svou hladinu life. Já v tom LK propotil minimálně dvoje trenky
https://www.twitch.tv/videos/215683495?t=02h35m48s
https://www.twitch.tv/videos/215745172?t=02m36s
Pořadí na prvních třech místech se krapet proházelo. Máme tu už 2 lidi, kteří mají přes tisíc bodů a to po pouhých 13 dnech. Dneškem máme za sebou taky 1/4 z turnaje.
Důležité upozornění!
Informace pro ty, kteří používají tabulku od Javurka, která slouží k rychlejšímu obarvení nalezených předmětů (list2: ctrl + c/v) zde ve vedlejším topicu. Ano vím, že v ní jsou určité chyby ohledně toho, že některé itemy i když je máte nalezené, tak se vám zde neobarví. Problém nastal, když jsem před turnajem u některých itemů měnil bodovou hodnotu. Náš kolega Slw ale nelenil a tyto chyby opravil. Odkaz na opravenou tabulku je zde. Omlouvám se všem za tuto chybu.
Ti z vás, kteří zde nalezené předměty obarvují ručně, tak vás se to netýká.
Marast: Njn...jestli mi tam chceš vyznat lásku, tak se holt budeš muset zaregistrovat
Hlavně HC hráčům přeju GL a dávejte pozor na svou hladinu life. Já v tom LK propotil minimálně dvoje trenky
https://www.twitch.tv/videos/215683495?t=02h35m48s
https://www.twitch.tv/videos/215745172?t=02m36s
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.8
Takže prvních pár Komtes a Pit runů:
Polmaličku skládám runy na update a plánovaná RW (Hel - Um). Z toho, co Vás zajímá:
je libo helmicku ? a prvni "líbí"
Lvl 80 a 100 b. Jak jste si asi všimli, tak jsem úplně ignoroval Vaše rady a rozhodl jsem se pro cestu ShadWar. Ono s 15-ti body v ShocWebu bych toho z FireBlastu moc nevykouzlil. Takhle jen z prebuffu mám (zatím) +7 Shadow. No, kdo chce kam...
Jinak big Congr k těm BERkám a především k JAH !!
Deamon mně trošku rozesmál, jak málem přehlédl tu ISTku a tvůj drop-mod-patch mi určitě pošli RIPe !!
Polmaličku skládám runy na update a plánovaná RW (Hel - Um). Z toho, co Vás zajímá:
je libo helmicku ? a prvni "líbí"
Lvl 80 a 100 b. Jak jste si asi všimli, tak jsem úplně ignoroval Vaše rady a rozhodl jsem se pro cestu ShadWar. Ono s 15-ti body v ShocWebu bych toho z FireBlastu moc nevykouzlil. Takhle jen z prebuffu mám (zatím) +7 Shadow. No, kdo chce kam...
Jinak big Congr k těm BERkám a především k JAH !!
Deamon mně trošku rozesmál, jak málem přehlédl tu ISTku a tvůj drop-mod-patch mi určitě pošli RIPe !!
