Amp/Life Tap pro merce pri normalnich bitkach, Decrepify proti tuhym Bosspackum a koncovym Bossum...Terror pro vycisteni dveri, aby byly pruchozi, to jo...Ja to myslel tak, ze nejsou nezbytne nutne, spis hru Bonerovi ulehci...Ja treba miluju Attract, podle me jedno z nejlepsich curses pro PvM, ale treba Boner ho moc nevyuzije...Matysek píše:Cursy jdou využívat všechny, pro Bonemancera s nedostaktem bodů Amp/Dec/LTap ..... terror se hodí také. Problém je ten, že spousta lidí je neumí používat, třeba Weaken , Terror apod.
Necromancer
Moderátor:Dark_Deamon
Re: Necromancer
Na koncove Bosse zasadne pouzivam Decrepify - jsou pomalejsi, takze tolik nekouzli/nehybou se, merc nebo Tvuj char (mineno fyzicky utocici) se do nich snadneji trefi a navic to snizi i jejich Physical dmg...Plašan píše:Já mám zatím prokletí jen z předmětů a proti Durielovi se mi osvědčil Iron Maiden a na Mephista Life Tap, merc ani nepotřeboval oživit. U Diabla to ale nemělo šanci na úspěch, s tím jeho flamem byl merc tuhý dřív, než si stihl pořádně bouchnout. Jsou nějaké kletby, které vůbec nefungují na bosse? A u kterých kleteb se s vyšší obtížností snižuje účinnost? Na Normal to totiž podle mého jde v klidu projet i bez nich, ale na NM a hlavně Hell se určitě hodí každá maličkost.
Hmmmm, tak to podla tohto som dost podpriemerny necro... ale zas no, co by clovek cakal od single playeru, ze ano...
[/quote]
Ani a predevsim Torch na singlu? To asi nebude prumerny SP necro...To totiz nebude asi vubec SP necro...
Edit2:@Matysek:To s tim Iron golemem bylo mysleno na Bonemancera nebo vseobecne?V tom druhem pripade bych asi nesouhlasil...[/quote]
Neber to tak tragicky, ja viem, ze ten equip sa za normalnych okolnosti (bez plugov) na sp zohnat neda, to bolo take povzdychnutie si singleplayeristu...
[/quote]
Ani a predevsim Torch na singlu? To asi nebude prumerny SP necro...To totiz nebude asi vubec SP necro...
Edit2:@Matysek:To s tim Iron golemem bylo mysleno na Bonemancera nebo vseobecne?V tom druhem pripade bych asi nesouhlasil...[/quote]
Neber to tak tragicky, ja viem, ze ten equip sa za normalnych okolnosti (bez plugov) na sp zohnat neda, to bolo take povzdychnutie si singleplayeristu...
No tak jestli budeš hrát poisonmancera tak investuj do lower rezist, ke konci by mělo být vymaxované.
Za bonemancera bych nedával do žádnýho prokletí víc než 1 bod.
Za bonemancera bych nedával do žádnýho prokletí víc než 1 bod.
vic jak jeden bod do kleteb se asi moc nevyplati... ja jsem dal 4 do lower resist, ale jinak nikde, stejne to vecma pak nahodis min. na 10
Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá CHAOS.
no potom by jsi mel dmg myslim s bone spirit cca 1000, a temer vzdy zasahnes cil, ale zase musis stat na miste a castit, musis si sehnat hodne FCR
Pořádek je pro blbce, inteligent ovládá CHAOS.
bonemancer na pvm je moc sux na verzii 1.10 +
A na to si přišel jak? Může mít taky vysoké dmg s top výbavou. A je to jen o tom umět správně používa skilly. Drtivá většina hráču za necra prostě neumí.
no nevim, nevim... vcera som si urobil vylet s bonemancerom (lvl 88) na hell, sp, players 8, mrkol som diabla a baala, ze ako sa maju... (maju sa, tak by som povedal, ze o nicom, pac su po smrti) 8)GrOsO píše:bonemancer na pvm je moc sux na verzii 1.10 +
...a to nemam predpisany equip podla buildu... to este potrva...
mno ked som skusal dmg na 4k bone spirit zdalo sa mi to celkom low na pvm proste
No, jsem daleko od toho prohlasovat se za dobreho hrace, co se tyce necra, ikdyz poison i summona jsem dohral jako Guardiany a Boner (untwincked) mi ripnul na invisible frost novu v Hell Act 3, presto si dovolim tvrdit, ze Boner musi mit super top uber vybavu, aby za neco stal...Ja s tim untwinck pouzival +8 White nebo jak se ten RW jmenuje, i nejake ty + skilly mel a dmg okolo 2k me moc super nepripadala...Oproti tomu Poison necro na stejne urovni skillu a s LR nebo Summon s armadou Skeletaku/Revivu + CE jsou nekde jinde...Nerikam, ze to za Bonera nejde, jen tvrdim, ze ta vyteznost z takove investice skillpointu je dost nizka, je to porad pomaly zabijeni...Vse tedy mysleno pro PvM...Tot muj nazorJavurek píše:A na to si přišel jak? Může mít taky vysoké dmg s top výbavou. A je to jen o tom umět správně používa skilly. Drtivá většina hráču za necra prostě neumí.
