Sorceress
Moderátor:Dark_Deamon
[quote="Alyx"]For Sir_Mac: Chapadla tam byly...Jeho dvojče taky a nebyl to problém ani tak - zabila sem je oba dva
Proč se "vyhýbáš" větvi s bleskovými kouzly? Jak už tady bylo řečeno, SF je tak samozřejmý, jako vyčistit si ráno zuby ... (pravda je, že já se zase se svou čarodějkou striktně vyhýbám ohnivým kouzlům, a zaměřenou ji mám na FO/ (Lightning + Chain Lightning)...
Proč se "vyhýbáš" větvi s bleskovými kouzly? Jak už tady bylo řečeno, SF je tak samozřejmý, jako vyčistit si ráno zuby ... (pravda je, že já se zase se svou čarodějkou striktně vyhýbám ohnivým kouzlům, a zaměřenou ji mám na FO/ (Lightning + Chain Lightning)...
Umění se rodí z utrpení, za to, že není moje vlastní, za to já nemohu.
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sorceress
No tak určitě bych volil merce 2. akt nm offensive.Když máš soso tak by neměl být problém mu najít aspoň tochu slušnou výbavičku.Na hell je takovej merc k nezaplacení a ten static...na některý potvory je skoro i merc krátkej a tim staticem ho oslabíš a jak spamuješ telekinesis tak se nemůže hejbat merc má lehčí práci
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
For Helljovany a Sir_Mac:
Tak sem asi výjimka potvrzující pravidlo Možná že to ještě zkusim používat, ale teďka už mám takovej zaběhnutej systém, takže bych si musela zvykat...A to teda nechápu jaktože je to pro vás taková nutnost, protože já u 90% bossů i bez SF strávim zhruba 5 vteřin...někdy ani to ne. Ovšem u některých mi to trvá podstatně dýl - např. když mají Stone skin...Potom to trvá 7 vteřin
Btw. Úplně se bleskům nevyhýbám, teleport používám často
Ale jak tady tak čtu, co mi píšete, tak se tím SF nejspíš nechám zlákat :mrgreen:
Jo a toho merce už mám - najala sem si Defensive, ale na normal obtížnost, protože díky tomu má auru, co znásobuje defense a to se mi při testování různých žoldáků osvědčilo zatím nejvíc. Dala sem mu field plate s def. 500 a kopí co má dmg až 287. Celkovej dmg má teď zhruba 350-740, což je myslím dost slušný...
Tak sem asi výjimka potvrzující pravidlo Možná že to ještě zkusim používat, ale teďka už mám takovej zaběhnutej systém, takže bych si musela zvykat...A to teda nechápu jaktože je to pro vás taková nutnost, protože já u 90% bossů i bez SF strávim zhruba 5 vteřin...někdy ani to ne. Ovšem u některých mi to trvá podstatně dýl - např. když mají Stone skin...Potom to trvá 7 vteřin
Btw. Úplně se bleskům nevyhýbám, teleport používám často
Ale jak tady tak čtu, co mi píšete, tak se tím SF nejspíš nechám zlákat :mrgreen:
Jo a toho merce už mám - najala sem si Defensive, ale na normal obtížnost, protože díky tomu má auru, co znásobuje defense a to se mi při testování různých žoldáků osvědčilo zatím nejvíc. Dala sem mu field plate s def. 500 a kopí co má dmg až 287. Celkovej dmg má teď zhruba 350-740, což je myslím dost slušný...
Naposledy upravil(a) Alyx dne 10.02.2009, 10:44 hod., celkem upraveno 1 x.
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f ... &start=380
Podívej se na ten odkaz a uvidíš mojí sorc(blizz)a mýho merce.A můžu ti s klidem říct že kolikrát je do 5 vteřin po něm
Podívej se na ten odkaz a uvidíš mojí sorc(blizz)a mýho merce.A můžu ti s klidem říct že kolikrát je do 5 vteřin po něm
Pěkná pěknáá, však já ji budu mít taky dobrou, až budu na takové úrovni, jako Ty Btw. Co dělá ten Diabo v Pandemonium Fortress???Gladiator91 píše:http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f ... &start=380
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Jj ale bez toho merca by to fakt nešlo.
Btw:jakýho diabla myslíš?Respektive jakej screen?
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Ale zas tak neprehanej s tou delkou toho zivotaHelljovany píše:To je pěkný že si takhle zásadová, ale nedokážu si představit Sorc bez SF..to bych u každýho bose stravil půlku svýho života..
Hlavně ze začátku když ještě nejsi tak silná..
