X45 Challenge
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Darlak: Viz o několik příspěvků výše moje odpověď Kisuvkovi.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: X45 Challenge
Hlásín RIP, opět před Durielem, tentokrát na NM. Zatím jsem se nerozhodnul, jestli budu v turnaji pokračovat.
Progres. Cerstvě v arcane na NM. 55lvl. Z itemu za zmínku asi jen Alibaba.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Dokončen 2. akt normal.
Někde to šlo svižně, jinde pomalu, a na mnoha místech extrémně pomalu (místnosti zaplněné 50+ unravelery a 300x kostráky a 50+ duchy). Zdržovaly časté návštěvy města pro manu a oživení merce. Ironicky, nejlepší lokace byla Maggot Lair. Párkrát jsem si zahrával se smrtí buď z nepozornosti, nebo jsem musel pomocí TP nasměrovat kostráky tak, aby útočili na Unravelery, protože byli od neustále oživovaných koster a duchů neoddělitelní, takže jsem musel sprintovat k početnému hloučku Unravelerů, doufat, že mě nesundají na 1 ránu, a bleskurychle TP a vrátit se. Situace se o mnoho zjednodušila ve chvíli, kdy byla úroveň 30. Poison Nova byla dobrý pomocník, mnohde lepší než CE, nikoliv ale všelék. Musel jsem to tedy kombinovat a též taktizovat, obzvlášť v Tal Rashových hrobkách, kde jen v jediné se nevygenerovali Unraveleři s kostráky. Až na lightning jsem v průběhu aktu vymaxoval rezisty. Runy pocubeny až po Thul.
Dohráno za 28h 14m, players 8, full clear. MF = 132 %
Nálezy: 36 setů, 15 unikátů, 336 run.
Někde to šlo svižně, jinde pomalu, a na mnoha místech extrémně pomalu (místnosti zaplněné 50+ unravelery a 300x kostráky a 50+ duchy). Zdržovaly časté návštěvy města pro manu a oživení merce. Ironicky, nejlepší lokace byla Maggot Lair. Párkrát jsem si zahrával se smrtí buď z nepozornosti, nebo jsem musel pomocí TP nasměrovat kostráky tak, aby útočili na Unravelery, protože byli od neustále oživovaných koster a duchů neoddělitelní, takže jsem musel sprintovat k početnému hloučku Unravelerů, doufat, že mě nesundají na 1 ránu, a bleskurychle TP a vrátit se. Situace se o mnoho zjednodušila ve chvíli, kdy byla úroveň 30. Poison Nova byla dobrý pomocník, mnohde lepší než CE, nikoliv ale všelék. Musel jsem to tedy kombinovat a též taktizovat, obzvlášť v Tal Rashových hrobkách, kde jen v jediné se nevygenerovali Unraveleři s kostráky. Až na lightning jsem v průběhu aktu vymaxoval rezisty. Runy pocubeny až po Thul.
Dohráno za 28h 14m, players 8, full clear. MF = 132 %
Nálezy: 36 setů, 15 unikátů, 336 run.
...Ancients, go, go go!
ahoj ve spolek,
tak jsem zkoušel opakovaně amazonku s multishotem. začátek byl neskutečně pomalý a vždycky jsem někde zařval. v podstatě to nešlo s manou uřídit. no, současně jsem s Iviskem IV (lvl 24) ve druhém aktu a mám jít na radamenta, ale vzhledem k D2R, co jsem si pustil, se už do turnaje nevrátím. nechal jsem se zlákat pozlátkem grafiky (ačkoliv Zombově výtce z jiného vlákna už rozumím, elitní monstra strašně splývají).
proto se omlouvám, a zbaběle odstupuji.
p.s. mapy mi přijdou neskutečně prázdné, když jsem se vrátil do normálního D2R :-)
tak jsem zkoušel opakovaně amazonku s multishotem. začátek byl neskutečně pomalý a vždycky jsem někde zařval. v podstatě to nešlo s manou uřídit. no, současně jsem s Iviskem IV (lvl 24) ve druhém aktu a mám jít na radamenta, ale vzhledem k D2R, co jsem si pustil, se už do turnaje nevrátím. nechal jsem se zlákat pozlátkem grafiky (ačkoliv Zombově výtce z jiného vlákna už rozumím, elitní monstra strašně splývají).
proto se omlouvám, a zbaběle odstupuji.
p.s. mapy mi přijdou neskutečně prázdné, když jsem se vrátil do normálního D2R :-)
- Slw
- Minion of Destruction
su na tom tak nějak podobně. co sem zkoušel palu, tak po xx letech paly zařval v a1 (triple lučišníci-amp/fana/ex strong). pak sem rozjel pomalu trapku-o cosi lepší, ale d2res a to nemluvím o tom, že mám další závazky v jiné hře plus do toho rekontruju byt a měl bych se stěhovat ovšem estli nezprovozním net v nové chatrči brzo, tak eště budu rád za x45
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Tak jsem sice zdárně dojel na hell, ale hned v Blood Moor mě sesmažili ježci. Ampa na dálku, zblízka jeden hit od zombíka a další hit od ježka a bylo po krámu.
