Barbarian

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 20.12.2007, 15:10 hod.

Ani v mych moznostech nejsou ta vase "poradna" runova slova...
To Wreptile: Tak v tomhle mas asi "pravdu". Ja nikdy nehral na poradnem soubojovem realmu, pac neverim ze nejaky "poradny" existuje....

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 20.12.2007, 15:21 hod.

Marast píše:Ani v mych moznostech nejsou ta vase "poradna" runova slova...
To Wreptile: Tak v tomhle mas asi "pravdu". Ja nikdy nehral na poradnem soubojovem realmu, pac neverim ze nejaky "poradny" existuje....
jj mas recht... takova ta klasika forti, grief atd.... heh to ma fakt kazdej, kdo ma naky ty runy, ale zahrajes si stejne dobre i s normalni vybavou ;)

Lord_Sp
Wraith
BattleTag:LordSp#2207

Příspěvek od Lord_Sp » 20.12.2007, 16:09 hod.

Tak ješte jednou :arrow: jaký ste dosáhly nejvietší dmg za Frenzy ?

neferty
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neferty » 20.12.2007, 19:14 hod.

kua mě taky ještě nikdo neodpověděl na to opravování..a vo nějakém dobře sehnatelném meči tu taky nevidím ani zmínku :lol: :lol:
nevím, co sem napsat

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 20.12.2007, 19:51 hod.

Lord_Sp píše:Tak ješte jednou :arrow: jaký ste dosáhly nejvietší dmg za Frenzy ?
momentalne mam dmg 1.2k az 4k. plus tam zapocitej 100procent me oblibene deadly strike ;)

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 20.12.2007, 19:53 hod.

neferty píše:kua mě taky ještě nikdo neodpověděl na to opravování..a vo nějakém dobře sehnatelném meči tu taky nevidím ani zmínku :lol: :lol:
vono mece... jj good, ale kdyz uz ces neco fakt supr, tak si priprav pekny runy, nebo se dej na sekyry, ty sou taky goood.

s tim opravovanim fakt nvm.. ale zkus to a uvidis ;)

Krolth
Gorebelly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krolth » 20.12.2007, 22:49 hod.

neferty píše:no k těm palcátům..mě před nedávnem padla baranara´s star a to mě přijde/přišlo jako solidní zraň..ale z mečů mám nejlepší uniq doombringer..ještě jsem teda nějak pozorně nestudoval RW na swords..takže mě tam třeba něco hezkého překvapí :)

jinak ty draculky byly za pul..to mi za ně přijde fakt málo.. 8)

edit: jak je to vlastně s tou opravou ethereal věcí na realmu?funguje v kostce ten recept : ort+flawed gem+věc nebo ne??
Barana je good ale na low lvl a draculky za pul jsou good.

Krolth
Gorebelly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krolth » 20.12.2007, 22:54 hod.

To Wreptile: Jj máš pravdu já na žádným good pvp serveru nehral..no ok tak jsi asi zkusenejsi no....ok mas asi pravdu...
To Lord_Sp: já měl nejvíc 4.3k + DS a CS
To Dark Drake: Sekyry jsou good ale na high levelech zjistis ze uz ne....proti mecum maj hodne malej dmg...
To Mort: Vždyť jo..máš (máme) pravdu....frenzy na block chary fakt nema skoro vubec šanci.

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 20.12.2007, 23:54 hod.

neferty píše:kua mě taky ještě nikdo neodpověděl na to opravování..a vo nějakém dobře sehnatelném meči tu taky nevidím ani zmínku :lol: :lol:
Hmm! Oprava tech veci by mela fungovat vsude, ale pokud to chces vedet urcite tak nejlepsi zpusob jak to zjistit je neco opravit ne?
Jinak ja povazuju za solidni mec treba Headstriker, ktery se da v Horadric cube jeste "nabrousit". Potom takovej oblibenej opet mezi artefakty se mi kvuli sve rychlosti, "ignoraci obrany" a magickému poraneni zda Lightsabre. Doombringer netreba komentovat. I Djinn Slayer se mi nezda spatny, pac je docela rychly...
A jako tresnicka na dortu je samozrejme pohadka o cerveny karkulce, ktera si na svou obranu proti vlkovy nese AZUREWRATH... Samozrejme ze ma svoleni Tyraela, nebot myslivec by ji ho mohl asi tezko pujcit ze?hhh

Dolfi77
Wraith
BattleTag:dolfi77#2259

Příspěvek od Dolfi77 » 21.12.2007, 15:19 hod.

