Podzimní D2 HC Challenge: Čapni kopí a hrej!
Moderátor:Dark_Deamon
Neposunuse: Jsem rád, že jsem inspiroval svou postavou. Jen bych ještě dodal, že ohnivý medvědodlak se dá jet na mnoho různých způsobů - i bez Shockwave (ten jsem měl kvůli bezpečnosti) a bez Armageddonu (ten jsem měl kvůli plošnému dmg a celkové podpoře) - pro maximální Fire Claws damage bys do těchhle skillů neměl vůbec investovat.
Jinak ještě radši varuju před ubery - Life Tap v tomhle případě není všespásná, fyzická složka útoku je fakt malá...
Hodně štěstí
Jinak já v turnaji určitě pojedu full-clear, na co nejvyšší /players, uvidím, zda si vystačím se single pass...
Build pojedu následovně:
20 Spear Mastery
20 Whirlwind
20 Battle Orders
5 Find Item
5 Natural Resistance
Poté (pokud budu naživu), investuju zbytek bodů buď do War Cry, Shout či Concentrate.
Přeju vám hodně štěstí a příjemné hraní
Jinak ještě radši varuju před ubery - Life Tap v tomhle případě není všespásná, fyzická složka útoku je fakt malá...
Hodně štěstí
Jinak já v turnaji určitě pojedu full-clear, na co nejvyšší /players, uvidím, zda si vystačím se single pass...
Build pojedu následovně:
20 Spear Mastery
20 Whirlwind
20 Battle Orders
5 Find Item
5 Natural Resistance
Poté (pokud budu naživu), investuju zbytek bodů buď do War Cry, Shout či Concentrate.
Přeju vám hodně štěstí a příjemné hraní
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podzimní D2 HC Challenge: Čapni kopí a hrej!
Nezapomeň na berserk (klidně vymaxovat), jinak na full-clear můžeš s klidem zapomenout.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Pokud zapojí OW & Cold Iron Wolfa, tak má šanci (i když u toho asi zestárne o pár let) Samozřejmě i v tomhle případě může nachytat kombo Cold+Phys immune. Jakmile se ale jede na co nejvíc Players & Full Clears, existuje šance na to, že padne LEM, a splácne se Lawbringer pro A5 barbara. Ale to už se bavíme možná v rámci dobré víry než toho, co je pravděpodobné
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. A já pamatuju hry, kdy jsem na players 8 dostal nanejvýš dol.
...Ancients, go, go go!
Do Berserku samo sebou aspoň 1 bod dám (stejně jako do Increased Speed a Battle Cry). Ono to sice půjde pomaleji, ale doufám, že až tak pomalu ne, že nějaké štěstí na dropy bude Však uvidím...
Ohledně run mi nevadí zakempit v NM LK (sice nebudou body za single pass, ale to mi tolik nevadí). Dají se tam bez větších problémů sehnat runy až do Fal (včetně gemů na crafting a charmů).
Ohledně run mi nevadí zakempit v NM LK (sice nebudou body za single pass, ale to mi tolik nevadí). Dají se tam bez větších problémů sehnat runy až do Fal (včetně gemů na crafting a charmů).
Pořád váhám mezi Lightning Amou a Berserk Barbarem, u Amy se mi líbí, že bude trochu AOE, u Barbara zase, že je to docela bezpečný build, takže dám vědět až někoho z nich založím, bude to asi až v pondělí 17.
Alespoň už mám vymyšlená jména, buď to bude Píchák nebo Píchačka
Alespoň už mám vymyšlená jména, buď to bude Píchák nebo Píchačka
...nakonec to bude druid ☺ chvílí trvalo než jsem si vybral, ale barbaru tu máme dost, amu jsem nechtěl a druida jsem pořádně nikdy nehrál. Samozřejmě to nebude caster, ale medvěd☺ takže hlavní útok Maul + Shock wave. Ještě uvidím jestli vyuziju i nějaké "zvíře" kromě bludičky.
Přeju hodně štěstí v turnaji!
Přeju hodně štěstí v turnaji!
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Druid je super volba, rozhodně má šanci to dotáhnout daleko
Mimochodem - nekromancera nikdo nebere?
Mimochodem - nekromancera nikdo nebere?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Je nás jen šest. Někdo holt bude muset nebýt.
...Ancients, go, go go!
