nejvyšší LEVEL
Moderátor:Dark_Deamon
Tak nase to taky brutalne sralo a sere ale uz sem je na to zvyknul :D....vi ze to nema cenu...kdyz proste chci parit tak proste chci parit XD ....treba jednou kdyz uz meli dost kecu tak sem se zamkl v pokoji a spokojene paril....holt presli n horsi taktiku a vypli me proud...tak sem vzal nota a bylo :D ....po tom uz nejaky premlouvani a srani se se mnou neresi vi uz ze to nema cenu XD
nj parim od 6 let a naprede sem mel zakaz vic jak pul hodky....za chvili to byla hodka,..potom hodka a pul...potom dve a potom 5 a ted uz to neresi jj no sem pripad XD
nj parim od 6 let a naprede sem mel zakaz vic jak pul hodky....za chvili to byla hodka,..potom hodka a pul...potom dve a potom 5 a ted uz to neresi jj no sem pripad XD
Re: nejvyšší LEVEL
Hezký... Barbar 94 na HC.
Hmm. Já jsem zatím barbara dostal nejdále na 55 level.
Mají hoši úžasnou úmrtnost.
Hmm. Já jsem zatím barbara dostal nejdále na 55 level.
Mají hoši úžasnou úmrtnost.
Můj předposlední Barbar level 53 neustál explozi RADAMENTA
ve druhém aktu v NM. (Měl plný život cca asi 530).
na BN pala 95, soso 93 jinak na multi bezne pres 80. V singlu jsem to dotah tak k 70lvlu
Zrejme je chyba v tom, ze nemas BOMiri37 píše:Můj předposlední Barbar level 53 neustál explozi RADAMENTA
Ne neměl.
Ve 2 aktu jsem, tak nějak nepotřeboval. Haldinu života tam měla postava vždy nad 80% a v poslední souboji pořád 100%.
Tak to bývá, když se člověk cítí být superman. V HC člověk s postavou udělá holt pouze jednu chybu.
Ve 2 aktu jsem, tak nějak nepotřeboval. Haldinu života tam měla postava vždy nad 80% a v poslední souboji pořád 100%.
Tak to bývá, když se člověk cítí být superman. V HC člověk s postavou udělá holt pouze jednu chybu.
Mno, mej me treba za slabocha, ale BO maxuju vzdycky uz v Normalu...Opravdu problematicke situace (a tim myslim hlavne v Hell a fyzicky utocici monstra) se jinak u Barba resi blbe...Tedy pokud se sejde AD, Might a treba Fana dohromady...Miri37 píše:Ne neměl.
Označit tě za slabocha, proč? Není k tomu žádný důvod. Já mám rozehraných spoustu postav a každou jinak zaměřenou. Jediné co se dá obecně říct je to že dálkové postavy mají větší šanci na přežití. V mém případě tvoří 50% hřbitova Barbaři.
Necro na 67... no a pak mi Bill Gates sežral sejvy (rozuměj: Windows se po***l) a bylo po Diablu
Takže začínám hezky od prvního levlu, no paráda
PS: příště zálohuju!
Takže začínám hezky od prvního levlu, no paráda
PS: příště zálohuju!
"Samotná Nebesa se otřásla - k zemi padne vlk v rouše beránčím..."