Greenhorn s duší Throwera
- Slw
- Minion of Destruction
Abu pěkně já sem zatím viděl nejvyšší runu Lem (ale to mi pro tuto chvíli stačí). v tabulce týmů sme se vyšvihli na 4 místo k tabulce-snad sem to projel všechno, kdyby někdo našel chybu tak ať to sem postne. každý si to pak opraví už sám, ne?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Abu CG k ist...já hraběnku vzdal vubec nic necela dát a to mám echt cestu k ní. Momentálně sem přeroloval mapy kvůli LK kde na p5 nepadalo vůbec nic. Ted jezdím klasický full clear na p7 s tím že čemu neuteču prostě zabiju. Zatím mám za sebou 2 runy tak držte palce ...stačí mi jen vex ist um a bude spokojenost samozřejmě runy na CTA by taky bodli ale bez nich to přežiju.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Další dva nálezy v LK. Dělilo je od sebe 20 runů:
https://www.twitch.tv/videos/216493725?t=01h08m28s
https://www.twitch.tv/videos/216493725?t=01h54m22s
Abuzus: Gratulace k Ist A tu svou bych určitě nepřehlídl
https://www.twitch.tv/videos/216493725?t=01h08m28s
https://www.twitch.tv/videos/216493725?t=01h54m22s
Abuzus: Gratulace k Ist A tu svou bych určitě nepřehlídl
Tak nějaký ten report ode mě...tentokrát pouze slovně ať tu není dlouhý štrůdl screenů
Poslední ucházející drop z Mefista byl Azurewrath, jinak už běhávám Pindla a ten se během posledních dní pochlapil tímto:
2x Tomb Reaver
2x Griswold shield
2x Ondals Almighty Spired helm
2x Aldur brnko
2x TR brnko
2x Leviathan
Trang Oul Helm + belt
Death Cleaver
Ghostflame
Boneflame
a na závěr runka Gul
Posledních pár dnů mě pindl zásobuje od každého lepšího itemu hned po dvakráte, namísto aby dropl něco jiného, už mě tím docela dopaluje, snad tento trend brzo opadne
Poslední ucházející drop z Mefista byl Azurewrath, jinak už běhávám Pindla a ten se během posledních dní pochlapil tímto:
2x Tomb Reaver
2x Griswold shield
2x Ondals Almighty Spired helm
2x Aldur brnko
2x TR brnko
2x Leviathan
Trang Oul Helm + belt
Death Cleaver
Ghostflame
Boneflame
a na závěr runka Gul
Posledních pár dnů mě pindl zásobuje od každého lepšího itemu hned po dvakráte, namísto aby dropl něco jiného, už mě tím docela dopaluje, snad tento trend brzo opadne
HC Grál od 18. 2. 2019
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné dropy. Hlavně ten Griswold Shield závidím. Ten se mi stále vyhýbá.
Tak já hlásím menší progres. Už mě nebavilo chodit jen NM mepha, tak jsem včera vlezl na Hell a zabil alespoň Blood Raven. Dnes jsem si udělal čas a trochu se tomu věnoval. Momentálně můžu úspěšně hlásit 77. level a jsem v kurastu. Konkrétně jsem přinesl Alkorovi tu jeho Las knihu. Měl jsem obavy při vstupu na ta schody dolu a samozřejmě jsem to netrefil na poprvé Prvně na mě vyskočily pavouci, kteří byli IF, takže se dali zchladit orbem, takže jsem přežil a druhá jeskyně byla u vstupu čistá Za to 3 bosspacky u knížky nic moc Ale hydry si s tím poradily a já jen stál o 2 místnosti vedle. Jen jsem zahlédnul pod někým fanatismus...o důvod víc držet se stranou Na výbavě mám 0% MF, takže jediný drop byl někdy na začátku 1. aktu Chaos Armor myslím
Pokračování příště.
PS: Hydry jsem si oblíbil, jsou super a moc mě tento build baví. A zároveň si nejsem jistý, jestli jsem kdy čarodku dotáhl takhle daleko. Snad to nezakřiknu...
Pokračování příště.
PS: Hydry jsem si oblíbil, jsou super a moc mě tento build baví. A zároveň si nejsem jistý, jestli jsem kdy čarodku dotáhl takhle daleko. Snad to nezakřiknu...
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Pani potrebujem help.
Je nejaky sposob ako resetnut quest?
Vcera sa mi podarila dost haluz. siel som zabit nihalaka na NM a ako vzdy som po zabiti nesiel uzavriet quest aby som mohol behat pinda dookola na nejake tie predmety....ale
Padol mi biely mage plate a som sa rozhodol ho ist inbuvnut do act 1 cez waypoint(nechal som si inbuve)...a ked som sa vratil do act 5 tak cerveny portal k pindovi tam uz nebol:( a ze si mam personalizovat item..kua
Skusal som ist na pinda odzadu cez waypoint najblizsi ale je hned pri dverach a nieje to moc bezpecne
Je nejaky sposob ako resetnut quest?