Zkousel sm to jednou a dodelal sm jenom normal...Dal sm uz radsi nepokracoval...
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723

DESTROI!ER
Quill Rat

Příspěvek od DESTROI!ER » 21.12.2007, 16:23 hod.

ja mam barba lvl 82 ww frenzy :twisted:

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 21.12.2007, 16:40 hod.

Dolfi77 píše:Zkousel sm to jednou a dodelal sm jenom normal...Dal sm uz radsi nepokracoval...
Tak to by me zajimalo, proc jsi radsi uz dal nepokracoval. Nebavilo? Spatne rozehrano? Moc obtizne, protoze nebyla vybava? Napis prosim vic. Zajima me to...
Jinak ja dosel s HC vrhacem az do outer steppes na Hell...

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 21.12.2007, 17:09 hod.

me vrhac moc nebavil... lepsi je prece jen poradne rubat na blizko, kdyz uz si ten barbar ;)

Krolth
Gorebelly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krolth » 21.12.2007, 20:52 hod.

To Dark Drake: přesně tak :)

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 22.12.2007, 02:01 hod.

Barbar je tvari v tvar drsnej rubac, ale jako vrhac teprve proveri kvalitu hrani dle meho nazoru... Na blízko mi to prijde docela jednoduchy, zvlast pokud se specializujete na obranu, a jeho dovednosti ho k tomu primo predurcuji...

neferty
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neferty » 22.12.2007, 10:22 hod.

tak už mám barbra na 26 levlu a zatím jsem z něho takovej nešťastnej..mám strašně malej AR (1000) a trvá fakt dlouho než někoho sejmu. :( . zbraňe jsem nakonec vybral meče (mám 8 sword skill) a concentration mám myslim na 7..no už aby bylo to WW... :D
nevím, co sem napsat

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 22.12.2007, 12:05 hod.

s ww se to hned zmeni.. bude to killer, ale na pvm asi budu furt rychlejsi ja s frenzíkem ;)

Krolth
Gorebelly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krolth » 22.12.2007, 13:23 hod.

neferty píše:tak už mám barbra na 26 levlu a zatím jsem z něho takovej nešťastnej..mám strašně malej AR (1000) a trvá fakt dlouho než někoho sejmu. :( . zbraňe jsem nakonec vybral meče (mám 8 sword skill) a concentration mám myslim na 7..no už aby bylo to WW... :D
Musis vydrzet :) ....do 60 lvl je to sracka ale potom uz zacne bejt tank :) ...teda pkud na nej mas taky nejaky good veci :) jestli na nej mas magic mec s 40 dmg tak se nemuzes divit :)

Dolfi77
Wraith
BattleTag:dolfi77#2259

Příspěvek od Dolfi77 » 23.12.2007, 08:21 hod.

Marast : no taky hlavne kvuli tomu,ze nez sm nasel poradny veci,tak uz bylo pozde...Jenze taky nesmim zapomenout,ze sm ho hral jeste na v 1.09.Tak asi kvuli tem synergiim byl tak slabej...
Nejnebezpečnější příšera ve hře je nováček, který jde vedle tebe
profil : https://eu.battle.net/d3/en/profile/dol ... o/72718723

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 23.12.2007, 12:18 hod.

Aha! Ja ho hral teda az ve verzi 1.10 a s vecma jsem zas tak problem nemel pac se mi darilo nachazet pro nej opravdu skvele veci (Razortail, Howltusk, Duriel´s Shell, 2krat jewels of fervor, etericky Deathbit, Laying of hands, z meho pohledu naprosto uzasnej craft i kdyz vim, ze se da i lepsi a dalsi). nicmene mam obrazek...heh. Nutno dodat ze jsem ho hral bez prehozu veci, nebot jsem jeste ani zadne veci nemel.Takze vsechno pracne nalezeno...

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“