MF turnaj vol. 9
Moderátor:Dark_Deamon
- Neposunuse
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Tady se to sype jak venku sníh! Gratulace všem.
Kisuvka: Skvělý progres s neskutečnými dropy!
Crec: Do prčic, musíš nás tak napínat?
To bych nikdy neřekl, že po odehrání 61 % z času turnaje budou mít 4 hráči nad 1000 bodů, a pokud to chápu správně, tak 3 hráči dokonce nad 1500 bodů. Zdá se, že se zde jede na turnajový rekord v počtu bodů... Držím palce chlapi, bude to napínavé až do konce!
Kisuvka: Skvělý progres s neskutečnými dropy!
Crec: Do prčic, musíš nás tak napínat?
To bych nikdy neřekl, že po odehrání 61 % z času turnaje budou mít 4 hráči nad 1000 bodů, a pokud to chápu správně, tak 3 hráči dokonce nad 1500 bodů. Zdá se, že se zde jede na turnajový rekord v počtu bodů... Držím palce chlapi, bude to napínavé až do konce!
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol. 9
Neskutečné,
kdysi ta tisícovka byla skoro magická.
RIP už se také dotahuje a Lukess s Dawem nejsou daleko.
Letos jich padne hodně.
GL2@
kdysi ta tisícovka byla skoro magická.
RIP už se také dotahuje a Lukess s Dawem nejsou daleko.
Letos jich padne hodně.
GL2@
Greenhorn s duší Throwera
V kratkosti report z meho marneho snazeni
Takze - SoJ uz jsem nasel 3x - vypada to ze budu moct derovat fajne rare itemy...Jedina slusna runa ktera padla v Travi byla OHM, diky ni a VEX z LK + VEX z Threshe jsem dal dohromady LO a tim padem Fortitude...Runy v Travi se znatelne zrychlily, dropy zustaly na nule
Vcera jsem zacal novou LK anabazi kterou micham s novou Travi mapou a obcas Pindlem, v LK se zadarilo, padla SUR a LO, diky ktere jsem vytvoril druhy Grief (opet War spike)
Takze ted chodim Travi s
Grief + Grief
Forti
Guillaumes (24EDmg/30Fire res joul)
Draculs (kdyz je zle a procne LT misto mercovi Decre, tak je hned vse na cajku)
Dungos belt
Highlord amu
Raven
Perfect Dwarf
IK boty
Switch
2x Spirit
Jeste by to chtelo Gore ridery misto IK botek, a TO opasek abych mohl vyhodit Raven kterej mi nici mrtvoly a bylo by asi hotovo...moc prostoru na zlepseni uz neni...Runy se ted vyrazne zlepsily, p3 je v klidu a celkem rychly, ale nepada nic
Fotky doplnim az pred koncem turnaje, jsem na to moc linej
Takze - SoJ uz jsem nasel 3x - vypada to ze budu moct derovat fajne rare itemy...Jedina slusna runa ktera padla v Travi byla OHM, diky ni a VEX z LK + VEX z Threshe jsem dal dohromady LO a tim padem Fortitude...Runy v Travi se znatelne zrychlily, dropy zustaly na nule
Vcera jsem zacal novou LK anabazi kterou micham s novou Travi mapou a obcas Pindlem, v LK se zadarilo, padla SUR a LO, diky ktere jsem vytvoril druhy Grief (opet War spike)
Takze ted chodim Travi s
Grief + Grief
Forti
Guillaumes (24EDmg/30Fire res joul)
Draculs (kdyz je zle a procne LT misto mercovi Decre, tak je hned vse na cajku)
Dungos belt
Highlord amu
Raven
Perfect Dwarf
IK boty
Switch
2x Spirit
Jeste by to chtelo Gore ridery misto IK botek, a TO opasek abych mohl vyhodit Raven kterej mi nici mrtvoly a bylo by asi hotovo...moc prostoru na zlepseni uz neni...Runy se ted vyrazne zlepsily, p3 je v klidu a celkem rychly, ale nepada nic
Fotky doplnim az pred koncem turnaje, jsem na to moc linej
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
V krátkosti můj report. Moje sosnička se bohužel nedožila guardiánství a padla, protože jsem porušil psvátné přikázání nehrát Diablo v momentě únavy.... a byla sestřelena ohnivými koulemi vampýrů.