Tak ale vem si že to záleží na tom jak kdo umí hrát. Správně používat kletby a corpse explosion. Tím defakto naděláš nejvíc škody a doděláš je ostatníma bone kouzlama.
Faktem je že necro je asi nejpomalejší boss killer. SUmmoner s opravdu top výbavou sice může dát sám UT ale zbytek necrů těžko.
Faktem je že necro je asi nejpomalejší boss killer. SUmmoner s opravdu top výbavou sice může dát sám UT ale zbytek necrů těžko.
Javurek píše:Tak ale vem si že to záleží na tom jak kdo umí hrát. Správně používat kletby a corpse explosion. Tím defakto naděláš nejvíc škody a doděláš je ostatníma bone kouzlama.
No, a to je prave to, na co jsem narazel...Krome poison necra je kazdej jinej build necra o tom - sundat prvni monstrum v davu, pak CE az do konce...Je lhostejne, jestli mi k tomu pomuzou skeletaci, merc, curses nebo cokoliv jinyho...Prave na tuhle okolnost jsem poukazoval...
Tak ale boner i poison pouzivají stenou vetev skillu kde je i CE, patrí to k jejich buildu Summoner to CE ani tak nepotřebuje když ma lepší věci.
To ano, hral jsem bonera i TO necra na poison a samozrejme je to tak, jak pises, ja tim jen chtel rict, ze Poison necro se slusnymi vecmi a liberalnim pouzitim LR tu CE tolik nepotrebuje, jako boner...Ale to je muj nazor...Javurek píše:Tak ale boner i poison pouzivají stenou vetev skillu kde je i CE, patrí to k jejich buildu Summoner to CE ani tak nepotřebuje když ma lepší věci.
Co se tyce toho summona, tak promin, ale muzes mi napsat tu vybavu, kdy ji moc nepotrebuje (myslim CE), tedy prosim s ohledem na SP (tedy zadny ani, zadny torch)?
Ja mam myslim celkem slusne vybavenyho necra, delam s nim Baal runy a kostry stojej za prd...Mno, mozna jsi myslel revivy...
Mnooo, mne najvacsie problemy robi Baal... je strasne tuhy... sic ne nebezpecny, ale tuhy jak prasa... sumoner s komplet armadou skeletonov, mercik s aurou might ho davali asi tak 20 min. na p8 (clvl 86) vydrzal som to sledovat tak dve minuty, pak som si siel zapalit a na wcko a ked som sa vratil, tak mal life tesne pod polovicou... :? pokial som nezohnal mercikovi nieco na crushing blow, pak to uz bolo ovela lepsie...
inak, mephisto a diablo na hell p8 su v priebehu pol minuty na vecnosti...
Boner Baala dokaze rozstrielat spiritmy v ovela lepsom case... ono to stale neni buvico v porovnani s ostatnymi charmi, ale je to dost safe... 8)
inak, mephisto a diablo na hell p8 su v priebehu pol minuty na vecnosti...
Boner Baala dokaze rozstrielat spiritmy v ovela lepsom case... ono to stale neni buvico v porovnani s ostatnymi charmi, ale je to dost safe... 8)
Jakmile budes mit maxlou Poison Novu, tak uvidis sam, ze to bude Tvuj hlavni skill tak jako tak...Tudiz pokud vylozene nechces hrat melee necra, tak je to pouze synergie...Jo, a mimochodem, jeste White s +6 to Poison Nova neni spatna zbran - tedy pouziva ji muj poison necrobill píše:Chcem sa opýtať, robím si poisonera a či mám používať otrávenú dýku aj normálne v boji alebo iba ako synergiu. Ide mi o to či investovať body do obratnosti. Už mi síce radili Deaths web hulku ale napr. taká Blackbogs sharp má tiež pekné bonusy. Takže by som si rád nechal poradiť od niekoho skúsenejšieho či je to efektívne a či sa to oplatí.
Variabilita?Nakonec zjistis, ze pizlat monstra jedno po druhym neni zase az takova zabava, tedy pokud mas v planu ten skill pouzivat opravdu casto...Obzvlast, pokud mas velmi silnou novu a CE nebo Poison explotion...Ale proti gustu zadnej disputat...Co se tyce zbrane, tak idealne neco velmi rychleho s ITD nebo socketnout ETH pro snadnejsi zasah do cile, tedy idealne Fleshripper, pripadne Ghostflame mi prichazeji na mysl....Tim usetris i dost bodu v dex, AR se da shanet snadneji nez investici do dexterity...bill píše:Mňa práve láka urobiť si meele necra hlavne kvôli variabilnejšej hrateľnosti. Predsa len stále dokola kúzliť poison novu by ma asi začalo nudiť. Bude ma to stáť len to, že obetujem body na zvýšenie obratnosti a zároveň by som zvyšoval aj block. Zatiaľ mám len lvl 43, takže s tými bodmi do obratnosti ešte počkám a rozhodnem sa prípadne potom.
Pokud pujdes dost melee (tedy budes pouzivat poison dagger), tak asi jo, jinak je to zbytecny, Revivove delaji sami o sobe velmi slusny stit...bill píše:Oplatí sa u poisona maxovať blok alebo radšej dať všetky body do vitality?