Vcera sa mi podarila dost haluz. siel som zabit nihalaka na NM a ako vzdy som po zabiti nesiel uzavriet quest aby som mohol behat pinda dookola na nejake tie predmety....ale
Padol mi biely mage plate a som sa rozhodol ho ist inbuvnut do act 1 cez waypoint(nechal som si inbuve)...a ked som sa vratil do act 5 tak cerveny portal k pindovi tam uz nebol:( a ze si mam personalizovat item..kua
Skusal som ist na pinda odzadu cez waypoint najblizsi ale je hned pri dverach a nieje to moc bezpecne
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tohle nemá co dělat s Nihlathakem. Červený portál k Pindleskinovi se uzavře, když se v Halls of Pain aktivuje waypoint.
Jedinej způsob, jak waypoint odebrat je přes ATMU, ale takovej způsob už není moc legit, takže bych to nechal být. Pokud ti jde o itemy, tak běhej NM Mefa (p1). Pokud ti jde o expy, tak NM Baala (p8).
Jedinej způsob, jak waypoint odebrat je přes ATMU, ale takovej způsob už není moc legit, takže bych to nechal být. Pokud ti jde o itemy, tak běhej NM Mefa (p1). Pokud ti jde o expy, tak NM Baala (p8).
@Demon
no to som nevedel s tim waypointom..ja som myslel ze iba nemam ukoncit quest a budem mat cerveny portal otvoreny.
Ocividne som neoznacil na normal ten waypoint kedze mam tam stale ten cerveny portal.
Tak to som sa riadne ochudobnil..pretoze p8 pindo runy s mojim summon necrom su balada kedze pokial vstanu ti kostlivci zo zeme tak ja z nic narobim moje kostry:) o polku menej nepriatelov a 10 mojich kostier pripravenych
no to som nevedel s tim waypointom..ja som myslel ze iba nemam ukoncit quest a budem mat cerveny portal otvoreny.
Ocividne som neoznacil na normal ten waypoint kedze mam tam stale ten cerveny portal.
Tak to som sa riadne ochudobnil..pretoze p8 pindo runy s mojim summon necrom su balada kedze pokial vstanu ti kostlivci zo zeme tak ja z nic narobim moje kostry:) o polku menej nepriatelov a 10 mojich kostier pripravenych
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Sice to mohla být vex ale držkovat nebudu. Mercík má konečně Obedience a já konečně naroloval gut LK s tunelama a pitem. Bodíky lezou pomalu nahoru. GL HF a No Rips
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Dá se ještě přihlásit? Že bych to zkusil?
Doufám že ještě nikdo nenašel tyraels might.
Ted bude ale problém to vůbec nainstalovat, už nepamatuju nic, jakou verzi, jak nainstalovat plugy prostě nic
Doufám že ještě nikdo nenašel tyraels might.
Ted bude ale problém to vůbec nainstalovat, už nepamatuju nic, jakou verzi, jak nainstalovat plugy prostě nic
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Takže zábava v LK je dokonána. Na celou tuto srandu bylo zapotřebí 2062 p7 runů. Dvě poslední videa z LK:
https://www.twitch.tv/videos/216694433?t=12m12s
https://www.twitch.tv/videos/216694433?t=47m02s
Zde je video ze skládání RW's Infinity, Silence a Call to Arms.