Za mě teda konečně herní styl, kterej neni sranda jsem snad ripnul víc postav, než za deset let předtim
Tak uvidim, jestli mě ještě zbyde čas na tu trapku...
Za mě teda konečně herní styl, kterej neni sranda jsem snad ripnul víc postav, než za deset let předtim
Tak uvidim, jestli mě ještě zbyde čas na tu trapku...
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Myslím, že pro D2R už vyšel mód pro navyšování hustoty monster ve hře. Kdybyste někdo měli zájem, tak se mrknu kde se to dá stáhnout.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Kisuvka: Dojel jsi docela daleko. Pokud se rozhodneš pokračovat s trapkou, hodně štěstí s ní, pokud ne, tak děkuji za účast.
...Ancients, go, go go!
Ahoj všem, mod už jsem dohrál do konce (s normal charem, ne HC). Mám necrosumonera s levelem 92. Obtížnost Normal a Nightmare sem jel pl8. V obtížnosti Hell sem těžce narazil už v první mapě, snížil sem na pl3, a pak ve třetím aktu zbaběle na pl1. Hierofanti léčili s takovou kadencí, že to už prostě nešlo. Kdyby měl někdo zájem, napíšu svoje další poznatky z hraní za tenhle char.
Rád bych ještě zkusil ty krávy. To teda nikomu nefunguje? Neni nějaký způsob, jak to zprovoznit?
Rád bych ještě zkusil ty krávy. To teda nikomu nefunguje? Neni nějaký způsob, jak to zprovoznit?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
mattaa: Gratuluji k dohrání. Snížení players není zbabělost. V tomto modu je to zřejmě naprostá nutnost. S těmi krávami já ti nevím. Možná to krešne z důvodu, že jich je příliš mnoho už v normálním Diablu, tak se tam nevejdou.
Klidně se rozepiš, milerád si to přečtu.
Klidně se rozepiš, milerád si to přečtu.
...Ancients, go, go go!
Mám nápad na další turnaj, svým způsobem je opakem tohoto turnaje - jednalo by se o /players127 turnaj. Jak název napovídá, šlo by o turnaj, kde by musel být permanentně nastaven počet hráčů na 127 (v dřívějších verzích hry bylo možné nastavit až 64) - aby to bylo možné takhle hrát, musel by se aplikovat jednoduchý mod.
Měli byste o takový turnaj zájem?
Měli byste o takový turnaj zájem?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: Tak po Novém roce a po skončení dalšího MF turnaje tento svůj koncept vyhlas. A sám uvidíš, kolik lidí se přihlásí. Já sám jsem vždy jen málo dbal o to, kolik lidí by se přihlásilo do mých turnajů. Vždycky jsem se nechal překvapit.
...Ancients, go, go go!
Zomb: Jo, proč ne, jen nevím, kolik toho nahraju - snažím se už moc nehrát a taky budu definitivně přecházet na linux
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
127 je už krapet hafo ni? jako s assou su ready stačí béknot
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Díky Fraxi za radu, to mi dává smysl a asi to tak udělám.
Super. Mimochodem na linuxu jsem nějakou dobu D2 hrál (možná jsem na něm odehrál i několik MF turnajů). Sice to chce trochu nakonfigurovat (ošéfovat wine a pohrát si s nastavením), ale jde to
Je fakt, že 127 už je možná až moc, ale říkám si - když je tohle maximum, tak když už, tak uždawemorraless píše: ↑12.11.2021, 20:12 hod.127 je už krapet hafo ni? jako s assou su ready stačí béknot
A rozhodně bych zakázal Static Field - to je jediný skill ve hře, který ignoruje nastavení /players a vždy působí monstru stejnou % škodu.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Nedokážu si představit na p127 na Normal zabíjet Duriela nebo Diabla. To aby si na to člověk vybral celoroční dovolenou
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Dark Daemon: Rozhodně by to trvalo aspoň hodinu. Ale zase na druhou stranu na pl127 budou postavy neuvěřitelně naexpený, takže kdoví, jak moc náročné by to potom skutečně bylo.
ZOMB: Asi nejlepší varianta. A s tím staticem pozor, ten spouští pár předmětů ve hře Musel bys zakázat i tyto dotyčné předměty.
ZOMB: Asi nejlepší varianta. A s tím staticem pozor, ten spouští pár předmětů ve hře Musel bys zakázat i tyto dotyčné předměty.
...Ancients, go, go go!