Takže znova..... a tentokrát už ne štítovka, ale novaorb sosa.
Takže znova..... a tentokrát už ne štítovka, ale novaorb sosa.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Frax: RIP, kolego. Držím palce s novým charem
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
přesně vím, o čem mluvíš.....
Ať se daří, věřím, že ty 1000 b s Orbkou dáš.
>>RIP
Forti, Grief, Grief, už sis i postěžoval, tak to začne trošku padat, barde.
GL2@
Greenhorn s duší Throwera
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Dík.
Zatím jsem s ní dojel do 5. aktu. Dosud bez problémů, až na ty s manou. Nova děsně žere. Ale teď když už je Frozen Orb, to jde jak na drátkách.
Zatím jsem s ní dojel do 5. aktu. Dosud bez problémů, až na ty s manou. Nova děsně žere. Ale teď když už je Frozen Orb, to jde jak na drátkách.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Takhle to dopadá, když zvednete MF o 5% Je to ještě v Glacial Trail. Cold dmg je +26%
Obter!vre jak jsi na tom cca s bodama kolego ?
Zdar
Turnaj pro me vicemene skoncil pred tydnem, ten Barbar ani zdaleka nenaplnil moje ocekavani a tak nejak nemam moralni silu s tim bojovat dal...Omlouvam se tedy partakovi, ale zadne dalsi body nepridam, jen upravim skore (naprosto minimalni uprava) a je to
Myslim, ze to hodnotit nejak dal nemusim, proste to nepadalo, hlavne runy ktere jsem chtel, tedy cokoliv BER+...poskladal jsem sice Grief + Grief + Forti, ale to spotrebovalo temer vsechny runy co ten Barb nasel, takze do shared stashe jde jen jedna SUR coz je uboze malo
Pokud bych timto nekoho mohl varovat, tak Frenzy do tunaje se vyhnete obloukem...cemukoliv, co je zavisle na zbrani a fyzicke skode se vyhnete obloukem, jinak Vam z toho jebne jako me
Howgh
Turnaj pro me vicemene skoncil pred tydnem, ten Barbar ani zdaleka nenaplnil moje ocekavani a tak nejak nemam moralni silu s tim bojovat dal...Omlouvam se tedy partakovi, ale zadne dalsi body nepridam, jen upravim skore (naprosto minimalni uprava) a je to
Myslim, ze to hodnotit nejak dal nemusim, proste to nepadalo, hlavne runy ktere jsem chtel, tedy cokoliv BER+...poskladal jsem sice Grief + Grief + Forti, ale to spotrebovalo temer vsechny runy co ten Barb nasel, takze do shared stashe jde jen jedna SUR coz je uboze malo
Pokud bych timto nekoho mohl varovat, tak Frenzy do tunaje se vyhnete obloukem...cemukoliv, co je zavisle na zbrani a fyzicke skode se vyhnete obloukem, jinak Vam z toho jebne jako me
Howgh
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Škoda, že už pokračovat nebudeš. Aspoň na ten litr jsi to mohl vytáhnout. Tam už ti moc nechybí a třeba by ještě něco padlo
Aktualizované tabulky...
Máme tu před sebou poslední čtvrtinu turnaje (14 dní), která rozhodne o všem. Zvláště týmové dvojice jsou velmi vyrovnané
Aktualizované tabulky...