https://www.twitch.tv/videos/216694433?t=57m43s
Během těch 2062 runů mi padla:
3x Mal
3x Ist
3x Gul
4x Vex
4x Ohm
2x Sur (scubené na Ber)
1x Ber
Padlo také 18 skillerů a dalších 7 skillerů jsem vytočil v cube přes gemy:
Amazon:
+1 Passive and Magic, +30 to Life
+1 Bow and Crossbow
+1 Bow and Crossbow (cube)
Assassin:
+1 to Shadow Disciplines
+1 to Shadow Disciplines, +4 to Maximum Damage
Barbarian:
+1 to Warcies
+1 to Warcies
Druid:
+1 to Shape Shifting, Adds 7-14 Fire Damage (cube)
+1 to Shape Shifting, 25% Extra Gold from Monsters
+1 to Summoning
+1 to Elemental (cube)
Necromancer:
+1 to Poison and Bone, +16 to Life (cube)
+1 to Poison and Bone, +11 to Life
+1 to Poison and Bone, +9 to Life
+1 to Poison and Bone
+1 to Poison and Bone
+1 to Summoning, +3 to Maximum Damage
+1 to Curses, +33 to Life
+1 to Curses
Paladin:
+1 to Combat, Adds 1-29 Ligtning Damage
+1 to Combat
+1 to Offensive Auras (cube)
Sorceress:
+1 to Fire
+1 to Lightning (cube)
+1 to Ligthning, 29% Extra Gold from Monsters (cube)
Potom jsem si to namířil přes Anyu, Ancienty k Baalovi, kde jsem to dotáhl na Guardiana. Ancienty jsem musel 2x rollovat skrz Amplifu.
Stihl jsem dát ve WSK/Baal 9 runů (p3) a v jednom z nich na mě čekalo překvápko https://www.twitch.tv/videos/216694433?t=05h24m22s
https://www.twitch.tv/videos/216694433?t=12m12s
https://www.twitch.tv/videos/216694433?t=47m02s
Zde je video ze skládání RW's Infinity, Silence a Call to Arms.
https://www.twitch.tv/videos/216694433?t=57m43s
Během těch 2062 runů mi padla:
3x Mal
3x Ist
3x Gul
4x Vex
4x Ohm
2x Sur (scubené na Ber)
1x Ber
Padlo také 18 skillerů a dalších 7 skillerů jsem vytočil v cube přes gemy:
Amazon:
+1 Passive and Magic, +30 to Life
+1 Bow and Crossbow
+1 Bow and Crossbow (cube)
Assassin:
+1 to Shadow Disciplines
+1 to Shadow Disciplines, +4 to Maximum Damage
Barbarian:
+1 to Warcies
+1 to Warcies
Druid:
+1 to Shape Shifting, Adds 7-14 Fire Damage (cube)
+1 to Shape Shifting, 25% Extra Gold from Monsters
+1 to Summoning
+1 to Elemental (cube)
Necromancer:
+1 to Poison and Bone, +16 to Life (cube)
+1 to Poison and Bone, +11 to Life
+1 to Poison and Bone, +9 to Life
+1 to Poison and Bone
+1 to Poison and Bone
+1 to Summoning, +3 to Maximum Damage
+1 to Curses, +33 to Life
+1 to Curses
Paladin:
+1 to Combat, Adds 1-29 Ligtning Damage
+1 to Combat
+1 to Offensive Auras (cube)
Sorceress:
+1 to Fire
+1 to Lightning (cube)
+1 to Ligthning, 29% Extra Gold from Monsters (cube)
Potom jsem si to namířil přes Anyu, Ancienty k Baalovi, kde jsem to dotáhl na Guardiana. Ancienty jsem musel 2x rollovat skrz Amplifu.
Stihl jsem dát ve WSK/Baal 9 runů (p3) a v jednom z nich na mě čekalo překvápko https://www.twitch.tv/videos/216694433?t=05h24m22s
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Deamon: ...tomu říkám tah na branku.... můj obdiv a big CG !!! S infi to pojede jak na másle. První trojka se už třese :-)
Greenhorn s duší Throwera
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Javore. Přihlásit se klidně můžeš. Tyrael's Might ještě nikdo nedropl, i když unique Sacred Armor tu už padl 2x. Co se týče instalu, tak 1.13. najprv se instaluje patch a pak PlugY. D2 se pak spouští přes PlugY, The Survival Kit.