PS: Nejsi doufam Elf
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Marast
- The Butcher
I ja kdysi byval mladsi a ehm blbejsi jak rikas, takze te plne chapuAlyx píše:For Marast: No, to už teď vim, že je potřeba si charakter nejdřív naplánovat - bohužel tehdy sem byla mladší a blbější takže mě nic takového nenapadlo...
A proč myslíš, že je hraní za ni ztráta času?? Podle mě je sorcka perfektně akční postava :mrgreen:
S tou ztratou casu jsem to myslel uplne jinak, a pokud budes mit zajem tak to muzu pripadne i vysvetlit. Z vlastni iniciativy do toho vsak rypat nechci aby se to pak neobratilo proti mne
S posledni tvoji vetou nemam nejmensi potrebu nesouhlasit
- Marast
- The Butcher
Tak s timhle tvrzenim ja hrube nesouhlasim Teoreticky vzato si muzes cistit zuby a masirovat dasne treba 5krat denne, ale proti zubnimu kazu ci paradontoze ti nepomuze ani plne synergizovany chain lightning NejDulezitejsi je prece najit pricinu problemu. A jak uz to tak u nas byva, reseni je "nekonecne mnoho"Sir_Mac píše: Jak už tady bylo řečeno, SF je tak samozřejmý, jako vyčistit si ráno zuby ...
Edit by saesa: Co to má znamenat? Off-topic na odstřel!
Máš pravdu Maraste, ovšem, vztaženo na D2, je to o obecnější matematice... Cokoliv je imunního vůči 2 věcem naráz a počítej se mnouMarast píše:Tak s timhle tvrzenim ja hrube nesouhlasim Teoreticky vzato si muzes cistit zuby a masirovat dasne treba 5krat denne, ale proti zubnimu kazu ci paradontoze ti nepomuze ani plne synergizovany chain lightning NejDulezitejsi je prece najit pricinu problemu. A jak uz to tak u nas byva, reseni je "nekonecne mnoho"Sir_Mac píše: Jak už tady bylo řečeno, SF je tak samozřejmý, jako vyčistit si ráno zuby ...
Edit by saesa: Co to má znamenat? Off-topic na odstřel!
1) jakékoliv COLD kouzlo
2) jakékoliv LIGHT kouzlo (třeba i ten SF)
3) Mercovo fyzické poškození
to už máme 3 druhy a imunity jsou maximálně dvojí :-)
To Saesa: Však je to k čarodějce - jde o její kouzlení VS imunita monster, resp. debata o SF a to je opět doména čarodějky, ne? :-)
Umění se rodí z utrpení, za to, že není moje vlastní, za to já nemohu.
No bez něho by to teď už každopádně nešlo. Fakt na tohohle nedám dopustit. Pokořeně se přiznávám, že jsem si po dlouhé době nechala v LoD s něčím radikálnějším poradit A ten screen mám na mysli tenhle http://img360.imageshack.us/my.php?imag ... 810vx3.jpg Btw. máš dobrej avatarGladiator91 píše:Jj ale bez toho merca by to fakt nešlo.
Však já to neberu jako rejpání, určitě si Tvůj názor ráda přečtu Koneckonců kdo ví, třeba je na tom něco pravdy. Neboj, nanejvýš o tom budu chtít diskutovatMarast píše: I ja kdysi byval mladsi a ehm blbejsi jak rikas, takze te plne chapu
S tou ztratou casu jsem to myslel uplne jinak, a pokud budes mit zajem tak to muzu pripadne i vysvetlit. Z vlastni iniciativy do toho vsak rypat nechci aby se to pak neobratilo proti mne
S posledni tvoji vetou nemam nejmensi potrebu nesouhlasit
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš za co.Jinak ten diablo asi nebude ode mě ale tipnul bych to na Gramma.Jinak avatar je pěknej-mě se taky líbí,proto ho tam taky mam že joAlyx píše:No bez něho by to teď už každopádně nešlo. Fakt na tohohle nedám dopustit. Pokořeně se přiznávám, že jsem si po dlouhé době nechala v LoD s něčím radikálnějším poradit A ten screen mám na mysli tenhle http://img360.imageshack.us/my.php?imag ... 810vx3.jpg Btw. máš dobrej avatarGladiator91 píše:Jj ale bez toho merca by to fakt nešlo.
