název do tabulky nechám natobě

jestli to bude fungovat napíšu až padne nějaké solidní bacátko od mepha z hellu.
Talonem jem vyřešil problém z těžkým začátkem u blade furry protože dlouho nemas slusnou gun tak nemas dmg
navíc talon je super boss killer a pokud mi build vyjde bude schopna jit trřeba i uber tristram
BF S KLOUDNOU ZBRANÍ mě dá zase moznost killovat moby s dálky + moznost pouzívat fade takže to bude celkem "tank".
S dragon talonem mám velké zkusenosti takže jak sem na googlu viděl odkaz blade fury plus talon hned mě napadl build
během chvilky jsem měl napsane co pojedu a zatím vše podle plánu. uvidíme jak ten Blade fury zatím očekávám výsledky...
56 lvl a mám vlastně hotovo ted jde oto jak přerozdělit zbytek bodů .pár bodu pujde do fade(asi 10) par bodů bych chtěl do blade shiled kuli duration(skoda nezkusit tento skill když už jedu BF) a pokud padne eth claw který bude zato státhttp://i218.photobucket.com/albums/cc17 ... hadRaz.jpg(něco na tento způsob) byla by skoda nedat body do claw mastery... takže budu asi čekat s rozdělováním.
zatím jsem extra namotivovanej ho dodělat takže do konce turnaje bude padat většina mého volného času