Pokracoval jsem s turnajovym Necromancerem Cyanidem, dohral ho na lvl 94 a 1/2, bohuzel se mu stal osudnym vylet do Nihlathakovi svatyne, neviditelny oblak po smrti packu Viperu ho sejmul, kdyz do nej vkrocil...
Nalezy najdete zde, mozna jsem i neco uploadnul 2x, bylo toho tolik, ze uz si to nepamatuju
V kratkosti - Astreon, Darkforce 2x, perfect ED Stormlash, Shaeffers, CoA, Giant skull, 2x Griffon, Wisp projector, Metalgrid, Windforce, proste halda veci, na ty mel kliku...s runami to bylo horsi, pouze jedna BER a jedna LO a par nizsich
Pote jsem 2.5. rozjel novy char - dalsi lightning sorceressku a ta dnes po dvou mesicich a 9ti dnech dosahla na prozatimni maximum - lvl 95
Jeji cesta byla primocara - nejdrive NM Meph pro zakladni vybavu, pote Hell LK pro potrebne runy, pote chvilku Eldritch a od lvl 91 beha jen a pouze Pity...
Musim priznat, ze LK je pro Lightning sosny zaslibene misto - predchozi pred smrti nasla 4x SUR za 800 runu, tato si vedla jeste vyrazne lepe
BER, BER, BER, SUR, SUR, LO, OHM a halda GUL, nejake MAL, UM, PUL atd
Cilem bylo sehnat runy na Infinity, CoH, Fortitude, CtA a take HoTO
Vse se povedlo za mene jak 1500 runu...Neuveritelne, o to vic, ze rolly RWs byly vetsinou take luxus + 6 CtA a Infi se take velmi povedlo
Na runy je Sparky doslova kadet, dalsi v rade byla OHM z Eldritche, mezitim tam byla i GUL primo z Mephista...mimochodem, GUL run uz nasla urcite 6, mozna 8, uz si to ani nepamatuju...Hell Meph byl take stedry, dal Arachnid, 30 Maras

Inu, a to nejlepsi si zatim nechala na Pit - nasla ne jednu, ale uz dokonce dve JAH, druha zde, proste lahoda...k tomu jeste GUL a myslim ze 3x IST...
Co se tyce itemu - tak nejlepsi byl Fathom, dale pak Earth shifter, dale bych zminil 2x Shadowdancers, 2x Executioners justice (1x eth), mno a i tu proklatou War pike...pak klasicky nejake set TC 87, nejlepsi byl Vortex stit z Griswolda, mno, a jeden zeleny Sacred armor, ten uz potesi mene...49% War travs naopak potesily hodne...
Bylo toho kvanta, pripadne projdete cele album, ale to top jsem snad vypichl...
Dalsi cesta bude pokracovat v Pitu, kde bych rad, mozna silene poseckal az do lvl 98, mno uvidime...kazdopadne Ancienty bych rad nechal na tento level pro XP boost na zacatek posledniho lvl
GL, hodne zdaru a prosim sepiste stavajici stav, at muzu udelat plnou aktualizaci turnaje
Diky