- Marast
- The Butcher
Ani ja ne Jen uz jsem se v minulosti na tomto foru presvedcil v jedne veci. 100 lidi 100 chuti. Takze o prehnane reakce na neci psani ani zde neni nouzeAlyx píše:Však já to neberu jako rejpání, určitě si Tvůj názor ráda přečtu Koneckonců kdo ví, třeba je na tom něco pravdy. Neboj, nanejvýš o tom budu chtít diskutovat
Ale no taak...to, že je někdo přecitlivělej je jen a pouze jeho problém Pokud si něco špatně vyloží a ani si to nenechá vysvětlit, pak je hloupej. A pokud máš na mysli to, co sem psala AJeyovi, tak tam mě trochu popudilo to jeho "no jo holka..." jak kdybych byla ňáké pako Ale jako nic ve zlým poti němu Prostě a jednoduše: Pokud něco zkritizuješ, tak se Tě buď pokusím vhodnými argumenty přesvědčit o opaku, anebo Ti dám za pravdu. Takže směle do toho - co je špatného na čarodějce? :mrgreen: A když už sme u toho, za koho momentálně hraješ?Marast píše: Ani ja ne Jen uz jsem se v minulosti na tomto foru presvedcil v jedne veci. 100 lidi 100 chuti. Takze o prehnane reakce na neci psani ani zde neni nouze
For Gladiator91:
Takže ňáká fotomontáž nebo co A já už sem si taky vybrala avatar...Sice mě trochu štve, že vechny ty dobré sou většinou spíš pro chlapy, takže u mě by to vypadalo asi trochu blbě :? Původně sem si chtěla dát Mephista, tak nevim...
Takže ňáká fotomontáž nebo co A já už sem si taky vybrala avatar...Sice mě trochu štve, že vechny ty dobré sou většinou spíš pro chlapy, takže u mě by to vypadalo asi trochu blbě :? Původně sem si chtěla dát Mephista, tak nevim...
Naposledy upravil(a) Alyx dne 10.02.2009, 10:42 hod., celkem upraveno 1 x.
Prosim vas lidicky EDITujte. pokud odpovidate na vic veci zkuste to davat do jednoho clanecku.
D3Pedia.cz
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Nene fotomontáž to neni.Koukni se na tenhle odkaz naše dnešní práce s GrammemAlyx píše:For Gladiator91:
http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f ... &start=380
- Marast
- The Butcher
No na čarodějce špatnýho nic není. Jen pokud si ji špatně naplánuješ tak pak na hell těžce narazíš. Žádná věda v tom není. Tady na fóru se to omílá pořád dokolaAlyx píše: Ale no taak...to, že je někdo přecitlivělej je jen a pouze jeho problém Pokud si něco špatně vyloží a ani si to nenechá vysvětlit, pak je hloupej. A pokud máš na mysli to, co sem psala AJeyovi, tak tam mě trochu popudilo to jeho "no jo holka..." jak kdybych byla ňáké pako Ale jako nic ve zlým poti němu Prostě a jednoduše: Pokud něco zkritizuješ, tak se Tě buď pokusím vhodnými argumenty přesvědčit o opaku, anebo Ti dám za pravdu. Takže směle do toho - co je špatného na čarodějce? :mrgreen: A když už sme u toho, za koho momentálně hraješ?
A za koho že momentálně hraju? No přece za čarodějku. Tu mám teď nejdál. Pro upřesnění je to holka s (pig-sticker) v ruce jak říká Greiz
For Gladiator91:
Kterej z těch screenů máš na mysli? Nejde se v tom vyznat...A co tam dělají ti Beholdeři? BG mód??
For Marast:
Však já vim že to tak je, sama sem se o tom přesvědčila. Tak doufám že teď už to na hell projdu v mezích možností bez problémů. Btw. Narážíš taky pořád na bosse, kteří sou v nejlepším případě extra fast, lightning enchanted, mají spectral hit a jsou imunne to cold and fire? Zajímavé je, že takovývch a podobných je všude nejvíc :? To mi vždycky stačí jedna rána a konec...
Kterej z těch screenů máš na mysli? Nejde se v tom vyznat...A co tam dělají ti Beholdeři? BG mód??
For Marast:
Však já vim že to tak je, sama sem se o tom přesvědčila. Tak doufám že teď už to na hell projdu v mezích možností bez problémů. Btw. Narážíš taky pořád na bosse, kteří sou v nejlepším případě extra fast, lightning enchanted, mají spectral hit a jsou imunne to cold and fire? Zajímavé je, že takovývch a podobných je všude nejvíc :? To mi vždycky stačí jedna rána a konec...
Naposledy upravil(a) Alyx dne 10.02.2009, 10:42 hod., celkem upraveno 1 x.