Witch Doctor
Na zahraničních serverech máte krásný popisy skillů a spellů jak WD, tak i B. Plus k tomu mají i obrázky, takže inspirace tímto by nebyla od věci
"Samotná Nebesa se otřásla - k zemi padne vlk v rouše beránčím..."
Re: Witch Doctor
Jako novou novinku to nedáme ale přidání k popisu WD.
PS:dej sem link na ten web Tyry 8) .
PS:dej sem link na ten web Tyry 8) .
Ez jů viš
Vymazlený profil Witch Doctora (jen přeložit):
http://www.planetdiablo.com/diablo3/cha ... tchdoctor/
Opět vymazlený profil Barbara:
http://www.planetdiablo.com/diablo3/cha ... barbarian/
A vůbec PLANETDIABLO je dobrý zdroj informací 8)
Vymazlený profil Witch Doctora (jen přeložit):
http://www.planetdiablo.com/diablo3/cha ... tchdoctor/
Opět vymazlený profil Barbara:
http://www.planetdiablo.com/diablo3/cha ... barbarian/
A vůbec PLANETDIABLO je dobrý zdroj informací 8)
Hned se na to kouknu.
Však jsem říkal, že mám dobrý zdroje :o)
Stačí si s tím pohrát a můžeme to mít taky tak vymazlený.
Stačí si s tím pohrát a můžeme to mít taky tak vymazlený.
no tak psal sem to cca v 11 večer a byl sem docela ospalý no bylo to docela narychlo navíc jsem se nerozhodl vyhodit původní post ale trochu to rozebrat xD holt kdyby sem si nad tím sednul a dal si s tím práci což 1. nemám čas holt škola volá 2. ani se mi moc nechce xD
tak bych to mohl mí t taky takové hezké jako na diablo planet xD (obrazně myšleno jak se znám tak bych to totálně dokopal pak smazal a vyprdnul se na to) ale pokud by se někdo odhodlal udělat to takové hezké klidně bych mu s tím helfnul
tak bych to mohl mí t taky takové hezké jako na diablo planet xD (obrazně myšleno jak se znám tak bych to totálně dokopal pak smazal a vyprdnul se na to) ale pokud by se někdo odhodlal udělat to takové hezké klidně bych mu s tím helfnul
legend: Já bych do toho klidně šel 8) Za tu práci mi to Diablo stojí.
- Patrick04
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Tak to ti ji asi uhasím Necro v základní hře určitě nebude prý možná budu v datadisku ale pak to Jay zase popřel takže jestli tak možná až ... :?
Witch bude fajn - berte to tak, že prostě začnete s něčím, co už znáte, ale přesto je to něco nového a neokoukaného... mám rád změnu a ač jsem také vyznavačem Necra, s radostí a chutí si zahraju WD.
njn ale vemte si totak že lidi se už teď rozhodujou jestli hrát za barbara nebo witch doctora no ale co potom až ohlásí všecky postavy podle mě by je měli uveřejnit všecky a hned na blizconu a pak přemýšlet nad tím co tam vykutili kdo ví možná tam bude postava co v podstatě kopíruje nekra jen s jiným jménem
To si piš vyvolávač už je tak proč druhýho?Já sy myslím že WD je něco mezi druidem a necrem a to je taky good.
Ako tak pozeram na videa z blizzconu, tak plny kotol informacii o wizardovi, kadeco, kompletny (?) skill tree, ale co je nove s witch doctorom??? Okrem tych trapnych ziab co pluju kyselinu/poison, tak tam aj boli nake nove skilly??? Popr. info o skill tree tohto charakteru su?
tak mohli by zveřejnit skill tree witch doctora i barbara já bych to pak zase hned přeložil xD
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Videa vypadají drsně, ale myslím si, že Witch doctor je nanic. I podle jména - witch doctor. To léčí nějaké staré ježibáby?! Nejlepší je stejně barbar s whirlwindem.
Ne, přesněji je to stará ježibába, kdo léčí ostatní, je to čarodějný doktor - šaman / mastičkář atd...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
A asi nejpropracovanější postava...
- Chilloutman
- Quill Rat
jak to muzes sakra vedet? dyt si nehral ani demo...
No tak podle toho jak se hráčům líbil necro tak Witch bude něco podobnýho a taky je hodně těžký udělat nějakou podobnou postavu.U barbariana mu dáš whirlwind nějaký rany atd no jo ale co u Witch doctora aby byl vyváženej a byla zábava za něj hrát.Navíc skilly jako skull of flame nebo nákaza sou velice nápadité a propracované (já bych to nevymyslel)