RIP všem padlým

...
taky mě to za Poison necra potkalo
https://ctrlv.cz/CGsD ....defakto než jsem si stihl prohlídnout situaci, kdy jsem před tím vyvolal bokem golema a spoléhal že to tankne, jsem dostal instakill od multi shot zmetka. Ale to bylo už dávno.
Po nějakém tom týdnu jsem nevydržel a v cca. půlce turnaje jsem se rozhodl znovu přidat za Thrower barbara.
Původně to mělo být po novém roce pohodové hraní jen do počtu a abych něco udělal pro team, ale nakonec mě to slušně chytlo. Teda do doby než jsem se začal pižlat přes NM. Porod jak cip. 50% času jsem vzal rači nějakej kvér do onehandu a rhyme do druhé pracky na CBF. Hell byl ještě větší frustrace. Scházel (a pořád schází CBF), dmg i AR stálo za nic, merc umíral na každém kroku. Několikrát jsem prostě jen rezignovaně začal lepovat přes lokace aniž bych pil fullky s tím že když chcípnu aspoń tu budu mít za sebou. Druhej den jsem se vždycky nakopl a zase se začal snažit to překodrcat.
Nakonec jsem to po úmorném marastu dokopal pro papír vod zmrzlé holky.
Začal jsem s NM vrhačkama lítat Treshe a Eldritce, s tím že prvních 500 runů padlo lautr ho*no na změnu.
Ale každej level se hodí (AR stoupá - merc se líp drží) s tím že jsem postupně craftil elitní sekery (pořád žádná hitparáda).
Potom padla Reaperka - ta změnila hodně ...a teď kolem 1000 runu konečně Gimmershred.
Pořád nejsem masovej zabíják, ale už se to nějak točí, MF jsem nahodil pomocí socket IK čepice, 4x soc. gothic platu
rare botek a nějaých krámů v inventáři kolem 250%...takže s Horkem by to mohlo jít.
Ještě to párkrát protočím, možná do 2000 nájezdů a potom uvidím co bude dál, mám nějaký plány, ale není to moc na vyskakování, hlavně s tím zbývajícím časem, kdy přemýšlím jestli by mělo smysl zkusit v LK nafarmit na forti, dohledat klíče a valit UT, nebo pokračovat touhle cestou a jen huntit body ...a nebo po čase zkusit nějakou tc87 lokaci.
Screeny hodím asi až ke konci turnaje, lvl 86 (zatím...a asi i na dlouhou dobu vše lícu na p1)
Updatování.
Lovu zdar!