Sajs:
Jedu na ubery klasického zealota. Tady na webu doporučují přímo freeze zealot, ale ten mi nesedí.
Kde kdo na solo ubery doporučuje smitera, ale ten mě taky nebaví- jsem strašně vybíravej
A ačkoli zatím na něm nemám žádný žůžo equip, tak Diablo klona dám a zrovna tak uber Izuala, Duriela a Lilith
Abych byl přesnější ohledně mého současného gearu:
Helm: guillaume's face
Armor: fortitude(Nejdražší z celého gearu)
Weapon: LightSaber - kdybych ho nedropl na mephovi asi by stačil i oath
Shield: gerke's sanctuary - vím nic extra, ale aspoň ten blok když teď není nic lepšího+all resist
Ruce: dracul's grasp - bez nich to fakt nejde
Boty: Goblin toe - mají CB dost slušný a bohužel zatím nemám GoreRidery
Ringy: RavenFrost & cathan's seal
Pásek: String of Ears - podle mě i lepší/efektivnější než verdungo
Amulet: Mahim-Oak -aspoň nějaké resisty a válí se všude
+nějaké ty charmy s poison dmg
Frenzy barb je super, taky jsem o něm uvažoval, jen z mé zkušenosti většinově potřebuje barb dobrý gear, který je na něj dosti drahý a momentálně jsem tedy volil "OP" možnost tedy paladina

Ale myslím, že ve výsledku bude mnohem lepší, když bude mít gear a hlavně si myslím, že i zábavnější.
Jinak všem děkuji za rady

Obter!vr: rozhodně díky za toho barba, berserker je dobrej, navíc z barbů ani ne tak náročnej na vybavení a rovnou zfouknu i první postavu z mých dalších plánovaných sedmi s fullelite setem
Sajs: s tou trapkou mě to ani nenapadlo vlastně na pindleskina, napadla mě jen tiger+dragontail což se ukázalo trošku nedomyšlené, protože všichni tam mají charge a assa je trošku náchylná na rány

Asi je i pravda, že nekr by šel jinam, jen mě vždy fascinoval bonemancer hlavně kvůli své strategii, že se neschovává za skelety, ale hráč sám musí trošku používat taktiku a držet si nepřátele za bone wallkou a pindle mě napadl, protože nikdy není magicimmune
dawemorraless: K té sorceress, přeci jen meph má dobrou šanci na arachnida a hlavně za sorc jsem strašný noob ačkoli to už nějakou tu chvíli hraju a nikdy ji nedostanu dál jak Meph Hell... ne že by to nešlo jen se u ní vždy upnu na MF a je mi líto zahazovat skoro 500MF ačkoli jsem pak v pytli s resisty

Jinak proč myslíš, že to mám rozehrané divoce? Jen by mě to zajímalo, protože např. HuTor mi vždy přišel jako nejlepší volba na Diabla, Java to snad už jen Trapka a CE necro ji dokážou dohnat na Cowách, Sorc ačkoli to za ní neumím vždy hned po HuTorovi kdy ho mám konečně jako Championa, rozjedu sorcu kvůli shánění itemů a ten bone... no prostě mě vždy fascinoval

A ten zeal je takový... ne tolik náročný výbavou uber killer. -Tedy alespoň takhle jsem to vnímal při zakládání postav, ale u HuTora Sorcy a javy nemám takový problém ani s p8