The Elder Scrolls

Další hry z rodiny RPG.
Odpovědět

Hlasování: jak se vam libi?

dobra
81
80%
zla
9
9%
nehral sem / nevim co to je
11
11%

Celkem hlasů: 101

Lord_Sp
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LordSp#2207
Re: The Elder Scrolls

Příspěvek od Lord_Sp » 23.07.2008, 11:08 hod.

:D no zas fanaticky to nehraju ,.. myslel sem zakladný dej + ešte niaké cechy a questy ... co očekávam ? další dobrodružstvo :D

Miri37
Quill Rat

Příspěvek od Miri37 » 23.07.2008, 22:45 hod.

Já zkoušel pouze full OOO (Oscuro's Oblivion Overhaul). Jeho nevýhoda je v tom, že není na datadisk SI. Ten já nemám. Mimo OOO jsem jiné pluginy více nezkoušel. Nebyl tak nějak důvod. Nepatřím mezi lidi co se snaží vytvořit rekord v počtu instalovaných pluginů. Zlepšení grafiky ve hře jsem nezkoušel. Nemám na to HW. Questů je v základní hře celkem dost, jen je občas problém některé aktivovat.
Opravdu se podívej na nějaké stránky věnované přímo Oblivionu. Třeba podrobnější popis změn ve full OOO by byl na hodně stran. Pár příkladů:
- některé zvířata bojují mezi sebou
- přidává další druhy zvířat a nepřátel
- bandité u cest jsou ve větším počtu (třeba 8)
- bandité nenosí drahé zbraně a zbroje
- level nepřátel se nepočítá podle tvé postavy (na 1 levelu můžeš potkat třeba lva)
- některé zvířata jsou k vidění i ve skupinách (třeba 6 vlků)
- přidává asi 3 questy (cesta za získáním zbraně Spectrálů je dlouhá)

Na závěr přeju hodně zábavy při hraní Oblivionu.

Lord_Sp
Wraith

Příspěvek od Lord_Sp » 23.07.2008, 22:47 hod.

to može byt cool ... to skusiim .. no ja osobne sem skúšal hlavne ty plugy na zlepšení grafiky (vyšel článek na hrej.cz) a ty co sem skúšal na zbrane na obchodi a tyk stáli vietšinú za prd :/

Miri37
Quill Rat

Příspěvek od Miri37 » 24.07.2008, 20:27 hod.

Asi důležitá maličkost. Při instalaci OOO je potřeba začít hrát od začátku (nově vytvořená postava). Nefunguje konverze postavy jako v diablu2. "(princip úpravy je jiný)" Nyní už to třeba neplatí, ale upozornit jsem musel.

Lord_Sp
Wraith

Příspěvek od Lord_Sp » 24.07.2008, 20:51 hod.

aha tak to sa nato asi vybodnu ale stejne díky :)

Miri37
Quill Rat

Příspěvek od Miri37 » 24.07.2008, 21:29 hod.

Vyzkoušet to můžeš. Jen třeba nebude vše fungovat správně. Jinak pravidlo restaru při přidání pluginů asi mimo grafických úprav je téměř ptravidlem.
Dále. Když už budeš tzv. superman, tak ti k zábavnosti v oblivionu nic nepomůže. Jen splníš nějaký další úkol při kterém zabiješ 50-100 nepřátel se stejnou lehkostí jako na 15 levelu 25-50 srn.
Díky experimentům s pluginy a nutností restartu hry nevěděla cca 1/2 českých hráčů Oblivionu ani po roce hraní od vydáni hry, že jim v rámci hlavní linie město Bruma postavila sochu dle postavy hráče.

Spellsword
Doom Knight
BattleTag:Spellsword#2546

Příspěvek od Spellsword » 30.05.2009, 22:53 hod.

Ja hral Morrowind. Od zacatku super hra, ale potom je to nejake linearni, porad to same. A delal jsem pluginy. Kdyz se chcete dozvedet neco o Construction Setu(editoru hry) tak se kouknete na ancientsword.wgz.cz je to moje webovka ale uz jsem s ni skoncil

Grammator
Na-Krul
BattleTag:Grammator#2662
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Grammator » 17.05.2010, 19:05 hod.

po delší době zase hraju Oblivion... a hned mám dva "příjemné" zážitky, zaprvé mě zabili v mém vlastním dungeonu, zadruhé si dycky vyvolám licha a pak ho zabiju, přičemž si beru jeho dušičku :evil: jenomže ten bastard na mě odrazil moje kouzlíčko paralyze se soultrapem, takže sem si poležel :D
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

xatra
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od xatra » 18.05.2010, 06:48 hod.

Hrál jsem z TESka jedině Obllivion
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.

Kdy se už člověk naučí zálohovat data?

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 20.02.2011, 23:17 hod.

Konecne ohlasili TES V, myslel som, ze to urobia najskor na E3. Myslite, ze by mohol vyjst naozaj 11.11. tento rok? Neviem totiz ako to Bethesda zvykne robit, ci to postupne posunu, alebo hned vydaju. Je to moja najocakavanejsia hra spolu s Diablom 3.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

Lord_Sp
Wraith

Příspěvek od Lord_Sp » 21.02.2011, 20:47 hod.

jj konečne pokračování, vypada to hodne dobre hlavne možnosť ovladat každu ruku "zvlašť"
rozhodne keby to vyšlo neskúr tak dojdú oto jejich magické 11.11.2011 :-D a myslim že to si nenechaju prošvihnut ... inak aj vyhlasili niaku srandu že ked si človek pomenuje jaksik svoje decko ktere sa narodí pravie v ten deň tak odnich dostanú jakýsik bonus či co :-D

hami
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hami » 21.02.2011, 22:54 hod.

já zas ze skyrime tak odvařenej nejsem po dlouhý době hraní oblivionu sem začal hrát Morrowind. Pak mi přišel oblivion takovej moc jednoduchej nebo dětinskej a bojim se, že skyrim bude eště horší
jinak těm co Morrowind eště nehráli ho plně doporučuju, ale doporučuju ho hrát bez češtiny, páč ta je pro morrowind udělaná strašně debilně, a kvůli ní pak nefunguje spousta plug-inů
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)

Tib3rian
Doom Knight

Příspěvek od Tib3rian » 22.02.2011, 00:25 hod.