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Škoda, říkal jsem si, že někdo v multiboxu pojede aspoň dva charaktery současně
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
A já si říkám, theorycraft je sranda, tak jak by takový nekro mohl vypadat:
1 Bone Armor, 20 Bone Wall, 20 Bone Prison
10 Amplify Damage, 10 Decrepify, 1 Life Tap (zbytek prereq)
20 Golem (kterýkoliv dle preference) (zbytek synergie ke golemovi)
Merc: Rogue, v rukách Edge, ať se potvory rozmlátěj o golema, nekro bude dekrepifit či amplifovat a šťouchat.
1 Bone Armor, 20 Bone Wall, 20 Bone Prison
10 Amplify Damage, 10 Decrepify, 1 Life Tap (zbytek prereq)
20 Golem (kterýkoliv dle preference) (zbytek synergie ke golemovi)
Merc: Rogue, v rukách Edge, ať se potvory rozmlátěj o golema, nekro bude dekrepifit či amplifovat a šťouchat.
...Ancients, go, go go!
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Teprv jsem se vrátil z procházky, takže s dvouhodinkovým zpožděním: 3, 2, 1 START!
Trpělivost, rozvahu a trochu toho štěstíčka všem. No a samozřejmě kopec zábavy.
Trpělivost, rozvahu a trochu toho štěstíčka všem. No a samozřejmě kopec zábavy.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jsem udělal hodinu a půl dlouhý průzkum. Dokázal jsem rychle sehnat fajn kopí a díky poison charmům a jewelu jsem brzy měl DMG přes 100, takže vše šlo na 1-2 rány, častěji na 1 ránu + jed dodělal zbytek. Prozatím jsem v Black March, na levlu 15, a sehnal jsem pěkný rare spear, na switchi mám modré s amplifou. Co se týče skillů, tak mám 1 v prereqech a zbytek dávám do Resist Cold.
...Ancients, go, go go!
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně Já začal včera večír a málem u toho usnul, ale Blood Raven je dole a vyčištěno mám vše až po Stony Field. Povedlo se vyshopovat 3 soc Ring Mail, ještě čekám na další pro mercyni. A pak by to samozřejmě chtělo dalších 5 chipped topazů, jelikož prvních pět jsem si narval do svojí výbavy. S gamblem jinak zatím smůla - žádné rukavice ani botky s MF se ukořistit nepodařilo
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Tak jednou to zkusím. Bude to Avenger. Uvidíme. Shodil jsem rukavice a jdu boxovat první kopí :-))
GL @
Abu
PS: mám instalačku na net, takže bez Pluginů (mapy).
GL @
Abu
PS: mám instalačku na net, takže bez Pluginů (mapy).
Greenhorn s duší Throwera
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Level 29, 3. akt. Musím říct, že je někdy full clear pěkná otrava....třeba po najití summonera vydrtit ještě další 2 další strany tam i zpět po obou osách. DMG cca 350 a díky IAS na novém rare brandistocku a díky Bloodfistům je útok celkem i rychlý. I tak 2. akt trval skoro 4 a čtvrt hodiny.
Abu: Vítej.
Abu: Vítej.
...Ancients, go, go go!
Full clear je vzdycky otrava...jeden z duvodu, pro me podobny projekty casto prestaly bavit...ta NUTNOST mlatit vsechno a vsude...A necro se spearem v prackach? Kurnik, asi by se mi nechtelo stouchat Normal attackem monstrum po monstru...ale nic proti gustu kazdeho soudruha
GL, HF
GL, HF
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Já vám nevím chlapi, ale bokem teď absolvuju naked Amu na P8 / Full Clears, single pass a v porovnání s tím je i ten Necro docela silák
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Největší výzva zatím ten fullclear. Katakomby a jeskyně jsou v poho, ale to běhání po pláních....
HC-oneway-selffound-fullclear-P8
Jsem LVL 17 a právě jsem otevřel wp na Outer Cloister. Čas 4h 21m
Jedu toho Avengera, zatím trošku zdlouhavé, snad se to otevřením Vengeance zrychlí. Dnes už toho mám dost.
GL, Abu
HC-oneway-selffound-fullclear-P8
Jsem LVL 17 a právě jsem otevřel wp na Outer Cloister. Čas 4h 21m
Jedu toho Avengera, zatím trošku zdlouhavé, snad se to otevřením Vengeance zrychlí. Dnes už toho mám dost.
GL, Abu
Greenhorn s duší Throwera
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Nezrychlí....ale ty přidej, já zvládl s Venge+Holy Freeze 1. akt za 3 hodiny něco.
...Ancients, go, go go!