Takových hejtů tady
Co se týče grafického zpracování tak první pohled na gameplay mi taky připomněl PoE, možná ani né tak tu vizuální stránku ale surovost hry kterou jsem měl na D1 a hlavně D2 tak rád.
PoE je na rozdíl od D3 o dost temnější a shodneme se že komunita Diabla chtěla temnější hru.
Takže chtě nechtě se přirovnáním neubráníme.
Podobnost ale končí do té chvíle než jsem si gameplaye pustil vedle sebe.
Nový Engine zas o kousek možnosti posunul. ( příšery po zmražení jen nezbělaj(modraj) ale jsou zmražené částečně a pokryty místy sněhem) a obecně mi přijde terén a světla oproti D3 nebo PoE detailnější,
i oproti traileru na PoE2 kde si myslím že s 2kou možná až moc spěchají, ale třeba se mílím.
Podle mě gameplay po grafické stránce víceméně splnil v to co jsem doufal a mě se líbil.
Přemýšlím nad lidmy kteří tvrdí že je to po grafické stránce další D3 a neumím si představit co by od D4 očekávali...
Co se týče skillů, setů, run atp.
sdílim obavy, aby to neskončilo stejně jako D3 kde je to opravdu o jednom buildě
s téměř identickými předměty na danou sezónu.
Potřebujeme mnohem víc proměných pro build který se rozhodnem postavit.
Větší vzácnost předmětů, víc míst kam chodit, po dokončení hry.
aby D4 dokázalo si uchovat silnou základnu hráčů.
co se týče absence samotné postavy Diabla které tu bylo zmíněno.
Nevadilo by mi kdyby byl třeba až v expanzi. S trailerem na něj po zabítí Lilith?
aspoň se budeme mít na co těšit ne?
zarazila mě jedna a věc a tou je "přeefektovanost" nemohu přijít na to kde jste ji viděli. když si pustím GRko D3ky a D4gamplay na dvě obrazovky tak jedna neustále svítí a bliká a myslím si že když neuhnu pohledem tak mi každou chvíli prasknou bulvy jen aby se už nemuseli dívat na neustálou pulzující bílou s občasným nádech i nějaké té barvy...
Za to na druhou obrazovku s D4 bych mohl teoreticky dívat i v přítmí. když tam zrovna nespustí wizzard ten svůj lighting teleport.
chápu že v gamplay nejsou postavy na max lvlu s max výbavou
ale na stranu druhou nechápu jak tím pádem můžete tvrdit že jsou tam všude efekty.
navíc pokud jsem to správně pochopil tak D4 bude už defakto MMO....
divím se, že TOHLE tu nehejtíte nejvíc