Diablo 1
Kdysi v temném dávnověku bratr prodal trabanta, připlatil si deset tisíc a koupil si Pentium 75. Vzápětí vyšlo demo D1 a díky automatické generaci map se mi mého warriora podařilo vyexpit na 17lvl (v demu!!!), takhle mě to tehdy vzalo. Pak byla dlouhá pauza a před pár lety jsem se dostal k plné verzi (bez dataD) a tam jsem dohrál za sorce. Jmenoval se Blood a kombinace mana shield+golem+chain lightning+guardian byla nepřekonatelná. Několikrát se mi stalo, že jsem přišel o postavu - vadný HW případně Win... Vždycky jsem jel odznova a pořád mě to bavilo. D2 je oproti němu propracovanější a komplexnější, ale na tu hratelnost, atmosféru, hudbu, grafiku a vůbec spoustu revolučních prvků v té době prostě nedosáhlo. D2 hraju, baví mě, je super, ale na jedničku prostě už asi nic mít nebude. Tehdy to byl několikasetprocentní skok v herním průmyslu a takový už dnes není možný. Diablo 1 patří do herní síně slávy. (btw snad jediná hra, u které jsem strávil víc času byl TTDlx od Sida Meyera)
...a stejně všichni umřem...
hmm, tak to jsme na tem podobně, i s tím TTDX - ale jinak se mi stalo, že jdu patrem, a najednou chyba!!!! dveře byly naposunovaný do stěn a stěny do chodeb - prostě paráda - nakonec jsem s notnou dávkou odvahy - patro bylo zamořeno Black deathy - za pomoci Teleportu dosáhl kýženého schodiště.
Jinak když jsme u BD - to jsou pěkný svině - na začátku jsem neznal jejich krásnou schopnost(milovníci DRD znají) vysávání životů, no tak mám teď s maximem Vitality snížený životy o 23
23 zásahů blbejch žlutejch zombíků
Jinak když jsme u BD - to jsou pěkný svině - na začátku jsem neznal jejich krásnou schopnost(milovníci DRD znají) vysávání životů, no tak mám teď s maximem Vitality snížený životy o 23
23 zásahů blbejch žlutejch zombíků
tož dost bylo múdra - Kedar Barak na tě
rogue...proste sem jel skoro dycky za lucestnici..ale asi v 9 letech sem hral a starsne sem se u toho stresoval atd...a chodil desne pomalu
Podte si zahrat CoD2 (((; http://www.exodus-clan.eu
- Lord_Sp
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordSp#2207
Re: Diablo 1
nooo za kúzelníka treba samozrejme do mágie to je hlavná viec mnet hodne many potom kedbudeš mnet mana shield tak sa ti zejde ( tá mana) ... za maga treba častejší dávat new game protože je to najťaší postava a treba si naskrblit výbavu a tak ... ale potom je nepremožitelný ....
Kubaka: tebie asi nic neríká "uhýbat sa šípom " co ? ... no mňe sa najlepší hrálo za warra
Kubaka: tebie asi nic neríká "uhýbat sa šípom " co ? ... no mňe sa najlepší hrálo za warra
- Lord_Sp
- Wraith
to je možené ... ale záleží aj jaký máš armor resisty... mňa napríklad dost s**li ty svine s krídylkama co po tebie strílaly blood star ... fuj magický dmg ... ale potom je to pas ked už máš dobré vieci
- Lord_Sp
- Wraith
taky je nejlehčí
- Lord_Sp
- Wraith
málo her má tak dobrou atmosferu
No už je to daleká historie. Ale pokud si tak vzpomínám, k D 1 jsem přišel tak, že jsem si tehda na CD vypůjčil od známého demoverzi a pařil za toho Warriora.
Ihned jsem se s tou hrou zkamarádil začal jsem ji žrát ! byl jsem závislej .. a tak začala závislost na Diablo a pak i 2. díle
To bylo nocí kdy jsem nespal a jen klikal
Ihned jsem se s tou hrou zkamarádil začal jsem ji žrát ! byl jsem závislej .. a tak začala závislost na Diablo a pak i 2. díle
To bylo nocí kdy jsem nespal a jen klikal
tjn.
V paměti mám toho butchera a toho "pána kostlivců" dodnes. Jsem si tehda málem káknul
V paměti mám toho butchera a toho "pána kostlivců" dodnes. Jsem si tehda málem káknul
- Lord_Sp
- Wraith
jj ja sem si to pred tydem taky projel za mího wara ... brutus .)
No jo, tehda ty ceny médií byly fíhá vysoko
Jinak s tím intro videem máš pravdu. Na tu dobu to byla podívaná až člověk nechápal.
Jinak s tím intro videem máš pravdu. Na tu dobu to byla podívaná až člověk nechápal.
- Lord_Sp
- Wraith
dobré bylo jak tá vrana vyglovla to oko
Přesně jak říkáš
V té době to i šlo .. v dnešní době bych si musel vzít asi dovolenou v práci nebo nevím no
V té době to i šlo .. v dnešní době bych si musel vzít asi dovolenou v práci nebo nevím no
Tak jsem to CD nakonec našel a znova rozjel hru ... došel jsem do 2.patra a tam otevřel Butcherovy vrata a ten mě vykuchal
Jinak hudbu, co jsem v tom chrámu slyšel mi občas hodně připomínala Dune
Jinak hudbu, co jsem v tom chrámu slyšel mi občas hodně připomínala Dune
- Lord_Sp
- Wraith
Hellfire sa ešte ostamote prodává ???
Já vím o Blizzard Anthology za 600 Kč ... nic víc
- Lord_Sp
- Wraith
takých viecí mam v PC tuny ... sem si kedysi aj fotil bossákú ...
jj hellfire sa nedal hrát online, a byl tam pridaný monk a tušim 2 další postavy tušim niaký hunter se 2mna zbranemi a ešte jeden myslim že téš bojovník , newim presne si to nepamatuju ... ale dali sa aktivovat len niakým fíglem
jj hellfire sa nedal hrát online, a byl tam pridaný monk a tušim 2 další postavy tušim niaký hunter se 2mna zbranemi a ešte jeden myslim že téš bojovník , newim presne si to nepamatuju ... ale dali sa aktivovat len niakým fíglem