Barbarian
Moderátor:Dark_Deamon
jj mas recht... takova ta klasika forti, grief atd.... heh to ma fakt kazdej, kdo ma naky ty runy, ale zahrajes si stejne dobre i s normalni vybavouMarast píše:Ani v mych moznostech nejsou ta vase "poradna" runova slova...
To Wreptile: Tak v tomhle mas asi "pravdu". Ja nikdy nehral na poradnem soubojovem realmu, pac neverim ze nejaky "poradny" existuje....
vono mece... jj good, ale kdyz uz ces neco fakt supr, tak si priprav pekny runy, nebo se dej na sekyry, ty sou taky goood.neferty píše:kua mě taky ještě nikdo neodpověděl na to opravování..a vo nějakém dobře sehnatelném meči tu taky nevidím ani zmínku
s tim opravovanim fakt nvm.. ale zkus to a uvidis
Barana je good ale na low lvl a draculky za pul jsou good.neferty píše:no k těm palcátům..mě před nedávnem padla baranara´s star a to mě přijde/přišlo jako solidní zraň..ale z mečů mám nejlepší uniq doombringer..ještě jsem teda nějak pozorně nestudoval RW na swords..takže mě tam třeba něco hezkého překvapí
jinak ty draculky byly za pul..to mi za ně přijde fakt málo.. 8)
edit: jak je to vlastně s tou opravou ethereal věcí na realmu?funguje v kostce ten recept : ort+flawed gem+věc nebo ne??
To Wreptile: Jj máš pravdu já na žádným good pvp serveru nehral..no ok tak jsi asi zkusenejsi no....ok mas asi pravdu...
To Lord_Sp: já měl nejvíc 4.3k + DS a CS
To Dark Drake: Sekyry jsou good ale na high levelech zjistis ze uz ne....proti mecum maj hodne malej dmg...
To Mort: Vždyť jo..máš (máme) pravdu....frenzy na block chary fakt nema skoro vubec šanci.
To Lord_Sp: já měl nejvíc 4.3k + DS a CS
To Dark Drake: Sekyry jsou good ale na high levelech zjistis ze uz ne....proti mecum maj hodne malej dmg...
To Mort: Vždyť jo..máš (máme) pravdu....frenzy na block chary fakt nema skoro vubec šanci.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Hmm! Oprava tech veci by mela fungovat vsude, ale pokud to chces vedet urcite tak nejlepsi zpusob jak to zjistit je neco opravit ne?neferty píše:kua mě taky ještě nikdo neodpověděl na to opravování..a vo nějakém dobře sehnatelném meči tu taky nevidím ani zmínku
Jinak ja povazuju za solidni mec treba Headstriker, ktery se da v Horadric cube jeste "nabrousit". Potom takovej oblibenej opet mezi artefakty se mi kvuli sve rychlosti, "ignoraci obrany" a magickému poraneni zda Lightsabre. Doombringer netreba komentovat. I Djinn Slayer se mi nezda spatny, pac je docela rychly...
A jako tresnicka na dortu je samozrejme pohadka o cerveny karkulce, ktera si na svou obranu proti vlkovy nese AZUREWRATH... Samozrejme ze ma svoleni Tyraela, nebot myslivec by ji ho mohl asi tezko pujcit ze?hhh
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
Zkousel sm to jednou a dodelal sm jenom normal...Dal sm uz radsi nepokracoval...
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723
- Marast
- The Butcher
Tak to by me zajimalo, proc jsi radsi uz dal nepokracoval. Nebavilo? Spatne rozehrano? Moc obtizne, protoze nebyla vybava? Napis prosim vic. Zajima me to...Dolfi77 píše:Zkousel sm to jednou a dodelal sm jenom normal...Dal sm uz radsi nepokracoval...
Jinak ja dosel s HC vrhacem az do outer steppes na Hell...
Musis vydrzet ....do 60 lvl je to sracka ale potom uz zacne bejt tank ...teda pkud na nej mas taky nejaky good veci jestli na nej mas magic mec s 40 dmg tak se nemuzes divitneferty píše:tak už mám barbra na 26 levlu a zatím jsem z něho takovej nešťastnej..mám strašně malej AR (1000) a trvá fakt dlouho než někoho sejmu. . zbraňe jsem nakonec vybral meče (mám 8 sword skill) a concentration mám myslim na 7..no už aby bylo to WW...
- Dolfi77
- Wraith
- BattleTag:dolfi77#2259
Marast : no taky hlavne kvuli tomu,ze nez sm nasel poradny veci,tak uz bylo pozde...Jenze taky nesmim zapomenout,ze sm ho hral jeste na v 1.09.Tak asi kvuli tem synergiim byl tak slabej...
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
- Marast
- The Butcher
Aha! Ja ho hral teda az ve verzi 1.10 a s vecma jsem zas tak problem nemel pac se mi darilo nachazet pro nej opravdu skvele veci (Razortail, Howltusk, Duriel´s Shell, 2krat jewels of fervor, etericky Deathbit, Laying of hands, z meho pohledu naprosto uzasnej craft i kdyz vim, ze se da i lepsi a dalsi). nicmene mam obrazek...heh. Nutno dodat ze jsem ho hral bez prehozu veci, nebot jsem jeste ani zadne veci nemel.Takze vsechno pracne nalezeno...