Pošlu ti PM se score listem, jehož obsah patří sem: viewtopic.php?f=132&t=11991 . Bodovací tabulka je na první stránce tohoto topicu. A jelikož teď bude lichej počet hráčů, tak budeš v týmu solo.
Abuzus: Díky Snad ty body konečně začnou trochu naskakovat Hlavní cíl je pro mě nadropovat nějaký grailery. Zatím mám během tohoto turnaje dva nový kousky. Ten WF a TGV. Možná se trochu posunu i v RW's, ale na to jsem ještě nekoukal.
grats daemon ty mas ale trpezlivost:) tolko runov.....respect.
Inak som rozmyslal o tej atme co si pisal a odobrati toho waypountu aby sa otvoril cerveny portal k pindovi..
Mozem to urobit? myslim ze tym neziskam ziadnu vyhodu oproti ostatnim...a podvadzat nebudem to sa nemusis bat:)
Inak som rozmyslal o tej atme co si pisal a odobrati toho waypountu aby sa otvoril cerveny portal k pindovi..
Mozem to urobit? myslim ze tym neziskam ziadnu vyhodu oproti ostatnim...a podvadzat nebudem to sa nemusis bat:)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@DD: CG k runám i k Windforcu. Úplně si pamatuju jak jsi ho tenkrát vášnivě huntil ještě se svojí SC Cold Amou
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jimmi: Díky
Promiň, ale to s tou Atmou ti povolit nemůžu. Taky by se mohlo stát, že by pak došel někdo jinej se slovy: "A když jsi mu povolil toto, tak já chci toto." A dostal bych se do situace, ve které rozhodně být nechci.
Jak už jsem ti psal. Se Summon Necrem bys měl dávat Baala na p8 v pohodě. Tam expy nabereš rychle. Navíc jsi pořád jen na NM. To hlavní a sice Hell máš pořád před sebou
Info k fotkám:
Jak je psáno v pravidlech v bodu č.12, tak doufám, že si fotíte ty lepší dropy. Jde hlavně o HR's (Mal - Zod), všechny TC87 předměty a předměty, které jsou za víc jak 3 body. Tyto fotky bych opravdu rád viděl. Věřím, že tu někdo nehodlá podvádět, ale jistota je jistota Jedna věc je si totiž v tabulce body naklikat a druhá věc to mít podložené. A pro upřesnění....když vám třeba 8x padne Jah, tak stačí mít fotku jen té jedné. Body v tabulce máte stejně taky jen za jednu
Promiň, ale to s tou Atmou ti povolit nemůžu. Taky by se mohlo stát, že by pak došel někdo jinej se slovy: "A když jsi mu povolil toto, tak já chci toto." A dostal bych se do situace, ve které rozhodně být nechci.
Jak už jsem ti psal. Se Summon Necrem bys měl dávat Baala na p8 v pohodě. Tam expy nabereš rychle. Navíc jsi pořád jen na NM. To hlavní a sice Hell máš pořád před sebou
Info k fotkám:
Jak je psáno v pravidlech v bodu č.12, tak doufám, že si fotíte ty lepší dropy. Jde hlavně o HR's (Mal - Zod), všechny TC87 předměty a předměty, které jsou za víc jak 3 body. Tyto fotky bych opravdu rád viděl. Věřím, že tu někdo nehodlá podvádět, ale jistota je jistota Jedna věc je si totiž v tabulce body naklikat a druhá věc to mít podložené. A pro upřesnění....když vám třeba 8x padne Jah, tak stačí mít fotku jen té jedné. Body v tabulce máte stejně taky jen za jednu
- Slw
- Minion of Destruction
Démon je prostě Démon Javore su rád, žes to tu úplně nezapíchl. welcome back doufám, že zaútočíš na první trojici
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.