Máme tu před sebou poslední čtvrtinu turnaje (14 dní), která rozhodne o všem. Zvláště týmové dvojice jsou velmi vyrovnané
Kód: Vybrat vše
# Nickname Build SC/HC Score
----------------------------------------------------
1.Kisuvka Berserk Barbarian HC 1819
2.Crec Blizzard Sorceress SC 1679
3.MrMongus Lightning Sorceress SC 1506
4.Antabus Hammerdin HC 1151
5.RIP Frenzy Barbarian HC 942
6.dawemorraless Trap Assassin HC 918
7.lukesss Blizzard Sorceress SC 839
8.Dark_Deamon FB/ES Sorceress HC 791
9.Deathmerse Concentrate Barb HC 765
10.Rattus Strafe Amazon HC 704
11.Secondface Lightning Sorceress HC 663
12.Sajs Wind Druid SC 540
13.Neposunuse Javazon HC 396
14.ZOMB Berserk Barbarian HC 295
15.Pietro Wind Druid SC 162
16.Dubs Summon Necromancer SC 149
17.shakyn Melee Assassin HC 114
18.Flammeus Javazon ?? 95
19.Fraxinus FO/Nova Sorceress HC 42
20.alesh88 Wereaber Druid HC 23
21.Javurek FO/ES Sorceress HC 9
22.Roxar Blizzard Sorceress ?? 1
# Team Score
----------------------------------
1.Kisuvka + Fraxinus 1861
2.Pietro + Crec 1841
3.Secondface + Antabus 1814
4.RIP + Deathmerse 1707
5.dawemorraless + Rattus 1622
6.Obter!vr + MrMongus 1506
7.Sajs + Neposunuse 936
8.Dark_Deamon + Flammeus 886
9.lukesss + Welwet 839
10.ZOMB + TeS 295
11.shakyn + Dubs 263
12.Roxar + alesh88 24
13.Jimmy + Javurek 9
# Nickname Build SC/HC Level Experience
-------------------------------------------------------------
1.Crec Blizzard Sorceress SC 95 2.514
2.Kisuvka Berserk Barbarian HC 94 2.464
3.dawemorraless Trap Assassin HC 93
4.MrMongus Lightning Sorceress SC 92 2.288
5.Rattus Strafe Amazon HC 92 1.936
6.Dark_Deamon FB/ES Sorceress HC 91 1.796
7.lukesss Blizzard Sorceress SC 90 1.725
8.RIP Frenzy Barbarian HC 90 1.720
9.Antabus Hammerdin HC 90 1.715
10.Deathmerse Concentrate Barb HC 88 1.364
11.Neposunuse Javazon HC 87
12.Secondface Lightning Sorceress HC 85 1.075
13.Sajs Wind Druid SC 84 1.010
14.Dubs Summon Necromancer SC 80
15.Pietro Wind Druid SC 80
16.ZOMB Berserk Barbarian HC 72
17.shakyn Melee Assassin HC 69
18.Flammeus Javazon ?? 63
19.Fraxinus FO/Nova Sorceress HC 54
20.alesh88 Wereaber Druid HC 41 0.019
21.Obter!vr Javazon ?? 29
22.Javurek FO/ES Sorceress HC 26
23.Roxar Blizzard Sorceress ?? 9
Aktualizováno: 3.února 2019
Odehráno dnů: 40/54 (74%)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Takže, jsem ve 4. aktu NM.
Postup přes normal byl, jak jsem řekl dříve, ve znamení nedostatku many, způsobeném smůlou na nedrop předmětů s +manou. To jsem ve 4. aktu normal vyřešil koupí nekromantské hůlky s asi +50 k maně, později v 5. aktu normal jsem sehnal další hůlku s +85 k maně, avšak bylo to za cenu absence jakýchkoliv +skillů pro sorcku. Avšak po levlu 30 to jde i bez toho, frozen orb se správnou technikou castění +skilly nepotřebuje.
Na nightmare jsem se zdržoval kvůli full clear, který jsem na normalu neprovozoval, a docela se vyplatilo, neboť jsem až dosud sehnal všechny runy až po Ko. Frozen Orb se stal zabijákem, ale na konci 2. aktu jsem si musel obnovit potíže s manou, protože nasazení magické hůlky s +2 skilly a hafo rezisty prostě nešlo odolat. Brnění s hodně +životy jsem vyměnil po nasbírání aspoň jednoho perfect topazu za MF brnění a mám už skoro 200%. K tomu dopomohly i dva Nagely. Zatím marně sháním vhodný amulet, ten s jenom +10 rezisty už nestačí.
