Většina aktu 3 šla jak po másle, jediná setovka mi padla až v Durance of hate 2 - další Sander`s hůlka, ale hned v dalším patře jsem ripnul, LE blood lordi. Vzhledem k tomu, že ted na tom nejsem časově nejlíp, tak už nic dalšího rozjíždět nebudu, ale díky za uspořádání turnaje
Potěšila helma a zbroj pro merce, trocha rezistů navíc
Taky mě udivilo, kde všude se můžou vygenerovat monstra
Nejlepší nález ale byly rukavičky, které na pásku přidaly 40% MF, za cenu jednoho patra na lahve. To beru
Padlo i pár unikátů, z nichž bych vypíchl především dýku.
GL HF!
Lvl 99 challengeNo vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h Unikáty: 100% Setovky: 100% Runy: 100% Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah Celkem: 99,4% (-4)
Mudr_Ignatz parkuje v Lut Gholeinu na Hell, během prvního aktu nepadlo nic kromě Tancred masky. Resisty jsou příšerný, jednou mi do ksichtu bouchnul Frost Nova boss a zbylo mi pouhých 26 HPček Zatím level 67.
Já zatím dorazil se sosničkou do pevnosti Pandemonium v 4. aktu. Level 26, pl1, full clear.
Až skoro do konce 2. aktu jsem byl bez zelených věcí, pak ale padly při průzkumu kaňonů mágů a Tal Rashových hrobek Cleglaw's rukavice a Cathan's prsten. Ve třetím aktu v podzemí u lidojedů padly Hsarus botky a v chrámu Disused Fane pod Kurastem padly Iratha's rukavice. Akt bossové nedali nic.
Tak jsem dostal chuť dát ještě jednou a vše pořádně fotit https://photos.google.com/share/AF1QipM ... I1WThCcjd3 Nejvíc asi potěšil štít a hned botky ze sigonu u Mefa To je nějakej bug u Kisuvky že má fotky a ukazuje věc ale svítí mu že vlastní celej set
Já dokončil normal. Players 1, level 36. Konečně dštím Frozen Orb a tak to jde jak na drátkách, kromě situace s evil urnou, kde mě málem rozsekali lordi s cursed bossem, co se vygenerovali přímo vedle mě, a kromě situace u Baala, který mě kritnul a já měl co dělat, abych se udržel naživu.
Nálezy: Tancred's Crowbill, Milabrega's Rod a z Baala Venom Ward….špatná barva.
Já bych potřeboval namotivovat nicméně sem rád že dudlík furt žije možná ho zkusím selffound dotáhnout k dokonalosti ...pokud mě Teda někde něco hned nesežere na NM se vracet nehodlám
V posledních týdnech jsme zaznamenali velmi malou účast a žádné pokroky, proto turnaj ukončuji dle výchozího termínu, který jsem uvedl v úvodním příspěvku.
Je škoda, že ani jeden hráč nedosáhl hodnosti Guardiana, nicméně respekt si zaslouží první dva umístění, kteří dosáhli obtížnosti Hell a ukázali, že to tam také jde.
Všem hráčů patří poděkování za účast v turnaji a snad někdy příště se zase něčeho zúčastníme.