Ja som hlavne rad, ze to tu uz konecne je, pretoze napriek mojej velkej snahe mi tie novodobe serie az tolko nehovoria. Zatial osobne nemam dovod si mysliet, ze to bude nejak prehnane zjednodusene, to by som nebol rad, naopak dufam, ze tvorba postavy bude premakanejsia nez v Oblivione, lebo tam bola az privelmi "user friendly". No a bude tam to co mi v oblivione najviac chybalo - draky.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

mato
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mato » 22.02.2011, 15:00 hod.

Najlepší TES je Morrowind. To Vám potvrdí každý kto hral všetky. V Oblivione to už nebolo fakt ono. Tá atmosféra sa stratila. Nevravím že tam nebola ale nebolo to ono. To čo sa tu hovorilo že "user friendly" je pravda. Oblivion mi prišiel skôr pre deti ktoré majú radi peknú grafiku. Morrowind mal dušu..a stále ju má.
mato - simple

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 22.02.2011, 15:43 hod.

Všechny TESy podle mého skromného názoru dost doplácí na otevřený svět a absolutní svobodu. Jako úžasný feature se to poslouchá krásně, ale je s tím spojené množství bugů, exploitů, nedokonalosti a chyby v levelovacím systému, za nějaký čas po vydání hry se objevují takové ty "po-hodině-gameplaye-jsem-nesmrtelný-buildy". Dalším faktem je, že nebýt blbého Oblivionu, tak mi nezprzní můj milovaný Fallout... Jako na Oblivionu mám nahráno vcelku dost, Morrowind jsem hrával chvilku, ale můj názor je trochu smíšený.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Tib3rian
Doom Knight

Příspěvek od Tib3rian » 22.02.2011, 23:58 hod.

Ja som sa do oblivionu zamiloval este pred jeho vydanim, hovoril som si tuto hru si musim kupit. Vdaka nemu som zacal hravat RPGcka. Ten nepreskumany svet oblivionu na mna posobil neskutocne realne. O Morrowinde toho vela neviem ale deadricke questy a odmeny za ne boli podla mna lepsie v oblivione, no Morrowind respektujem, skoda ze som sa k nemu nikdy nedostal. Stale ma fascinuju hry kde su aspon nejake rpg prvky ako bol Bioshock a preto nie je moj postoj k nim objektivny, ale Fallout 3 mi pripadal uzasny. Taku hru som este nikdy nehral. Atmosfera, zbrane, tvorba postavy, pip boy 3000, postapokalypticky svet, vsetko bolo perfektne spracovane. Tym nechcem povedat, ze znesie porovnanie s povodnymi falloutami, ale keby ma nebavili hry ako oblivion ci Fallout 3 tak potom ake. Pre mna nie je kriteriom len hardcorova atmosfera, pocit ze hram nieco hodnotne, nezjednodusene a "negycove" ale aj grafika, pohodlne ovladanie, zabavnost, dobre nastavena obtiaznost.

Garn
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 23.02.2011, 00:23 hod.

Zrovna pohodlné ovládání a balanc obtížnosti byl obrovský problém u Falloutu 3 (fakt jsem ještě nežral hru, kde se inventář (aka Pipboy) otevírá 1vteřinovou animací, po 100. otevření už to fakt prudí) i Oblivionu. Jediné co bych z těchto her respektoval by byl Fallout New Vegas kdyby osekali ze 3 lokace, které do toho světa vůbec nepatří, fixli těch 1000 bugů a neudělali to jako kopii Oblivionu, ale dali tomu vlastní engine. Já když už hodnotím hry, tak se snažím je hodnotit co nejvíc komplexně, jak z hlediska hardcore, tak casual hráče, jak grafickou stránku, tak herní mechanismy. Ale tak to je pořád můj názor. Jen se mi zdá, že lidi, kteří to takto neberou, dělají z průměrných her trashe a z trashů legendy.

A menší offtopic - k Falloutu 3 by nikdo nic neřekl, kdyby se to nejmenovalo Fallout. S původní hrou to má asi tolik společného jako Big Mac s hovězím steakem.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Y0G1
Burning Soul

Příspěvek od Y0G1 » 28.04.2011, 10:58 hod.

no co se tyce mne ja hraju z 90% jenom rpg ebot cekam na dane rpgcka ale tohle rpg mi tak nesadlo ze to proste hrat nechcu nemuzu a ani nebudu vubec se mi to nelibi.

mato
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mato » 10.06.2011, 15:56 hod.

Videli ste toto ?:O http://www.youtube.com/watch?v=ic6dKnv3WdU Akože myslím že to bude mega úchvatné.
mato - simple

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 10.06.2011, 16:26 hod.

Tak to bude mazec. Hlavně se mi líbí, že už je tam víc animací kouzel (ne jenom 6 jak bylo v Oblivionu), lidi konečně vypadají jako lidi. No a ti draci...
Jinak doufám, že tam vrátí kopí. V Oblivionu mi dost chyběli.
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Další RPG“