Co se týče toho mála cold imunních, tak Nova s podlevlovaným Lightning Mastery a +merc zatím stačí, byť chlastám u toho jak o život (s Magefisty a jejich FCR je to nějaké až moc rychlé). Merce jsem ponechal Prayera, ale světe div se, nedal jsem mu dosud Insight…. má jen craftové kopí se skoro 200 dmg a mrazí s Iceblinkem.
Co se týče skillů, mám full Frozen Orb, full Nova, do přesně 100% mám Cold Mastery a nyní bouchám Lightning Mastery. A vzhledem k tomu, že jsem sehnal další pěknou hůlku (+2 sorc skilly, +3 thunderstorm), tak přidám i Thunderstorm...byť asi jen symbolicky. Zjistil jsem, že jen na předcastu nefunguje, když posléze přepnu na switch.
Postup přes normal byl, jak jsem řekl dříve, ve znamení nedostatku many, způsobeném smůlou na nedrop předmětů s +manou. To jsem ve 4. aktu normal vyřešil koupí nekromantské hůlky s asi +50 k maně, později v 5. aktu normal jsem sehnal další hůlku s +85 k maně, avšak bylo to za cenu absence jakýchkoliv +skillů pro sorcku. Avšak po levlu 30 to jde i bez toho, frozen orb se správnou technikou castění +skilly nepotřebuje.
Na nightmare jsem se zdržoval kvůli full clear, který jsem na normalu neprovozoval, a docela se vyplatilo, neboť jsem až dosud sehnal všechny runy až po Ko. Frozen Orb se stal zabijákem, ale na konci 2. aktu jsem si musel obnovit potíže s manou, protože nasazení magické hůlky s +2 skilly a hafo rezisty prostě nešlo odolat. Brnění s hodně +životy jsem vyměnil po nasbírání aspoň jednoho perfect topazu za MF brnění a mám už skoro 200%. K tomu dopomohly i dva Nagely. Zatím marně sháním vhodný amulet, ten s jenom +10 rezisty už nestačí.
Co se týče toho mála cold imunních, tak Nova s podlevlovaným Lightning Mastery a +merc zatím stačí, byť chlastám u toho jak o život (s Magefisty a jejich FCR je to nějaké až moc rychlé). Merce jsem ponechal Prayera, ale světe div se, nedal jsem mu dosud Insight…. má jen craftové kopí se skoro 200 dmg a mrazí s Iceblinkem.
Co se týče skillů, mám full Frozen Orb, full Nova, do přesně 100% mám Cold Mastery a nyní bouchám Lightning Mastery. A vzhledem k tomu, že jsem sehnal další pěknou hůlku (+2 sorc skilly, +3 thunderstorm), tak přidám i Thunderstorm...byť asi jen symbolicky. Zjistil jsem, že jen na předcastu nefunguje, když posléze přepnu na switch.
...Ancients, go, go go!
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Já to vidím bledě nejsem schopen rolnout stabilní mapy . Běhat pit se 2 elitama a tunely se 4 se mi fakt nechce. Příště to snad bude lepší
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tyjo, to je fakt divný... Já to mám fakt jen občas. Jakej máš patch a verzi PlugY? Já 1:13c a 10.00.
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
1.13 c 10.00 stejný problém byl i v zomb modu prostě assasin je rozbitá....už sem z ní vybrakoval všechny small charmy a narval je do blizzny 698 MF a mrknem po tom Tyraelovi
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
@Abu: Ne, to cislo pro me nema vubec zadny vyznam
Tak jsem dokončil hlavní nájezdový challenge pro tento turnaj a tím je 20K Pindlů, co droplo a co z toho vylezlo ? Viz video níže
https://www.youtube.com/watch?v=GtaEnfD ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=GtaEnfD ... e=youtu.be
HC Grál od 18. 2. 2019